Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tiesa noraida prokurores lūgumu par aizrādījuma izteikšanu Lembergam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Jā, tā vietā Lembim vajadzēja uztaisīt kniksi........ ............................................. ............................................................ ..... nu neies Lembis katram kniksēt, tie laiki pagājuši, kad kniksēja kompartijā augstāk stāvošajiem..
Zanzibars
Z
atļāvās pāris reizes pateikt, ka prokurors Juris Juriss melo, ir melis, ----- Jā, tā vietā Lembim vajadzēja uztaisīt kniksi, trīs reizes atvainoties un teikt, ka prokurors nemelo un nav melis, - vienkārši viņa tiesas procesu šis laikam sajaucis ar kādu citu, kā rezultātā arī radusies šī nelielā kļūme.
KLM
K
...ir jau tāda lieta kā ētika, kas Lembergam laikam nav līdz galam izkopta .................................................... ............................................................ ................................... ar to ētiku ir kā ir,toties estētika augstākajā līmenī - pat uz tualeti neiet, pirms nav pasniegtas krāšņas ziedu buķetes...Nerunājot nemaz par tiesas zālēm.
lācēns
l
ja ebrejam pateiksi - "Eu, tu žīds!" vai krievu nosauksi par okupantu, tad, atvaino, vai tas tavuprāt nebūs aizskārums, pamatojoties, ka tā tomēr ir patiesība. ir jau tāda lieta kā ētika, kas Lembergam laikam nav vēl līdz galam izkopta.
ABC
A
Interesanti, kad Lembergs beigs oficiālā iestādē runāt krievu valodā? Kāpēc tevi šis fakts nesatrauc, varenīgais latviešu valodas aizstāvi?
zvirbulēns
z
Bet kā gan citādi, ja prokurors melo, un tas tā ir, un tas tiek tā arī pateikts, tad, atvainojiet pietupieties, kur te kāds aizskārums? :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas