Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Tikai 8% iedzīvotāju atbalstījuši Bērziņa ievēlēšanu prezidenta amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
degvīns
d
Cik patīkami rukšķ tie, kas paši ir pie siles. Godīgi runājot, derētu izskaitļot, cik no komentārus rakstošajiem ir oficiālie valsts ierēdņi un iekļaut viņus nākamo piespiedu samazināmo sarakstā.
Dr.xy-am
D
Jūsu izteikums ārkārtīgi skarbs. Varbūt Bērziņkungu nodēvēt par betongalvu neiederas pie "labā toņa" (arī anonīmi komentējot), bet tas, ka ar tautas viedokli Saeima - tautas vēlētie priekšstāvji - nerēķinās nemaz, tas ir ārpus katras kritikas. Saeima saviem vēlētājiem tieši iespļāva sejā, ievēlot par Valsts prezidentu cilvēku ar apšaubāmu reputāciju, neprasmi uzstāties, neprasmi runāt latviešu literārajā valodā (un kur nu vēl angļu valodā!). Šis cilvēks preses konferencē klaji parādīja, kāda ir un būs viņa attieksme pret sabiedrību, jo - žurnālisti taču viņam jautāja to, ko vēlējās dzirdēt vismaz tie 92 % cilvēku, kas viņu neatbalstīja. Var jau būt, ka tieši Bērziņkunga iztaujāšana un viņa atbildes preses konferencē lika teikt skarbi - betongalva. Tāds iespaids radās. Turklāt visādas aptaujas jau iepriekš rādīja, ka Bērziņkungam ļoti vājš atbalsts sabiedrībā, vienalga, Saeima lēma pa savam.
Oskars
O
Bērziņa vieta CIETUMĀ !!!!!!!
Dr.xy
D
Galvenais nav cik Berzins sanem pensija,bet gan ka ES& NATO Valsti par Prezidentu var klut padomijas betongalva.Galvenais ir kas so betongalvu ieveleja,un tie ir Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieki un izlaupitaji SC.PLL,ZZS un citi cilveces atkritumi.Varbut,ka tagad,beidzot bus skaidrs KAS IR KAS.
Pē!
P
Nu jau tie 8 % būs nodiluši!
t
t
Saeima izvēlējās savam atbalstam atbilstošu prezidentu.
KLM
K
ja Saeimu savēlējam tik košu tad dabūjam Saeimai atbilstošu - lai nebūtu vairs Saeimā daudzu košu vēlētājiem tam vajag galvu atbilstošu
  • 2
  • 0
mežmalis
m
zatlers bija vājš prezidents, bet bērziņš vienkārši neatbilst šim amatam! mums bez Sateversmes ir arī Valsts prezidenta ievēlēšanas likums, kurā melns uz balta ir rakstīts, ka par prezidentu var ievēlēt cilvēku ar nevainojamu reputāciju! sakiet vai aktīva darbība kompartijā un vairāki ārlaulības bērni un shēmas ar ES fondiem atbilst nevainojamai reputācijai!!?? manuprāt nevis saeima ir atlaista nelikumīgi, bet gan jaunais prezidents ir nelikumīgs!!!
KLM
K
8% necerēti daudz un liela laime Puzes āksta Mākoņtēva un svētā Švauksta daudzo radu tuvinieku un draugu saime
to Vairim
t
Nu, ļoti jau centies ! Cik tad Tev ŠŠL maksā par 1 komentāru ? VID ienākumu nodokli nomaksāji par šiem ienākumiem ?!
vairis
v
:) nepatīk ka nepakļaujos masu histerijai- jaunā prezidenta zākāšanā:) tāpec ka riebjas tirgus sievu loģika- kam skaļāka bals tam vairāk taisnibas. vai tad ir kāds sakarigs pretarguments izņemot miljonārs un lielākā pensija. neviens no šiem nav krimināli sodāms atšķiribā no teiksim zatlera aploksnēm. vai lidija kas ilgstoši piesienas tam ka runas nav pietiekoši gludas(zatlers vispār sākumā ne mū ne mē nevareja izspiest. :)
  • 2
  • 2
vairis
v
nu grūti spriest, laiks rādis vai bērziņš bus labāks vai sliktāks, jo pagaidām tikai emocijas kā pret bagātu cilvēku no nabagu puses virmo. bet tirgus sievu blaustišanās nav rāditājs. toties pilnigi skaidrs bija ka zatleru pārvelet nav vērts. nu un ka "viņš šajos gados ir audzis", lidz prezidentam viņam vel ļoti ļoti tālu.
piķis
p
Kā tad ar Eiropas nauda izkrāpšanu un līdzdalību ZZS?
  • 1
  • 0
Vija
V
Neiet gan runa par bagātību, vairāk runājam par morāli, par attieksmi pret cilvēkiem! Punktu uz i uzlika visa tā bērnu padarīšana, kas skaidri parādīja, kas šis kungs par putnu. Necienu!
  • 3
  • 1
d
d
Nja un veel pats teica,ka tautas velets prezidents;((,.Buutu kluseejis;(( DA,lai atsakaas no 5000ls lielas pensijas,tad varbuut ....
vairis
v
klausities vajag- teica ka ir tautas vēlētu priekstāvju ievelets prezidents, neteica ka ir tautas vēlets, to žurnalists gribēja izspiest bet īsti neizdevās. un kāpec lai ateiktos no nopelnitā? kautkā neesmu dzirdejis kazatlers teiktu ka viņam ne dzivokli ne sekretāri ne visu pārejo nevajag. tas vel papildus ko izspiest centisies, bet to tu aizstāvi:) kur loģika
  • 2
  • 1
borcinsh
b
..."vietejiem" varbut bus gruti to saprast, nu bet ... arzemes stradajushiem Latvijas iedzivotajiem kauns gan atbildet ka LATVIJAS Valsts "prezidents" - komunists (!), Ventspils "mers" - komunists(!), sud "parlamentariji" zhdanoka un rubiks - komunisti (!!!) ...uzreiz bus jautajums : vai Jus esat tagad komunistiskas krievijas sasatvaa ? tad ko Jus darat EU ? kapec MUMS (EU) ir japalidzet JUMS (?), tik un ta , to palidzibu, "izmanto" ( lasit - izzags ) komunisti ! ...ir jau laiks ari LATVJU TAUTAI japadomat KAS NOTIEK MUSU VALSTI !? un ko dara komunisti MUSU VALSTI VALDIBAA ??? PS. zvirbulenam komentet sho textu - stingri aizliegts !
šlosers
š
Es jums iemācīšu Bērziņu mīlēt!
jcx
j
OHO! Kāds atbalsta Bērziņa ievēlēšanu?
A.l
A
Zatlers, Freiberga, G.Ulmanis tieši tāpat tika apspļaudīti. Zatlers šiem gateristiem bija no zool.dārza, Freiberga - the long arm of US, Ulmanis - viltvārdis Rumpītis .utt
un
u
gribi teikt ka zatlers un ulmanis bija labi prezidenti? VVF bija vinīgā kura nesagādāja vilšanos, zatleram bija potenciāls, bet viņš savāca sev vāju komandu un izniekoja savu laiku cenšoties visiem iezpatikt. Latvijā ir daudz izcilu cilvēku, kas varētu būt lieliski prezidenti, bet politiķi nez kāpēc viņus neredz!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas