Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tiesa attaisno pilnvaru pārsniegšanā apsūdzētos bijušos IZM ierēdņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Suse
S
Es kā ierindas cilvēks varu spriest, ka ierēdņu bezatbildībai un "nevainībai " nav robežu. Iznīcināt tādus - bez tiesas lēmuma. Un tiesnešus arī. Ja jau valsts reiz nespēj nodrošināt taisnīgumu. Prot tikai apzagt pilsoņus, tad ir jāsāk terors. Mums vajag savus Zorro, kas izrēķinās ar tādiem lēgāliem bandītiem.
analfabēts
a
Nevajag meklēt politiku, kur viņas nav. Apgabaltiesa grib parādīt savu visvarenību un neatkarību no Augstākās tiesas, tikai aizmirst, ka patiesība ir svarīgaka par ambīcijām un varaskāri. Agri vai vēlu visi tādi st--- lidos kā korķi no pudeles.
Zinitis
Z
Nevajag nepamatoti apvainot tiesu, nezinot lietas materiālus. Divas reizes Agabaltiesas krimināllietu tiesas koleģiju nevar uzpirkt. Katru reizi lietu skata trīs tiesneši, kuri vērtē visus lietas materiālus. To, ka prokuratūra ir spējīga celt nepamatotas apsūdzības un tās bīdīt cauri tiesai ir nepastrīdams fakts. Iesaku izlasīt LETA 2011.gada 28.janvara publikaciju AT Senāts izbeidz kriminālprocesu par 0,19 Ls vērtu buljona kubiņa zādzību. Rēzeknes rajona prokurore tiesājās visās trijās tiesu instansēs pierādot ka ir jāātzīst noziegums, bet 0,19 Ls. lietu AT Senāts lietu izbeidza. Cik nodokļu maksātāju naudas izmaksāja šī tiesāšanās un kādēļ prokuram nav jāātbild par valsts naudas izšķērdēšnu. Vai atcerietis lietu pret karavīru kas atgriezās mājā no misijas ar 4 patronām un tika tiesāts? Konkrētā gadījumā IZM amatpersonas tiesāja par bojāta, lietošānai nederīga valsts nekustamā īpašuma iznomāšanu nomniekam ar nosacījumu, ka nomnieks iegulda valsts nekustamajā īpašumā miljonus latu un izmanto to atbilstoši ministrijas darbības jomām izglītības un sporta vajadzībam. Palasiet visu iepriekšējo par šo lietu un jūs pārliecināsieties, ka lieta bija politiskis pasūtījums.Laikraksta "Vestji" žurnālisti par šo lietu veica neatkaŗīgu izmeklēšanu un 2008.gada 25.martā publicēja plašu rakstu " Student kupi ruini" Izlasiet to un pēc tam jūs tiesu vairs neapsūdzēsiet.
lai maksā vainīgais
l
Man ir jautājums - kas apmaksās tiesāšanās izdevumus? Vai tas nebūt jādara prokuroram, kurš šo bezjēdzīgo lietu virzīja uz tiesu ?
ha-ha
h
Kārtējā mistika!
Dominīks
D
Par IZM vajag Damokla zobenu, prasās pēc V V F lai ievieš kārtību tiesu sistēmā.
Nirnberga
N
Nicht schuldig!- teica visi ka viens.
Antons
A
Latvijas humānā tiesa attaisno izsaimniekotājus, bet izliek no mājām mazus bērnus!
Lelle
L
Ei, nu ej, zvirbulēn! Tu atkal te alojies...
Lelle
L
Lai dzīvo mūsu ķēķis!
zvirbulēns
z
Šai prokurorei jāskatās uz pirkstiem, ļoti nesaprotami strādā!
Sīmanis
S
Nu ārkārtīgi jauki!
Oskars
O
Es jau sen to ZINU,kad Latvijas TIESA tiesā IZSAIMNIEKOTĀJU labā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas