Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Stendzenieks: Ulmanis ir vājš cilvēks un ar to iegāza PLL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
Jā. Ar tiem prezidentiem mums "veicas". Viens par otru lielāki lupatas. Vienīgais gaišais izņēmums bija VVF - viņai vienai bija vairāk dzelzs pautu, nekā tiem pārējiem trim večiem kopa. Par prātu nemaz nerunāsim - tur pat nevar salīdzināt.
Ciedrite
C
Ulmanis ir vajss ha,ha, ha ......vins un vina lidzinieki Freiberga, Zatleris ir aprobezoti, stulbi, nezinosi, slinki un augstpratigi, kompleksiem parnemti smerdeli,kuri ir apganijusi atjaunoto Latvijas valsti un apkaunojusi un pazemojusi latviesu tautu. Sie tris nekaunigie radijumu brutali un ciniski aplaupa Latviajs iedzivotajus, lai pasiem butu parpilniba un pieskirtas privlegijas par labu kalposanu politskajam bandam LC, TP, ZZS, Slesera banditiskajiem grupejumiem.
:(
:
Ak tu nabaga aplaupītais. Visi tev dara pāri...
  • 0
  • 0
1000kārt piekrītu
1
Tik vāju cilvēku kā Ulmanis var ieraudzīt pie Zatlera un tik nekaunīgus pie Vienotības, bet kronis visam ir Olšteins.
nataša
n
Ērik, pareizāk būtu sacīt, ka jūs sākāt braukt ar galīgi pajukušu Aston Martin un nobeidzāt ar vēl briesmīgāku žiguli. Un vispār, kādu laiku 'tam vajag mest mieru un mazliet pavērtēt sevi no cita punkta. Jebkurā situācijā tiek dota iespēja izvēlei.
Nezūmenis
N
Nožēlojami latvietim, kas pretendē uz intelektu, lietot valodas pastiprinājumus krievu žargonā. Tai pat laikā vārdos aiztāvam latvju rakstu zīmes, kaut darbos tās nelietojam... Vāju cilvēku vienmēr var ieraudzīt spogulī, jo ne par stiprumu liecina nožēlojamā taisnošanās un vainīgā meklēšana /atrašana darba devējā.
ce
c
es šaubos vai Stendzeniekam bija tik ciets līgums, ka nevarēja izkāpt nop Aston Martins. Un,ja pats palika par mu;ļ;ki, tad ko nu tur gausties :) Es saprotu, ir izaicinājums reklāmā piespiest cilvēkus iemīlēt pat suslu neglītā iepakojumā, bet..... ei nu, gausties pēc zaudējuma.
rst
r
PLL kļūdas : 1. PLL bija nolemti ar brīdi ,kad no turienes padzina Belēviču un Kolonnas Plaudi .. 2. Kad Lido Ķirsons tika laists ēterā.....ar savām 5 klasēm ...nekā personīga, bet tomēr ... 3.Ulmanis vienkārši bija pēdējais punkts uz i .... 4. Šķēle un Šlesers pierādīja savu reālo situācijas neizpratni , NEMĀCĒDAMI PASTĀVĒT ĒNĀ vismaz pirms vēlēšanām.... 5. Cieti un Ozoliņš - tas bija vienkārši neprofesionāli .
Forgets
F
Ēriks izrādās pirmais iesāka cīņu pret oligarhiem. Vispirms par viņu pašu naudu papildināja savus kontus un pie viena apzināti izgāza šleseriešu, kampēju un līdzdarboties gribošo vēlēšanu kampaņu! Nemācēja saprast, ka ar "veciem sasmirdušiem" paņēmieniem uz šķidri-lillā krāsas zirga neuzsēdīsies. Laiks iet līdzi laikam.
Evija
E
Piekrītu 100%. Uļmans ir sevi pilnīgi nodzīvojis exprezidenta titulā, kļuvis par pilnīgu nulli!
ANDRIS
A
Man japiekrīt tai daļai, ka tik tiešām serežģītos procesoss Stendzinieks tomēr ir vājš. Tauta nav muļķa (to negrib saprast Stendzinieks). Uz laiku to var apmaņīt (ar labām reklāmām), tas ir iesmērēt sliktu produktu kā labu. Bet tas nedarbojās mūžīgi, pienāk kritiskais punkts un tu sliktu produktu vairāk nepārdosi, lai arī kā tu censties - viss ir sasniegts kritiskais punkts. Šlesers un Šķēle bija sasnieguši kritisko punktu un Stendzinieks to nesaprata. Nevajadzēja vispār ņemties gar šo reklāmas kampaņu. Kā saka vajag laicīgi sākt un laicīgi beigt, tur jau slēpjas tā cilvēka gudrība. Bet neviss domāt ka reklāma ir visu varena un tautu var muļķot mūžīgi.
komjaunietis
k
ulmanis ir vec komunist,kā teica mākoņu tēvs ,jo lielāks kretīns ,jo vieglāk ar viņu manipulēt
vājš, pavisam vājš
v
Stendzenieks ir vājš cilvēks, vēl vājs reklāmists.
kur nu kur nu
k
Stendzenieks ir talantīgs! Kur gan cits, ja ne viņš izdomāja slaveno Sirdsmiera saukli Krāpjbankas noguldījumiem!
  • 0
  • 0
e.s.Blofeld
e
Sliktam dejotājam pat pauti traucē.
K-K
K
... Un ta, visas parejas kludas saskaitot LPP/LC partijam, nekad tadu darbibu nenosekt ar nepatiesu velesana kampanu sloganiem !!! ... Stendziniekam, ka parejiem jaiemacas ka patiesibu nevar uzgerbt pec patikas un pedejas 'POZITIVISMA' iedvesmes ...
K-K
K
... Stendzinieks nespej saprast, ka cilveki tacu atceras loti labi LPP/LC valsts graujoso darbibu, vai ari nemakulibu no pasa sakuma. Gunta Ulmana vajums jau paradijas, kad zem MP Godmana valdibas vins atlava izformet Speciala uzdevuma bataljonu un ta labi apbrunotos un nacionali noskanotos kareivjus parverst par bankieru naudas drosku drosibas apsargiem, ne Latvija iesakuso kriminalo organizaciju apkarotajiem ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas