Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Strautmane redzējusi sapni par uzņēmēju partiju "Varenā Latvija"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
kampēji vai krustēvi dikti sarosījušies....?
Ija
I
Vienīgie īstie, taisnie, godīgie un pareizie ir TP. Vai pašam smiekli nenāk par savu tuvredzību? Ja tā būtu bijis, tad valsts nebūtu tajā bedrē, kur viņa ir. Cik ilgi TP bija pie varas? Tagad izliekas balti, pūkaini un, galvenais, visgudrākie jautājumā par to, kā izvest valsti no krīzes, kuru paši veicinājuši.
TV
T
Pirms vairākiem sasaukumiem viens jau uz Latvijas skatuves parādījās, kurš valsti vadīs kā uzņēmumu. Tas bija Šķēle! Tagad parādīsies 50 Šķēles kloni, kuriem noteikti uzņēmumos būs problēmas, kuriem būs kredīt saistības, kuriem vajadzēs valsts pasūtījumus ar specliem konkursiem. Valsts likumdošanā tiks sataisīti tādi caurumi, ka tos aizlāpīt nevarēs tuvāko desmit gadu laikā. Valsts tiks izzagta līdz pēdējam un korupcija būs augstākajā līmenī. Nosauciet man vienu valsti, kur uzņēmumi pamet savus uzņēmumus un iet apspļaudītajā un pretīgajā politikā. Latvija ir drausmīgu pārbaudījumu priekšā! Bail, ka mūsu vēlētājs šoreiz uzķersies nevis uz vienu kampēju, bet kampēju klonu baru. Es ļoti ceru, ka vēlētājs, kuram ir kaut cik smadzenes galvā par šo buldozera idiotisma kalngalu nekad nebalsos!!!!!!!!!!!!!
Mārtiņš
M
Esmu priecīgs, kad neskatoties uz ilgu nepraktizēšanu Strautmane nav vienaldzīga par procesiem, kas notiek Latvijā. Ļoti atbalstāmas aktivitātes, jo Stendzinieks un citi pirmsvēlēšanu reklāmas radītāji meklē jaunus ceļus kā kārtējo reizi piečakarēt Latvijas vēlētājus. Lielākā daļa politisko reklāmu ir balstīta uz meliem, kuriem jākļūst ir ar vien gudrākiem. Apsveicami ir jebkuri centieni izglītot vēlētājus, jo tieši sociāli apātiskā tautas daļa, kura aktīvi neseko līdzi procesiem ir bez dziļa personīgā viedokļa. Un skumji ir Tas, kad gandrīz visi ir neapmierināti ar valdošo varu, bet katru reizi pirms vēlēšanām uzkāpj uz tā paša grābekļa, kurš ir tikai pārkrāsots, vai ielikts jaunā kātā.
lauķe
l
Savulaik kopīgā interešu izglītības procesā bija tas gods pazīt , toreiz vēl skolnieci, Baibu , tādēļ kauns par dažiem komentētājiem, kuri izgāž žultainus un jēlus komentārus pār šo nenoliedzami talantīgo sievieti - vienu no drosmīgākajam un gudrākajām žurnālistēm! Uz priekšu, Baibiņ! P.S. "pamela', pēc Jūsu komentāra nav vairāk ko piebilst! Superīgi!
pamela
p
Ar Jaunalksni,Stratmani un KOPU es labprāt uztītu "kāsīti"labāk nekā ar Ušaku,Lesčinski braukt uz Kanāriju salām sauļoties un dzert vodku.Man ir ĻOOTI liels prieks,ka LATVIEŠIEM ir tik GUDRAS,darbīgas sievietes,kas nav krieviem,jo tur ir diskriminācija ,VIENA ebrejiete Ždanoka šeptē. Eiropa arī ir Eiropa,tapēc jau krievi te grib pirkt imigrantu ausveisus. Iesaku biežāk skatīties Kremļa TV ,tad jums kļūs skaidrs KAPĒC krieveļi raujas uz Latviju un Eiropu.Krievija ar visu gāzi,naftu ir pilnīgā purvā,Godmanis atstāja 5-to kolonnu ofioņu.Vakar rādīja Kremļa TV KĀ !! dzīvo krievijas ofiņi.Noskatoties Kremļa ziņas,naktī murgi rādās. Nedod Dievs,ja tāda būs "Varenā Latvija!"
pamela
p
Atvainojos ļoti visiem .īpaši Ījaba k-gam.TAS bija IKSTENS!
Ainis
A
MANUPRĀT STRAUTMANE IR PILNĪGI ATKARĪGA . Ja kāsīšu tinēja ir viņas draudzene un tuvs cilvēks digitālais advokāts, kurš VISVAIRĀK nopelnījis no viņas iniciētā digitālā skandāla, kuru iniciēja JL. ,
Ice
I
Cik garš , tik plats. KOPA paudīs citu, pretēju viedokli. Tāpat Strautmanes minētie mēdiji, KOPA jauks galvu, aģitēs iedzīvotājus zem devīzes par cilvēku izglītošanu. STRAUTMANE, daudzi vēl neesam tik stulbi, kā jums šķiet.
Tā, lūk!
T
Malacis, Baiba! Tu biji un esi viena no visspēcīgakajiem un gudrākajiem žurnalistiem. Kaut biežāk varetu Tevi redzet un dzirdēt.
!
!
Šis pasākums ir ļoti atbalstāms.Esmu līdz šim domājusi līdzīgi, ka vajag sabiedrību izglītot, lai nebūtu kā iepriekš, kad vēlētējus par banāniem nopērk un nav svarīgi, kas maksā. Un var jums patikt vai nepatikt Strautmane, bet nevien s no jums, komentētējiem, nespēj neko t'ādu uzņemties, tā kā labāk darat ko lietderīgu, ja ne sabiedrībai, tad vismaz sev.
Šampēteris
Š
Atbalstītāji arī apmaksāsim, pārkopēsim, izplatīsim. Piemēram, gara acīm redzu kluba apkopotus "1000 jautājumus Saeimas deputāta kandidātam"...
Un
U
Baibas Strautmanes AUGSTĀKĀ pilotāža žurnālistikā bija tā, kad viņa tā šķietami nejauši pajautāja O.Kehrim: - PAR Ko jūs kā padomes loceklis saņemat tos 3000 Ls mēnesī...? O.Kehris až apstulba no tik TIEŠA jautājuma uz kuru NESPĒJA atbildēt un ieturēja lielu PAUZI ...to redzēja visa Latvijas Tv ekrānā ...
Baiba
B
Normālā demokrātiskā sabiedrībā Jūsu teiktais būtu absolūta patiesībā. Bet jārēķinās ir ar to, ka mūsu sabiedrība,diemžēl, savā lielākajā vairumā ir mazizglītota un mazinformēta. Tā ir sbiedrība, kurai ir nepieciešami Vadoņi, harizmātiski karognesēji. Diemžēl, vēlētāju kluba KOPA auditorija ir jau pietiekami informēti cilvēki, manis aptaujātie ''parastie latvieši'' nemaz nav neko par to dzirdējuši un viņu teiktais līdz viņiem nenokļūst. Ir grūti tam noticēt, bet, diemžēl, LIELĀKĀS DAĻAS Latvijas iedzīvotāju infprmācijas avots ir rajona avīzīte, arī to nespēj iegādāties visi.Tad nu tā partija, kura ir valdošā rajonā, piedodiet - novadā, nosaka avīzē ievietojamo informāciju. Izeja būtu tāda, ka Ēlerte, Jaunzeme, Strautmane un viņu labi atpazīstamie domubiedri DOTOS PIE TAUTAS. Bet kas tad to apmaksās?!
T
1) LNT īpašnieka Andreja Ēķa intervijā teikto, ka viņš katru reizi iekāpjot lidmašīnā, saka paldies Šleseram, ---------------------------------------------------------- ----------- Kā nu nē, ja MILJONUS šis iznirelis ir PARĀDĀ šķelēm- tad pauti tp galv,pautam ir jālaiza gribot/ negribot ... 2) uz Dienas vāka pēdējos mēnešos 4 x bijis TP dibinātājs Andris Šķēle, «bet par Neatkarīgu rīta avīzi es vispār nerunāšu». ---------------------------------------------------------- ----- Kāds tur brīnums, ja diena ir 'šķēles medijs! 3) Cilvēkus, kuri neinteresējas par politiku un vispār neko nevēlas zināt, varot ļoti viegli pārliecināt ar reklāmām, tāpēc ir svarīgi politiski izglītot sabiedrību, mudinot cilvēkus aicināt pie sevis deputātus, tikties, negaidot, kad politiķi ieradīsies paši. Tikpat svarīgi ir stāstīt radiem, paziņām, kaimiņiem un citiem līdzcilvēkiem par politiskajiem procesiem. 4) Drīz paies 15 gadi, kopš bijušais premjers Vilis Krištopans (toreiz LC) nosauca Latviju par MUĻĶU zemi. «Sabiedrībai nāktu par labu, ja izdotos pierādīt lielajam Vilim, ka tā nav taisnība,» sacīja B.Strautmane. --------------------------------------------- ----------------------- 2.oktobrī KĀRTĒJO reizi noskaidrosim vai tā JOPROJĀM ir patiesība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas