Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Telšu iemītniekiem pie valdības ēkas nes segas un konfektes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
terminals
t
grutajos brizos,pietam kad brivo laiku nav kur likt, jalasa bibeli un jagriezas pie DIEVA.....................TAKA VARAT IET MAJAS UN SAKT LASIT BIBELI..................saukt uz valdibas gasanu pikam si valdiba ir viena no labakajam ko te var veleties pedeja laika............
Antons
A
Tas kreisajā pusē mazliet izskatās pēc bijušā finanšu ministra "Nothing Special".
galvas dakteris
g
Nu kaa tad, gaidiiji ka buus strateegjija "rauj velns bankas un visu paareejo ekonomiku kopaa ar taam"? Bet ja Parex sabruukot parautu liidzi banku sektoru kaa skjiru? Ieskaitot arii tavu banku? Un ko tad?
galvas dakteris
g
Ir lielas probleemas. Pasiem ar galvu. Taa vietaa lai kaut ko dariitu iet uz ielas un teelo nabadzinjus. Bet ja visi saaks taa protesteet? Tad mees nevareesim vairs nevienu ministru iecelt, jo pret katru atradiisies kaads kas protestee. So tik viegli prom nedabuusot - kad saaks radiit draudus pats savai veseliibai, tad dabuus prom. Pat bez roku palaisanas. Atbrauks ar aatro paliidziibu un aizvediis. Protesti "iesim tagad demoleet" izraadiijaas bezperspektiivi. Taadi pasi ir arii protesti "redz kaads es nabadzins".
galvas dakteris
g
Tu, ja neko citu neproti kaa skribeleet bolsevistiskus raksteljus, varbuut arii staaveesi rindaa. Bet visticamaak, turpinaasi rakstiit melus un mulkjiibas un murgot te par zaglju bandaam diviizijas stiprumaa, te par rindaas staavosu vidusslaani.
galvas dakteris
g
Par taadu badu un slimiibaam nekas nav dzirdeets un par 6 miljoniem miruso pat komunistu melji neko nezina. Bet kas taada PSRS propagandas masiina pret Delfu un Dienas bljaaveejiem?
galvas dakteris
g
Interesants domu gaajiens - iziet uz ielas un santazeet valdiibu, redz juus tagad demisioneejiet vai arii es te dziivosu teltii, un vispaar - njemiet sakaartojiet manu dziivi, pats nevaru.
mj
m
kā bij uz vienas sienas rakstīts: Ja vēlēšanas ko mainītu tad tās aizliegtu! Skarbi bet tā tas ir....
ciniķis
c
Lielās depresijas laikā Amerikā pēc balandas zupas rindās stāvēja pat nļoti labi ģērbti kungi un dāmas galvas nodūruši, tādi laiki bija. No bada un tā izraisītām slimībām nomira 6 miljoni cilvēku. Arī tagad, tas, ka kādam ir saglabājies kāds vilnas metelītis vai kažoks no "treknajiem" gadiem vēl nenozīmē, ka cilvēks nav zaudējis visu!!! Drīz arī pie mūsu zupas virtuvēm stāvēs rindās labi ģērbti intileģenti un tie, kas kādreiz bija vidusslānis vai vismaz domāja, ka ir vidusslānis. Diemžēl, tāda ir pašlaik realizētā deflācijas politika, bezdarbs pieaugs vēl visu nākamo un aiznākamo gadu, ne par kādu "atveseļošanos" vispār nav runas! Ekonomikā naudu iepludināt neviens netaisās - ar to viss ir pateikts, viss pārējais ir glupas un absurdas mantras. Sevišķi tās, kas apgalvo "veiksim reformas" "samazināsim tēriņus", "pacelsim nodokļus" un tad te sāksies "atveseļošanās". Muļķus mierina ar cerību - "ar ārējo tirgu atkopšanos radīsies pieprasījums pēc Latvijas precēm un mēs visus varēsim nodarbināt eksporta sektorā". Ka tik ne tā!!! Ne visi saprot šīs politikas sekas un ne visi saprot kādu absurdu un glupības viņiem stāsta politiķi. Nekādi tirgi neatkopsies!!!! Globālo finanšu sistēmu diemžēl nav izdevies pārstartēt, stratēģija "glābsim bankas, lai tās var kreditēt ekonomiku" ir izgāzusies pilnībā, pat neskatoties uz ECB UN FRS bāzes procentu likmi, kas ir praktiski nulle - kreditēšana nav atsākusies - bankas to nedara vai dara uz tādiem nosacījumiem, ka neviens nevar un negrib kvalificēties tiem kredītiem!!!! Bet, ja nav kreditēšanas krīt maksātspēja un pieprasījums un krīt nežēlīgi un visos tirgos! Līdz ar to runas par ātru atkopšanos ir pilnīgs blefs!!! Es negribu prognozēt, kas mūs gaida padziļinoties globālajai finansu krīzei, bet ir jābūt morāli gatavam ļooti sliktiem laikiem un šobrīd vienkārši neticamām parādībām!
būtu
b
Būtu ko prātīgu darījuši, kaut vai lapas sagrābuši, būtu lielāka jēga.
zeile
z
Kopš kura laika valda uzskats, ka cilvēki "100% vilnas mētelī" nav tiesīgi protestēt? Tieši tas, ka uz ielām sāk iziet cilvēki, kuri zina, kas ir bijusi "laba dzīve", un nevis bomži, liecina par to, ka ir lielas problēmas. Un ne jau tikai sevis dēļ abi vīrieši cīnās - tā piezīme tiem, kas viņus aicina labāk iet meklēt darbu. Vēl nesen citā medijā bija rakstīts, ka pirmajam streikotājam Gintam esot piedāvāts darbs Austrijā. Tā kā nav tā, ka viņi tur sēž tikai bezdarbības dēļ. Viņi tur sēž visas Latvijas dēļ. Kāpēc to ir tik grūti saprast?
Pozitivus
P
"kaut kas jādara" - ar šādām frāzēm nekur netiksim :( Un kādu tad to valsts iekārtu mēs gribam? Ja mums nebūs konkrēta nostāja par to, ko vēlamies, nekas nemainīsies - un cilvēki turpinās balsot par Šleseru un Šķēli. Un atnāks Stendzenieks un nokladzinās, ka tauta dumja, jo bagātību uzskata par ļaunumu - mēs noticam, ka esam dumji un bagātos nepatiesi lamājam, un sabalsojam atkal "darītājus". Bagātiem jau nav ne vainas, ja tikai viņi godīgi par tādiem ir kļuvuši. Ja Gintam būtu viena konkrēta prasība, tad iespējams, ka arī daudz vairāk atbalstītāju būtu. Varbūt pietiktu, ka mēs šodien cīnītos par labākām vēlēšanām (valsts finansētas partijas, daļēji mažoritāras), kas jau pavisam tuvu! Ar šādu sarakstu aršana nebūs!
Jukums
J
Visu cieņu akcijas dalībniekiem! Viņi cīnas arī par mums. Valdībai ir jāieklausās!!!
rīdzinieks
r
Tikai diviem letiņiem pietiek dūšas kaut ko uzsākt? Un tikai vienam uzņēmējam interesē arī tas. kā jūtas tauta? Vairāk par savu personisko komfortu kā mērķi nr 1? Atbalstu šo akciju, kaut tādu būtu vairāk, tad mēs arī nejustos kā tāds aitu bars.
dzeris
d
Atbalsta vietā - vēl nolamā, tīri latviski. Cilvēki pelna cieņu, jo spējīgi kaut uz kādu rīcību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas