Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Tautas partija, vērtējot kļūdas, atzīst pakļaušanos JL

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Policijas darbinieks
P
Man, kā policijas darbiniekam, Tautas Partija asociējas ar mafiju, kas sagrāba Latvijas ekonomiku, sagrāva to, nozaga valsti un noveda mūsu tautu un valsti līdz kraham. Faktiski var secināt, ka TP spēs atgūt tautas uzticību tikai tad, kad vainīgie tiks atrasti, tiesāti un saņems sodu, bet manta tiks konfiscēta un atgriezta valstij. Vai TP spēs izdot tiesāšanai savus biedrus? Ne, jo tā nav tā partija, kas rūpētos par tautas interesēm. Tātad atliek vien Tautas Partiju ar tās biedriem izmest vēstures mēslainē, ka banditu, tautas nodevēju, zagļu partiju.
Zigurds
Z
Tie , kuri te aģitē par Lembergu, paši varēja redzēt kā viņš simulēja tiesas procesā. Tas, ka viņš ceļā uz bagātību pārkāpis cilvēka līķi, tāds sīkums vien ir. Liela mēroga blēdis un slavas kārs līdz nemaņai, šizofrēnijai.
ČE
Č
Ja ŠĶĒLE LABĀKAIS, TAD ESMU TURKA SULTANS
Oho
O
Tiešām: ~ TP ir zaudējusi "kaujas spējas". ~ TP tiešām ir Eiropas Tautas partijas sastāvdaļa. ~ A. Šķēle - labākais premjers, kāds mums ir bijis. Viņš tiešām ir "uzmetis lūpu", jo mēs viņu samalām. Īpaša loma te ir "Dienai". ~ Latvijas mediji ir izveidojuši TP kā galvenā ekonomiskās krīzes vaininieka tēlu. Liela daļa ļautiņu to arī kultivē. Neaizmirsīsim, ka valsts pastāv 18 gadus. TP vadošā vai pie varas ir 10 gadus un ne jau viena pati. Tā dziesmiņa tiešām ir noriebusies - kā tikai valstī kaut kas nosmird - tā vainīga TP Vai Šķēle. Kur ir pārējie? Kur ir dižie tautfrontieši, kuri strādā dažādos varas līmeņos vai ir strādājuši. ~ TP ir pelnījusi bargu kritiku, bet tā ir pelnījusi arī atzinību. Patīk vai ne, bet nevienā partijā nav tik daudz profesionāļu. Tiesa tie ne vienmēr veiksmīgi izmantoti. ~ SABIEDRĪBAS MORĀLES KRĪZE ( alkarība,necieņa,bezatbildība u.t.t. visapkārt ) ir viens no ļoti svarīgiem ekonomiskās krīzes cēloņiem. ( Vainīgs vienmēr taču ir cits - šajā gadījumā vienmēr un visur TP. ~ Vai turpināt? Laikam jau veltīgi ....
xxxx........
x
SITO MAFIJU JASAUC PIE ATBILDIBAS KOPA VIKI. KURI KOPA TIK LABI SASTRADAJAS. BET TA LAI VIENREIZ UZRAKSTA SAVU CV.
uzraugs
u
cietumaa TP vieta!
Opaaa !
O
Eleganti nokomentēts :)
Kalvīša plāns Nr.2
K
Godātie kolēģi, ejam visi draudzīgi d...t !
Berta
B
Segliņa k-gs nekā cita neprot darīt, neies jau rakt grāvjus. Tā ka būs vien jāpaliek politikā, kas viņa gados ar tik samaitātu biogrāfiju un bez jelkādām cerībām uz tautas mīlestību ir katastrofāli. Cita lieta tiem vecajiem, kuri varēs dzīvot no salaupītā vien.
tara
t
Seglinja k-gs nodarbojas ar tuksvaardiibu. Un tas nav konservatiivas partijas cieniigi. Manupraat Seglinja k-gam (un veel daudziem citiem TP biedriem) buutu jaapamet politika un jaaatrod cits "kaujas lauks".
Šampēteris
Š
Šis biznesa projekts ir sevi izsmēlis, vai kā tautā saka: ...darbs un materiāls. Līdz vēlēšanām vēl burbuļos.
jautājums
j
Nu jā... Bet ir problēma... Tauta, protams, ienīst TP. Bet tagad tauta ienīst arī JL, jo Dombrovska valdība samazināja pensijas . Un kas vēl būs pēc gada...Ka tik problēmas, un nopietnas,'Saeimas vēlēšanās nav arī JL...
Frost
F
Ātrāk būtu jāsāk prokuratūras izmeklēšana par valsts novešanu līdz kraham, lai, iespējams, TP varētu pasludināt par noziedzīgu organizāciju un saukt pie kriminālatbildības tās vadītājus un "ierindas biedrus".
Berta
B
Otrais variants tikai ilgtermiņā, ja neizdosies ar pirmo. Skaidrs, ka tagad spiedīs uz visiem pedāļiem un nekāda draudzība ar JL šiem nebūs.
V>> Berta
V
Otrajam punktam nevaru piekrist, jo 1. tas miljards IR jānozog, vairāk droši vien nedos; 2. JL tam varētu traucēt; 3. pēdējie 2 premjeri nebija no TP, varēs teikt- tie visu sačakarēja, bet mēs viņiem tā ticējām; 4. vienu otru Tpistu sāk atstumt no siles, partijai var sākt klibot finanses apstākļos, kad jāsāk gatavoties vēlēšanu kampaņai; 5. lielākajai frakijai gāzt valdību nav problēmu, arī pieredze ir; 6. par šo valsti NEKĀDU atbildību nekad neviens nav nesis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas