Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tieslietu ministrija plāno simtiem miljonu vērtu cietumu pārbūvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cietums
C
No "vienotības" dārgais, no "vienotības", tur šobrīd pulcējas lielākais meļu un korumpantu skaits...
Liepāja
L
Ļoti labi. Beidzot cietums tiks izvākts no Liepājas centra.
Dr.xy
D
Protams,ka ir japalielina vietu skaits cietumos,jo kur tad vares novietot,pirms izvesanas Austrumu virziena,visus darbonus no SC,PCTVL,PLL u.t.t..
Janka
J
Katrai ministrijai sava "gaismas pils"....
laikam....
l
....laikam, taču, grib labiekārtot paši priekš sevis......lai būtu ērti un komfortabli.....
kurpe
k
Nu vispār tas cik ļoti katrs ministrs ir spējīgs piesaistīt finansējumu / investorus ir atkarīgs no katra ministra kompetences. Ja Broks sēž izglītības ministra krēslā laikā, kamēr situācija augstākajā izglītībā ir krimināla, kamēr skolu neapmeklē anormāls skaits jauniešu un viņš vēl var pateikt, ka viss ir ok, samazināsim finansējumu zinātnei, kam mums viņu, aizslēgsim kādu vidusskolu, jo mums jau ir vajadzīgas 64 augstskolas utt, TAD - visu cieņu Štokenbergam ja viņš kaut ko labu var panākt.
Trahtenbergs
T
beidzot Lembe licis savu hatu sataisiit , jaaseed kaa nekaa buus sabi 15 gadi.
borcinsh
b
vai esi vispar - "neizglitots" !? (...var padomat no musu kabataa..,) ka vienmer maksas mila - ES !!! un ne pirmo reiz , un ne pedejais....
TP bijušie
T
nemet vecos niķus pie malas, jo lela nauda, lieli otkati.
experc
e
varetu padomat, ka sobrid valstij nav citu prioritasu..... bet var jau saprast, prieksvelesanu paradi bus jamaksa, nauda bus vajadziga..
...
.
Nu, pilnīgi nepārspējama valsts tā Latvija - bērnudārzus, skolas, slimnīcas klapē ciet, vietas ierobežotas, darbiniekus tik samazina, bet... bet CIETUMUS - oo,jāāāa!! Jāceļ jaunas, lepnas un solīdas - tā lai noziedznieki ne tikai bez kreņķiem var sēdēt brīvā maizē un siltumā, bet arī 5 zvaigžņu luksu šiem vajaga..
Kulla
K
Un kurs gan butu saubijies, ka Tieslietu ministris A. Stokenbergs, popularais Riga nekustamo ipasumu spekulants, kurs sadarbojoeties ar Zemes dienesta bijuso vadiitaju G.Grubi un Hipotekaras un Zemes bankas vaditaju I.Feiferi, guvusais savas lielas milijonu bagatibas, spes attuereties no sis iekares un atkal, izmantojot valsts amatu, sagrabt sev bagatibas. Ir tacu amorali, ka tauta dzivo liela nabadziba, pensionari un berni ir apzagti un viniem ir atnemtas pelnitas socialas garantijaas, bet sis merglis Stokenbergs, lai piepilditu savu alkatigo rikli, izmantojot savu amatu turpinas nekaunigi zaglt un bledit naudu no valsts lidzekliem. Tie cietumi, kuri ir Riga ir uzbuveti un lai vina ari kalpo, bet stokenbergam tacu neleik miera ta zeme, kura iz zem siem cietumiem un ta ir japaspej nozagt, nobledit. Kapec Latviajs valdibas vaditajs V.Dombrovskis neatbrivojas no siem kretiniem ministriem Stokenberga, Pabrika, Kristovska, Broka...??? Stokenbergs un Pabriks cer but so cietuma ipasinieki vai saimnieki, kuri sanem smilijonus ik gadus un tad vini sajos cietumos ka drbiniekus iekartos savas sievas, milakas, bernu sun citu sizdzimtenus.... Si ir karteja TP un Skeles skolnieks stokenberga karteja mahanizacija un meginajusm izlaupit latviajs valsti un apzagt Latviajs iedzivotajus ka to ir darijis vina skolnieks Skele.
Kulla
K
Un kurs gan butu saubijies, ka Tieslietu ministris A. Stokenbergs, popularais Riga nekustamo ipasumu spekulants, kurs sadarbojoeties ar Zemes dienesta bijuso vadiitaju G.Grubi un Hipotekaras un Zemes bankas vaditaju I.Feiferi, guvusais savas lielas milijonu bagatibas, spes attuereties no sis iekares un atkal, izmantojot valsts amatu, sagrabt sev bagatibas. Ir tacu amorali, ka tauta dzivo liela nabadziba, pensionari un berni ir apzagti un viniem ir atnemtas pelnitas socialas garantijaas, bet sis merglis Stokenbergs, lai piepilditu savu alkatigo rikli, izmantojot savu amatu turpinas nekaunigi zaglt un bledit naudu no valsts lidzekliem. Tie cietumi, kuri ir Riga ir uzbuveti un lai vina ari kalpo, bet stokenbergam tacu neleik miera ta zeme, kura iz zem siem cietumiem un ta ir japaspej nozagt, nobledit. Kapec Latviajs valdibas vaditajs V.Dombrovskis neatbrivojas no siem kretiniem ministriem Stokenberga, Pabrika, Kristovska, Broka...???
Populists
P
Cik % man būtu jāmaksā ķešā, lai dabūtu projekta vadību ?
Oskars
O
Kāpēc vienmēr atrodas nauda priekš BANDĪTIEM-ZAGĻIEM-IZSAIMNIEKOTĀJIEM - ne kam nevajadzīgiem PROJEKTIEM , bet manas Latvijas iedzīvotāju LABKLĀJĪBAI - IZGLĪTĪBAI - VESELĪBAI nekad naudas NAV ????????!!!!!!!!!!! Lai atbild Latvijas PREZIDENTS , PREMJERS un SAEIMA .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas