Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Stendzenieks: Latvijā paniskas bailes no individuālisma pazīmēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
man redzot sho glumo tipu nak vemiens. iespljavu monitora un tagad izslegshu kompi. tpfu. tu vel dzivs budams jau esi zombijs Standzeniek.
diagnoze
d
ai ai kā ēriks spiež tagad ārā, bet kāpēc tik negatīvs? :))
melu detektorus
m
Stendziniekam jadod melu detektoru parbaude. tad zinās cik naudu saņema ielikt oligarhu varas gaiteņos. un cik stendzis peln uz reklāmām joprojām no rigas domes pastarptināti vācijas firmai kas itka tais air baltic reklamu par vienu miljonu. ak vai, ak vai, tauta mostaties.
alfreds
a
nu ko, Stendinieks palidzēja lielākam blēdim tikt pie varas, un šlesers viņam ir uzdavinājis to ko citi nesaņem, naudu, offšoros. laikam jāseko štendziniekam ka viņš brauc arzemēs parbaudit savus kontus. ak šītā?
galvas dakteris
g
Vispaar jau individuaalisms ir pretrunaa ar liidera kultu. Arii Stendzenieks sapinies pats savaa agumentaacijaa, bet Skjeeles runasviiri ir paaraak iintereseeti, lai vinjus vareetu uzskatiit par objektiiviem. Un vispaar - liideru-mesiju laikus esam paardziivojusi.
Astrīda
A
Tauta ļoti labi saprot bagātniekus, bet tikai tādus, kas pie bagātības ir tikuši ar godīgu darbu, kā piem., Vīotols no Vītolu Fonda. Tādus, ko Stendzenieks ar savu pozitivismu ir tautai uzkrāvis, un kuri pie bagātības ir tikuši ar tautas apzagšanu, tauta tiešām nesaprot un, protams ,arī neciena. Līdz ar to Stendzenieks pats nav nekāds individuālists, bet gan ļoti parasts, alkatīgs ciļvēciņš, kuram vienalga, no kurienes nauda nāk, ka tikai nāk un pēc iespējas daudz, jo nauda ciņa skatījumā nesmird.
aleluja
a
Aleluja. Vienmēr jau ir kāda daļa tautas masas ar zemāku intelektu, uz ko tad arī darbojas šie reklāmas triki. Tas taču redzams arī pēdējās pašvaldību vēlēšanās. Tie, kuri ievēlēja Šleseru Rīgas domē, ir netieši nozaguši pilsētai vairākus miljonus, arī lai samaksātu šim bezmorāles cilvēkam - Stendzeniekam.
zc
z
Re, Stendza JAU SAAK REKLAMET NAKAMO LIDERI- VADONI! Nez kurs tas buus? Kaa Tu naktii guli, Erik? laujot siem zagliem saimniekot SAVAAA valstii.
Ilze
I
Ja Stendzenieks būtu neatkarīgs un nedomātu, ka ir vienīgais viltnieks uz pasaules, teiktu - pareizi teikts. Lokās kā zutis...glumš.
diskobumba
d
Bet ja tomēr pierādās, ka skaidri un gaiši ir Parex bankā smuko nopludināti 700 000 000 LVL? Tad tikai politiskā atbildība?
papā
p
Stendzenieka individuālās un "talantīgās" reklāmas noveda valsti bankrotā, ko vēl viņam vajag.
TV
T
Es pat savā ticībā cilvēkiem pirmo reizi balsoju par Šķēli, jo likās, ka viņš tiešām ir valsts cilvēks, taču viņš ar savām shēmām sevi padarīja par ,,likumīgo kampēju,, un izkampa Latviju un radīja daudzus sev līdzīgus (nostiprināja bandu - TP). Savas kļūdas dēļ es nekad vairs nevaru uzticēties kādai personībai, ja nu vienīgi tādām, kas sevi tiešām pierādījušas kā godīgas. Piemēram, Vaira Vīķe Freiberga, Sudraba... Šķēle Latvijai ir lielākais ļaunumu, kurš sagrāvis pilnīgu ticību politiķiem Latvijā ar savām ,,individuālām,, pazīmēm - nežēlīgo mantrausību, kura nav latviešiem mentalitātei raksturīga pazīme. Tādēļ tagad bīdot šādas ,,individualitātes,, politikā tā tiek degradē vēl vairāk. un bedre starp varu un sabiedrību padziļinās. Stendzinieka ļaunums ir ar reklāmas paņēmieniem padarīt šādas ,,individualitātes,, par enģeļīšiem, kam tauta notic un maldinātas par viņiem pat vēlēšanās nobalso. Tādēl Stendziniekam šis bija īstais brīdis paklusēt !!!!!!!!!!!!!
ha
h
ne jau no individuālisma, bet rausēju negausīgā stulbuma bail! Stendzenieks ir aizmirsis, ka patiesi gudri un turīgi cilvēki savu statusu nereklamē, bet vēl paši padalās ar sabiedrību, lai varētu mierīgi dzīvot un nebūtu jāvaimanā par līdzībām ar 1917. gadu!
Ass
A
Beigās arī Gebelsu tiesāja,,,žēl, tik jauni reklāmisti un jau pinās ar mafiozo...
Rīts to Bauska
R
5X JAU IEBALSOJA ŠLESERU ar Stendzenieka reklāmām. Kāpēc lai sesto neiebalsotu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas