Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

TIEŠRAIDE: Vēlēšanu nakts tiešraide no Dienas redakcijas!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievs Latviešiem
K
.... Jebkurā gadījumā Latvijas tautas interesēm tagad jāizvirzās priekšplānā salīdzinot ar Birseles, Vašingtonas un banku interesēm. Un uz šo es ceru. Arī VL ir par tautas intersēm. Un tas ir labi. Es ļoti ceru uz to, ka pēc šīm velēšanām prioritāras kļūs tieši Latvijas Tautas intereses. Sabalsēti. Atbildīgi un Saskaņoti. Jo tagad Tautas interešu realizcija tiešām ir pirmajā vietā.
Krievs Latviešiem
K
Apsveicu pirmo 3 vietu ieguvējus ar uzvaru: SC, ZRP un V. Novēlu Jums atbildīgu rīcību un stabīlu, sociāli atbildīgu un struju attīstību Latvijai, manai Dzimtenei!
Eksperts
E
Es neticu Saskaņas centra ievēlēto deputātu kvalitātei,jo par viņiem balsoja no visas Latvijas norobežojies elektorāts,kuri savu lēmumu izveidošanai lieto tikai krievu valodas informāciju,kā arī informāciju no Krievijas medijiem.Par to liecina arī jaunu vēlētāju intervijas,kas latviešu valoda nevarēja izteikt savu viedokļi,viens jauca demokrātiju ar demogrāfiju un viena teica,ka stop latviešu valdīšanai,tagad valdīsim mēs naši.Kā lai es uzticos tiem deputātiem,kurus ievēl ļoti vienpusīgi informēti vēlētāji,kuri nemīl pamatnāciju,latviešus,valsts valodu,ja mīlētu,tad brīvi lietoti valsts valodu.Neticu SC ievēlētājiem deputātiem.Visas valsts tagad pieprasa,lai iedzīvotāji perfekti zinātu valsts valodu to visur sabiedriskajās vietās lietotu.Par to,arī ir nobažījusies ir Krievija,ka daudzi sabiedrībā nerunā valsts valodā,sevišķi grūti,ka viesstrādnieki arī nav apguvuši valsts valodu un turpina sabiedrībā sazināties ar iebraucēju valodām,tas ļoti pasliktina jebkuras valsts iedzīvotāju komforta sajūtu,ka tiek pamatīgi ignorēta valsts jeb lielā ģimene.
  • 1
  • 1
Loronzo
L
Paldies Dienas komentētājiem. Panteļējevam, Guntim Bojāram par svaigumu un spēju runāt ignorējot savas politiskās simpātijas. Kādreizējie Dienas demagogi ar Aivaru Ozoliņu uz neitralitāti un vēsu skatu nebija spējīgi.
Uzvārds
U
Es apsolu, ka nestāvēšu malā , ja manīšu, ka politiskā okupācija pieņemsies spēkā ! Apsolu !!!!!!!!
Anna_B
A
Tieši latvieši, kuri visu šo laiku bija pie varas, izputināja Latviju. Domāju, ka Saskaņas centram jādod iespēja sevi pierādīt, jo šī partija vēl nav bijusi pie varas.
Stendz & Liepnieks
S
nu ko saeimas atlaidēji ? SC dabjāt pie varas?
Krievs Latviešiem
K
Ir cerība, Stendz. SC, ZRP, Vienotībai un ZZS būs jāvienojas par Latvijai optimālāko attīstības ceļu, kas būtu vienmerīgi atbildīgs gan pret uzņēmējiem ,gan pret darba ņēmējiem un sociāli atbalstamajām kategorijām (bērni, pensionari). Man, tapāt ka daudziem citiem, ir cerība, Latvija pārvertīsies par stipru, netakarīgu un pietiekoši nacionālu valsti.
  • 1
  • 0
malači
m
Olga no gan sevi parād''ija gluži nejēdzīgi.Intelekts klibo.Sajāgas par notiekošo nav.Vienīgais arguments - esmu šokā.... ĻOTI PATĪK UN PĀRSTEIDZ pANTEĻĒJEVS.Gudrs vīrs.Paldies!
Loronzo
L
Prieks par Panteļējevu studijā, viņa konfrontācijām, kad nepieciešams, aber kāpēc dienas TV čakarē skatītājus apsolot Zanderu studijā?
:)
:
zirnim ieliet nevarējāt?
sm
s
Forši, ka vairs nav tik skaļi tas reklāmas video - paldies, ka uzklausījāt iepriekšējo komentētāju!
SEMJ LUKA
S
:)))))) PEE CEE TEE VEE ELLL
grāmatvedis
g
Nicinu jūs un jūsu t.s. valsti, jūs zagļi unm izdzimteņi. Jums nav valsts. Jūsu valsts ir mirusi.
mezhacuuka
m
ja ir kāda kļūda, ko iepriekšējā valdība pieļāva, tad tā ir finansējuma nepalielināšana Tvaika ielas iestādījuma apsardzes pastiprināšanai...janis un Bomzis Vamzis atkal izbēguši
vēlētājs to janis 17:51
v
Redzot kā latvieši brauc prom no konsolidētāja Dombrovska neprātīgās saimniekošanas pārņemtās Latvijas, tādi prātu izkūkojuši opji, kas balso par SC paliek arvien vairāk. Pat eiropejiski izglītota jaunatne balso par SC, jo viņi dzīvo īstā starptautiskā apritē un viņiem nav pieņemama letiņu partiju krievu un latviešu sarīdīšana.
Nu,nu....
N
Tu esi nevis Jānis, bet Ivans!
  • 1
  • 1
janis
j
ko gan var sagaidīt no 3 politiskajām prostitūtām , pajntelis alkoholiķis sīkzaglēns un pans-klocka- žurnalistiņs kurš prihvatizējis absolūto patiesību protams par labām dividendēm no kozjola, bārdas un noziedznieka lembja,. Vai zenm nika vēlētājs paslēpies kāds prātu izkūkojis opis- vai ar pašlabuma gūšanu nomocīts neveiksminieks vai varbūt pats urbis- SUPPER VĀRSMU AUTORS- "vot neteikšu savas kļūdas tad par mani nebalsosiet"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas