Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tautas nobalsošana par Saeimas atlaišanu varētu izmaksāt 2 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dhago
D
Forši. Tipogrāfijas nebankrotēs un vēlēšanu komisiju darbiniekiem arī tiks kāds latiņš.
arva
a
šo naudīņu aizdos mūsu -oligarki........ha,ha ha .
opā
o
Tas ir tā vērts-tāpat kā referendums par latviešu valodu valsts apmaksātās skolās!
dsdd
d
Idi oti- ieliec interneta, lai elektroniski balso, redzeswi lielako visu musdienu Latvijas balstiesigo dalibu. Tiesam idi oti
Talmaks
T
Un sie divi milijoni ir jaiekase no Saeimas deputatiem, ieredniem, ministriem, kuri dzivo uz valsts rekina nesameriga particiba un bezrupiba, sanem loti lielas nepelnitas algas un bauda cita veida privlegijas. Ta ka Saeiams deputati ir izraisijusi valsti so krizi tad ari viniem ir jamaksa par siem zaudejumiem. Kas vainigs tas ari maksa.
bite
b
ŠLOSERS,MĀKOŅTĒVS UN LEMBIS VALSTIJ IZMAKSĀ DAUDZ DĀRGĀK
nu un kas
n
tas ir viens Shlesera šņauciens. kaut 20 mlj., tāpat atmaksājas...
Māra
M
Ko te vāvuļot par 2 000000 referenduma izdevumiem, ja pati CVK ir politmafijas radīta sinekūra ar paklausīgi trulu viduvējību priekšgalā, nepārtrauktā darba dunā starpvēlēšanu un starpreferendumu periodos visus 20 gadus aprijusi daudz lielākas summas.'CVK būtu sasaucama tikai kārtējo vēlēšanu un referendumu sakarā. Lūk, vēl viena iespēja veikt strukturālo reformu un ietaupīt valsts līdzekļus! Interesanti, ar ko Intelekta nesamocītais Cimdars izpelnījies tādu godu vadīt šo kantori pusmūžu...
Ieva
I
Žēl, ka nav ieviesta Saeimas deputātu civiltiesiskā apdrošināšana. Vai, vismaz drošības nauda- ja nostrādā tā, ka neviens atsaukšanu neirosina, tad to varētu atdot.
piķis
p
Ja izdosies atbrīvoties no netīrā trijnieka šie pāris miljoni atpelnīsies dažu stundu laikā.
Labi
L
Vismaz beidzot tauta zinās, par ko viņa maksā.
gaura
g
Kas gan ir divi miljoni, ja tiek nozagti simti miljonu? Kāpēc tas vienmēr tiek pasniegts kā uz paplātes? Varbūt tāpēc, lai vienu daļu situāciju neapjēgušo noskaņotu vēl negatīvāk? Var maksāt arī vairāk, lai vienreiz izbeigtos valsts nozagšana!
kooperējamies.
k
Kurš tur teica ,ka pietiek ,ja atnāk viens cilveks un nobalso par saeimas atlaišanu. Kvorums neesot vajadzīgs. .Deleģējam visi vienu un lieta darīta Kādi tur izdevumi.. Es savu balsi uzticu jebkuram ,kurš to izdara.
borcinsh
b
2 millioni !? izzagti - milliardi ! un tie turpin sedet Saemaa ! ja esi tik gudrs - tad panem kalashnikovu un tie millioni paliks valsts kassee ! velak no visiem "saemniekiem" dabusim vairak
Mans viedoklis un tikai...
M
Es nedomāju, ka sāksies tautas protesti. Latvijas cilvēki ir pārāk flegmatiski, pārāk smiernieciski, lai spētu uzsākt aktīvus protestus. Drīzāk aizbrauks, bet ne aktīvi izrādīs neapmierinātību. Vai neesi ievērojis, ka tos, kuri publiski cenšas norādīt uz likumdošanas un visādām citādām nepilnībām, atri apmētā ar dubļiem? Latvieša dabā ir labāk klusēt, bet neizcelties no pūļa. Tieši tāpēc domāju, ka latvija tomēr drīzumā nonāks visai pārliecinošā krievu vai kādas citas valsts atkarībā. Ja vien par atkarību jau nevar nosaukt to, kas te ir patreiz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas