Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Štokenbergs: Šlesers nobloķēja Kariņa inflācijas apkarošanas plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ok
o
Andris 13:35 .. ka Štokijs to atdzina un apzināsies arī turpmāk... ------------------------ atzina, pirmziemniek! mācīties vajag valodu,
Normunds
N
Štokenbergs atzīst, ka ir vājš. Un kā lai par tādu vāju Vienotību lai balso?? Es PAr LabuLatviju Par stipru Latviju un spēcīgiem līderiem...
Bezdievis
B
Šlesers diezgan veiksmīgi noslāpē visu prātus ar masīvo reklāmu, uzstājīgo attieksmi, populistiskiem saukļiem u.t.t. Tikai reālie darbi nemaz tik spīdoši nav.
Jukums
J
Pieņemu, ka Štokenbergs saka patiesību - nav iemesla viņam šajos jautājumos neticēt.
ghj
g
nu kārtējā pīle, pie tam puskoka lēcēja Kariņa pretinflācijas programma bija vistīrākais populisms.
..........
.
Nu jā tagad Kalvīša padomnieks mūžīgi vainos Šleseru, protams gan šlesers gan štokenbergs bija pie varas un ir atbildīgi par to kā dzīvojam tagad . Mani tomēr vairāk interesē kāds ir Štokenberga kunga redzējums nākotnei ??? Vai ja viņu ievēlēs atkārtoti viņš arī nākamos četrus gadus tikai gaudos par kalvīti kā vilks uz mēnesi ? Kāds ir štokenberga redzējums valsts izvešanai no krīzes ??? Partija par prezidentālo republiku ir gatava strādāt ! Partijai Par prezidentālo republiku ir plāns kā izvest valsti no krīzes , tāpat ir plāns kā sodīt valsts izsaimniekotājus . grozot krimināllikumu un paredzot mantas konfiskāciju par valstij nodarītiem zaudējumiem ! man apnikusi dombrovska un štokenberga mūžīgā gaudošana ! ir pienācis laiks beigt gaudot un sākt risināt problēmu lai izvestu šo valsti no krīzes kurā to ieveda kalvītis ar saviem ekonomikas padomniekiem ! Par prezidentālu republiku 2010
Viesulis
V
Nav nekāds brīnums! Atslēdznieks godprātīgi pilda čekistu doto uzdevumu par Latvijas kā valsts iznīcināšanu un pārdošanu Krievijai!
sobo
s
Salienas pļavas ar tur sabūvētajām būdām?
XXL
X
Ko var muldēt? Inflācijas cipars, ko Štokenbergs prognozēja, bija krietni zem 5%!
Andris
A
drakons 14:26 ... komunistiem bija princips - katram pēc padarītā, katram pēc iespējām... ---------------------------------------- Tev nu, drakoniņ, gan "ķīsēls" galvā - zvanu skaņas atceries dzirdējis, tik neatminies, no kuras puses! Komunismā bija paredzēts, ka būšot - "no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības" Savukārt, kamēr šī laimība nebija pagūta uzcelt un sasniegta, bija šī ideāla pagaidu un "apgraizītais" variants - "no katra pēc spējām, katram pēc padarītā"
vērotājs
v
Žēl, ka dažiem ir tik īsa atmiņa : Štokenbergs vienmēr ir bijis tas, kas traucējis TP realizēt mafiozas un nelietīgas darbības.Tieši par to viņu izmeta no TP,jo tā taču ir vienota banda.Štokenbergs ir viens no tiem cilvēkiem, kas neko nav piesavinājies un iedzīvojies uz valsts rēķina un politikā ir tikai tāpēc,ka ir parliecināts,ka kopā ar savu SCP komandu spēs Latviju sakārtot- lai visi dzīvotu normālu dzīvi. Es par Štokenbergu!
JJ
J
Pareizi esi atpoguļojis TP, tagad par labu Latviju iekšējo virtuvi! "Kalvītis tevi paņēma uz biroju un kļuvi par ekonomikas un pēc tam par reģionālo ministru. Varēji gudri muldēt un labi izskatīties" Tieši tā arī skalda un valda šie politiķi. Nevis amatos ieceļot profesionāļus, bet šofera dēlus!!!
Terorists
T
Ja nabadziņam nav zināms tad ir internetā SAEIMAS arhīvs kur palūrēt par Štokiju kā politiķi un ko viņš ir bloķējis.
drakons
d
Štok, diemžēl tu esi un paliksi otrās šķiras politiķis. Kalvītis tevi paņēma uz biroju un pēc JL izmešanas no valdības kļuvi par ekonomikas un pēc tam par reģionālo ministru. Varēji gudri muldēt un labi izskatīties. Kopš aiziešanas no TP neko dižu paveicis neesi, tik spoguļojies savā pašradītā inteliģences spogulī. Par pensiju referendumu nemaz nerunājot - rosināt ideju par minimālo pensiju divu iztikas minimumu apmērā neatkarīgi no iemaksām - tas nav pat komunistu, drīzāk utopistu gājiens. Pat komunistiem bija princips - katram pēc padarītā, katram pēc iespējām. Tā kā nekas vairāk par raudulīgu opozicionāru Štokas nav nedz kļuvis, nedz arī kas vairāk būs.
jet
j
Jā, pastāsti, pļūtīzer! Es arī nezinu īsteno patiesību par Štoku. Apgaismo mūs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas