Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Startējot vēlēšanās, uzņēmējos gatavojas ieklausīties vairākas partijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
bilde: PĒC VIŅIEM ATNĀKUŠI
:):):)
:
bilde tiešām krimināla,sevišķi pacenties tas lisijs,kāda tur ieklausīšanās,tagad notiek masveida zombēšana,un nebrīnīšos,ka daudzi nobalsos par šo apsūdzēto listi....
Lelle
L
Ko nu vispār par mazajiem?! Skat, idividuālajam komersantam nodokļos jāmaksā 25%!!!, bet līdzko apgrozījums pārsniedz 10 tūkst. Ls, tā nāk klāt PVN-21%!!! Tātad tiek atņemti 46%!!! Paskiet kurā valstī vēl pastāv šitāda laupīšana?! Un viņi vēl grib lai te uzņēmējdarbība attīstītos!!! Muļķu zeme rullē uz elli...
Lelle
L
A kas par krimināliem purniem?! Aš mežā jāmūk no šitiem bandīšiem!
Nu
N
Nu ja Savickis, čekists(laikam pārteicosagad biznesmenis) lielais Krievijas čekistu(varbūt atkal pārteicos- tagad biznesmeņi) sadarbonis te ir iesaistījies, tad lieta nopietna.
nu ja
n
Kāda baismīga fotogrāfija ....
Zelma Birzniece
Z
Kur palicis Strautiņš?Vai turpina laboties par paju biedru īpašumu izgrābšanu.Vai pāŗgājis katoļticībā un nopircis indulgenci par grēku atlaišanu.Sausnīti gan drosmīgāks un ir īstens kampējs.
hvz
h
Šakāļus - uz neapdzīvotu salu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Berta
B
Visi purni ar kriminālu pagātni vai tagadni. Šausmas!
Neuzņēmējs
N
Latvijas uzņēmēji nav politiķi. Viņu intreses ir lētāk ražot un dargāk pārdot ,kaut vai devolvējot latu. Neredzam nevienu Latvijas pamatuzņēmeju - zemnieku un citu lauksaimniecības produktu ražotāju. Slīkstošā AŠ kvadrātā atrada salmiņu,pie kura pieķerties, un ja izdosies arī kārtīgi pabaroties. Uzņēmejiem jādomā ne tikai par savu peļņu, bet bet arī par savu darbinieku labklājību un piemērotu atalgojumu. Pirms atbalstīt "Par labu Latviju", plūkosimies, kas aiz tā slēpjas.
Vientulais vilks
V
SIS personas ir vistiesakais drauds LATVIJASneatkaribai
vinnijs
v
Vai tik TP bijušie premjeri neieklausījās par daudz? Bildē redzamais bijušais KGB virsnieks Savickis jau visus iepriekšējos gados no aizkulisēm diriģēja. Ne jau velti mums siltumenerģija un viss, kas ar to saistīts ir visdārgākie, neskatoties, ka pasaules tirgū jau vairākkārt ir mainījušās naftas un gāzes iepirkuma cenas. Pie mums tām ir tikai viens virziens - uz augšu. Protams, labi ir tas, ka visi šie tārpi beidzot ir izlīduši laukā un visā košumā tos tagad var apskatīt vaigā.
!!!
!
Viņi taču saprot, ka viens miljards no aizņēmuma ir jāapgūst. Sev un savējiem. Jāglābj arī savi parādi, ko cer uz valsts rēķina norakstīt.
no Jūrmalas
n
A.Sausnītis bija viens no sliktākajiem ekonomikas ministriem. Toties kopā ar Strautiņu savas kabatas gan piepildīja.
es
e
Runāt nopietni par uzņēmēju problēmām ņemot vērā PLL viedokli ir absurds. Šajā PLL īr apvienojušies nevis uzņēmēji, bet tikai shēmotāji, kuri nemāk veikt biznesu bez valsts resursu izmantošanas. Vajadzētu kādam žurnālistam apkopot šo personu darbus labas Latvijas veidošanā. Būtu ļoti intresanti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas