Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sudraba: Nākamajai valdībai jābūt skaidram redzējumam par valsts attīstību kopumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
likvidēt ēnu ekonomiku
l
šis abas lietas dos otru budžetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nu cik var turēt to galdmana grūtupa radīto cūkkūti, ja pat gaāli tie lopi neder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vēl guļ slimnīcas un dirn skolās..............'ĀRĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NODOKĻU NAV, TAD ĀRĀ NO VISURIENES. IR JĀBŪT IDENTIFIKĀCIJAS KARTEI AR NORĀDI, MAKSĀ VAI NEMAKSĀ NAUDU BUDŽETĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MĒS PAŠI VIŅUS NOLIKSIM PIE VIETAS...TOS SVOLOČUS. NEKĀDAS SKOLAS LOPIEM!!!!!!!!!!!!!!!!
ar akmeni pie kakla var tikai noslī
a
nevienu pabalstu, visus bomžus pabiras pie darba, rakt zemi vismaz lai nevairojas. Visas cerības uz ZRP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jā nē, te būs Anglija.
Ojārs
O
"...tikšanās laikā Sudraba un Bērziņš vienojās, ka jau esošajās politikās un politiku plānošanas dokumentos jāveic arī padziļināta revīzija, lai izvērtētu to aktualitāti un novērstu situāciju, ka budžets faktiski ir autonoms no valsts realizētās politikas." ______________________________ Beidzot ir atradies kāds, kurš ir daudzmaz kompetents valsts pārvaldes elementārajos jautājumos!
DD1
D
Veca plate, nekā konstruktīva.
......
.
Vajag beidzot izglītotus cilvēkus amatos, nevis Parex ex-baņķieres, kas klāsta sociālistisko teoriju.
apriebies!
a
Dāmīte savā acī neredz baļķi, bet tikai turpina blēt par to, kas nav viņas kompetencē. Interesanti, kas nosakaviņas uznācienu hronoloģiju?
nepiekrītu
n
Sudrabas kundze ļoti daudz izdarīja cīnoties ar Satiksmes Ministriju un šLESERA KUNGU.jŪS ESAT AIZMIRSUŠI.
sicher
s
viņa ir jaunkundze .... atkal kliireejas!
  • 0
  • 1
,,,
,
Plani un plani - nav tacu LPSR, vajag domat civilizeti.
jautājums
j
Un nākamajam valsts kontrolierim vajadzētu ar tiešajiem amata pienākumiem nodarboties nevis pa mēdijiem zīmēties. 8 gadi amatā , bet kur rezultāti? Atkal kaut kam nav plāna un redzējuma? Tā jau ir..Mēles kulstīšana -sudrabs...
XXL
X
Supervaisere atradusies! Piedalies vēlēsānās ar šo uzstādījumu, uzvari un īsteno! A tagad -uzdevumu došana valdībai tomēr neietilpst valsts kontrolieres amata pienākumos!
Oskars
O
Ingūna to zin , tāpat kā tauta , bet tikai šīs PARTIJAS iet tur ar mērķi ZAGT - iznicināt TAUTU .
verbālā diareja
v
šķēles/lemberga un co pakalpīgā "kontrole" nu jau mēģina pārņemt likumdošanas funkciju! par varas dalīšanu šai kundzei laikam nekas nav zināms? valsts kontrolei nav tiesību iejaukties likumdošanas procesā, nedz uzstādīt savus "redzējumus!" oligarhi saprot, ka pēc velēsanam sev vajadzīgos likumus būs grūti izbīdīt, atrada spraugu - sudraba ieberzīsies pie bērziņa un sniegs likumdošanas iniciatīvas? juriste atradusies! pati grāmatvede likumus rakstīs? diez vai, bet šķēlem un lembim vajadzīgos pakalpīgi pie bērziņa nonesīs! laiks būtu šo sudrabu nonest no skatuves, jēgas no viņas pilnīgi nekādas!
grieze
g
Kāda Tev daļa par valsts vadīšanu.Tev jārūpējas,lai saimniekotu taupīgi un nezagtu.Bet to novērst Tu nevari.Tas nozīmē,ka netiec ar savu darbu galā.Tikai tukša klaigāšana.Apnicis klausīties.Būs jārosina,lai atlaiž no darba.
Vārds
V
ļoti laba ideja!
  • 4
  • 1
zvirbulēns
z
Zatleram tas i nemaz nav jāskaidro, viņš zin!
GGG
G
VECĀ DZIESMA, ES TIK TO NO BVINAS DZIRDU

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas