Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Tiesa izvērtēs "Emīla Gustava šokolādes" maksātspēju

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa 3. novembrī paredzējusi izskatīt oktobra sākumā ierosināto maksātnespējas lietu SIA "Milda 8", kuras iepriekšējais nosaukums bija SIA "Emīla Gustava šokolāde". Uzņēmējiem Zanei un Jānim Bērziņiem piederošā firma "Emīla Gustava šokolāde" nosaukumu nomainīja septembra vidū.

Kompānijas neto apgrozījums 2008. gadā bija 1,26 miljoni latu, un gadu firma noslēgusi ar 120 tūkstošiem latu zaudējumiem.Pēc Maksātnespējas reģistrā pieejamās informācijas, par "Milda 8" administratoru iecelts Dainis Bergmanis.Uzņēmuma maksātnespējas lietu izskatīs Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesas tiesnesis Svens Lorencs."Emīla Gustava šokolādes" darbības pamatvirziens ir ekskluzīvas šokolādes, konfekšu un citu cukuroto konditorejas izstrādājumu ražošana un tirdzniecība. Uzņēmums dibināts 2001. gadā."Emīla Gustava šokolāde" 2007. gadā strādāja ar 1,401 miljona latu apgrozījumu, kas bija par 40,2% vairāk nekā gadu iepriekš. Kompānijas zaudējumi 2007. gadā sasniedza 178 200 latu.Kompānijas īpašnieki ir Zane un Jānis Bērziņi, kas ir arī "Stendera ziepju fabrikas" līdzīpašnieki.

Top komentāri

???
?
nomaina nosaukumu lai pēc laika atkal rullētu ar šo zīmolu. forši, nodokļus nemaksā, kredītus nemaksā, norēķināties nespēj, pircējus maldina... cik garam tam sarakstam jābūt? kas būs nākamais - vai ziepes ies pa burbuli? varbut tās jau ir Milda 9?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas