Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Talsu novadā avārijā mirst traktora vadītājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vernons
V
Tev Koperfilda uzstāšanās jāpaskatās. Skolā fiziku nemācījies un satiksmes Noteikumus neesi lasījis.
Vernons
V
Nāves sods par ceļu satiksmes Noteikumu pārkāpumu. Traktora vadītājs ar savu MTZ 80 izbrauc no mājām bez degvielas. Uz ceļa braucamās daļas risina savas problēmas pakļaujot briesmām citus satiksmes dalībniekus neieslēdzot avārijas signālus, jo nav tāda iespēja. Neizliek avārijas zīmi, jo tāda nav līdzi. Nevelk mugurā atstarojošu vesti, jo viņas nav. Ir uz ceļa vēl palīgi, kuriem pat prātā nenāk, kas var notikt tālāk. Brauktuves malā ir 920. apzīmējums, kas aizlidz apstāties, pat uz nomales. Tas ir cēlonis notikušam. Sekas - mikroautobusa vadītājs braucot pret sauli saduras ar šo traktora piekabi. Viņam vajadzēja, itkā to pamanīt, bet nepamanīja. Slavenais Deivids Koperfilds ar šādiem trikiem pārsteidz pasauli, tikai bojā neiet cilvēki. Traktora vadītāja izveidotais triks beidzās ar paša nāvi. Žēl ka tuviniekiem tas bija jāredz. Līdzjūtība viņiem. Traktotra vadītājs viennozīmīgi ir vainīgs šajā negadījumā. Saskaņā ar 4.; 6. un 10. punktiem mikroautobusa vadītājs nav vainīgs.
jestrais
j
apstaajoties ceļa malaa nav nekaadas ziimes uz ceļa jaakraamee , balda, meklee attaisnojumu savam stulbumam , ziimes jaaliek ja apstaajies tehnisku iemeslu deeļ , cilveeks riikosies ap transporta liidzekli to remonteejot , kaa arii ja apstaajies avaarijas deeļ un apgruutinaata transporta kustiiba , lai Dievs milo šaa nelaimiigaa dveeseli...
Skolā jāiet
S
Ko nozīmē , ka šoferis "spilgtā saules dēļ pamanījis ceļa malā traktoru..." ???!!!
Jāzins Okulistins
J
Sens novērojums liecina,ka Lembergam acis ir samiegtas saulstaru dēļ,kuri no rītiem, uz Rīgu traucoties, spīd acīs, savukārt vakaros atkal acīs, mājup minot. Turpretī Šķēles acis ir izvalbītas, jo no rīta Valmiera- Rīga ir rietumu virziens un Saulīte spīd pakausī to karsēdama, vakaros atkal tāpat. Tāpēc atšķiŗīgs arī redzeslauks. Līdzjūtība no visas sirds. Nelaimes notiek.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas