Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Svētdien Latvijā iespējams 20 grādu sals un lietus

Brīvdienās virs Latvijas pastiprināsies augsta spiediena apgabals un, debesīm skaidrojoties, svētdien naktī un no rīta Austrumlatvijā iespējams 20 grādu sals. Tikmēr no rietumiem svētdien tuvosies siltā atmosfēras fronte, kas nesīs sniegu un lietu, prognozē sinoptiķi.Sestdien būs mākoņains laiks, kas daudzviet skaidrosies, vietām nedaudz snigs.

Pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Gaisa temperatūra būs -3..-8 grādi, bet nakts un rīta stundās, kā arī pievakarē temperatūra vietām - zem skaidrām debesīm - pazemināsies līdz -9..-14 grādiem, iespējama migla un sarma.Svētdien naktī un no rīta saglabāsies lēns vējš, tādēļ zem skaidrām debesīm gaidāma strauja gaisa temperatūras pazemināšanās, dažviet Latgalē un Vidzemē termometra stabiņš var noslīdēt zem -20 grādiem. Tomēr būs arī mākoņi, zem kuriem attiecīgi būs krietni augstāka gaisa temperatūra. Nokrišņi nav gaidāmi, dažviet veidosies migla un sarma.Svētdien dienas laikā, sākot no rietumiem, sabiezēs mākoņu sega, gaidāms sniegs, slapjš sniegs, atkala, lietus un migla. Pūtīs dienvidu, dienvidaustrumu vējš, kura ātrums brāzmās pastiprināsies līdz 8-13 metriem sekundē; vakarā Kurzemē vējš iegriezīsies no dienvidrietumiem.Gaisa temperatūra svētdien pakāpeniski paaugstināsies, vakarā tā būs no +3 grādiem Kurzemē līdz -9 grādiem valsts galējos austrumos. Pirmdien jau visā valstī gaidāms atkusnis - temperatūra paaugstināsies līdz +1..+5 grādiem, brīžiem nedaudz līs, vietām saglabāsies migla. Turpmākajās diennaktīs temperatūra mazliet pazemināsies un svārstīsies ap nulli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas