Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Tautas partija ģenerālprokuroram prasīs tikai faktus, nevis viedokli par Loskutovu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rinķī apkārt
r
Iekš kā ir Kalvīša kļūda, atkārtojot visiem zināmo?! +++ kļūda ir tā, ka Kalvītis atkārto visiem zināmo tā - it kā mēs neko nezinātu :)
Andris
A
sivns 08:42 ....viņš jau ilgu laiku iepriekš ir zinājis ka TP sagatavots šāds uzrēķins. Līdz ar to, viņš pieļāva muļķīgu kļūdu izrunājoties.... ------------ ------------------------------ ------- Eu, sivn, a vai tad tu nezināji?! Vai Latvijā bija kāds avīzes lasošs cilvēks, kurš šaubījās, ka KNAB-s rēķina un gatavo papīrus?! Iekš kā ir Kalvīša kļūda, atkārtojot visiem zināmo?!
sivns
s
Bet Kalvītis savā intervijā pateica ka viņš jau ilgu laiku iepriekš ir zinājis ka TP sagatavots šāds uzrēķins. Līdz ar to, viņš pieļāva muļķīgu kļūdu izrunājoties (varbūt saķēris mutes caureju no Segliņa un G.Bērziņa?) un faktiski atzina ka viņam bija iemesls organizēt provokāciju pret KNAB. Viņš pats ar saviem vārdiem atzina ka KNAB sagatavotais pieprasījums par 1 miljonu ir tapis jau pirms parādijās ziņas par naudas iztrūkumu knābī.
neitro
n
Fakts ir tāds, ka TP Saeimā tika ar krāpšanos. Fakts ir tāds, ka prezidents tika ievēlēts ļoti nesmukā veidā. Un to gan TP, gan prezidentam atgādinās vienmēr, lai kā nepatiktu. Fakts ir tāds, ka eksistē audioieraksti gan par Jūrmalgeitu, gan ķēķa tiesāšanu, gan kampšanu. Faktu ir tik daudz, ka te vajadzētu veselu lappusi, lai visu uzskaitītu. Tāpēc TP lai tura muti . Tagad vienīgi gribas redzēt, vai mums ir neatkarīga tiesa. TP liktenis tagad ielikts Temīdas svaros.
es
e
Hmm, vai tad pēc tautas partijas domām visa tauta slimo ar garīgu kaiti un nesaprot, kādam nolūkam tika rīkota "pozitīvisma kampaņa". Nekauņas!
AV
A
Nē, man tas viss baigi patīk - Loskutovam brūk virsū tā it kā tieši viņš būtu paņēmis to naudu. Nu nevar taču neviens vadītājs katru mirkli stāvēt blakus katram savam darbiniekam - tas ir absurds. Arī totālu inventarizāciju nevar sarīkot katru dienu. Vadītājam nav citas izejas kā vien paļauties uz savu darbinieku veselo saprātu, precizitāti un godīgumu. Vai mazums darbavietās notiek līdzīgi gadījumi - ja ne naudu, tad paņem ko citu. Vadītājs pat gribēdams tīri fiziski nevar pārbaudīt visus un vienmēr. TP runas vīru trakošana skaidri parāda tieši viņu pašu negodīgumu. Protams, KNAB nosauktā summa, kura jāatmaksā, ir milzīga. Droši vien izmeklēšanā ir arī citas ar TP saistītas lietas. Tad nu Loskutovs ir kā kaklā iesprūdis kauls - ne norīt, ne izspļaut, un TP ārdās. Neizslēdzu arī variantu, ka tas viss ir viltīgi izkārtots. Ceru, ka Maizītis būs godavīrs - līdz šim viņam ir maz ko pārmest. Vēl mani pārsteidz fakts, ka klusē SM buldozers. Laikam jau dikti priecīgs, ka no maksāšanas tomēr tiks vaļā.
Mja
M
Salīdzini pārkāpumu bāzes - Kriminālprocess un Administratīvais. Ja nav skaidrības paskaidrošu vienkāršāk - vienā gadījumā ir kriminālnoziegums, kuru izdarījušas valsts amatpersonas apzogot valsti (pierādījumi pieder valstij!), otrajā gadījumā uzrēķins par savu līdzekļu pārtēriņu reklāmas kampaņas laikā. Ļoti neveiksmīgs salīdzinājums bno jūus puses!
Hugo
H
Es arī piekristu kalvim kuchinska vietaa. Salidzini skaitljus: 56 000 1 000 000

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas