Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Tikai mazliet vairāk nekā 1/3 iedzīvotāju atbalsta eiro ieviešanu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
...vai buusim "balta vaarna" liidz galaam ? tad jau nekad nepabeigsim ar to - "...bet pie muums...." !!!
Bo
B
Gribi Šleseru prezidentu, ko?
John Doe
J
A tu padomā pirms spamo. Kaut uz papīra "lielos vilcienos" pamodelē Saeimas sastāvu, ja vēlēšanu sistēma Latvijā būtu ASV kopija...
John Doe
J
Ak Dievs, cik mani tautieši ir stulbi! Cilvēki mīļie, 23 komentāri un gandrīz visi pilnīgs bleķis... Varētu padomāt, ka lata kvalitātes galvenie aspekti ir "iespēja to devalvēt", "suverenitātes simbols" un "veids, kā kādam kaut ko (ne)nozagt" un "lats ir smukāks". Negribas tiešām nevienu apvainot, bet no kuras palīgskolas jūs visus ir atskaitījuši?
Boze>Bo
B
Un kuri bija tie bļāvēji par bezvīzu režīmu ar ASV? Kāpēc nevēlas arī ASV mažoritārās vēlēšanu sistēmas un progresīvā nodokļa ieviešanu?
Pētersons
P
Un cik iedzīvotāju Latvijā atbalsta pensiju samazināšanu,21% PVN pārtikai,progresīvā ienākuma nodokļa,mažoritārās vēlēšanu sistēmas ieviešanu Latvijā? Kāpēc netiek veiktas aptaujas?
Sapņotājs
S
Latvija EIRO ieviešanai nav un diezvai būs gatava. Latvijai ir citas problēmas un aizņemtība: 1. Kā izzagt valsts resursus, kredītus un valsts aparātiem domātos līdzekļus; 2. Kā pavilkt gumiju ar operatīvu rīcības programmu, uzņēmējdarbibas atbalstu un reālu glābšanas pielietošanu; 3. Kā ,,futbolēt" uzņēmējus no viena birokrāta kabineta pie nākamā; 4. Kā imitēt sviedrainu darbu tautas labklājības celšanai; 5. Kā nepieļaut uzņēmējdarbības reklamēšanu Rīgā (RD konkrētie lēmumi); 6. Kā izspiest kārtējo kukuli no tā, kurš vēlas pabarot ģimeni un ļauj nopelnīt kādam līdzcilvēkam; 7. Kā citādi domājošos, uz tilta stāvošos un Vecrīgā logus dauzošos, ietupināt cietumos; 8. Kā pirmtiesātos iemest cietumā pie recidīvistu bara un pataisīt tos par noziedzniekiem uz visu atlikušo mūža. Darba pietiek. Latvijai nav laika priekš EIRO, pietiek citu, tā teikt saimniecisku darbu. Tāpēc nav ko lieki muldēt par nevajadzīgām lietām.
Prozit
P
Toties 99 %, pēc skds datiem, atbalsta lata devalvēšanu līdz Zimbaves dolāra līmenim.
RUNCIS KURU VISI ZIN!!!
R
KO TE VISI CEPATIES , 100 GADU NEBIJA UN 100 GADU NEBUUS VAJADZIIBAS PEEC TAAA EIRO , KAAPEEC , TAS TAAPEEC , KA NEGAAJU UZ BARIKAADEEM, LAI ZAUDEETU TAA JAU VISU KOSAUC PAR NACIONAALO SSAJAA VALSTII . PIETIEK , KA CILVEEKI ZAUDEEJA MAINOT RUBĻUS , kautgan taS IR pašsaprotami , BET ZAUDEET NACIONAALO BUUTIIBU UN TIEKTIES PEECTAA ,KAS NAV TO VEERTS , NAV NEPIECIEŠAMIIBAS . PASKAT KAA ANGLIJA , DZIIVOJA ,DZIIVO , UN DZIIVOS BEZ TAA EIRO . UN KO DEV A EIROPA , LATVIJAAA NE KO NORMAALU , TIKAI BARDAKU MUUSU MAZAJAAA VALSTIŅAAA .TAISNI SMIEKLI NAAK , KAD NEBIJAAM EIROPAS SAVIENIIBAA VEEL LIIDZ Tam ,kad iestaajaamies , taD MAZUMS BRAUCA AARAA STRAADAAT , JO REDZ RAUSTIIJAAS , TAD , KAD ATVEERA ROBEŽU , TAD KAA PA SĻUUZZZAAM IZSKREEJA AAARAA , UN KO, PANAACA NEKO . 100 GADU TO EIIRO UN EIROPU .
Nevēlos
N
Eiro. Inflācija un noapaļošana ir pietiekami biedi.
Sniper'sEye
S
Kādēļ brīnītes, ja tautas daļa/publika nevēlas eiro?! 1. Publika netic valdībai. Pirms 2004. un ES tika teikts, ka cenu kāpuma nebūs, bet bija, toties tad mums stāstīja, ka paši brīnoties? Secinājums, -- vai nav vienalga, kas Tevi piekrāpj, melis vai muļķis? Galvenais nu ir -- NETICĒT, lai pašsaglabātos. 2. Sava nauda ir pēdējā suverenitātes dekorācija. Ieviešot eiro, vairs nebūs arī tās. 3. Lata sistēmas estētika bija izstrādāta labāk, -- arī to eiropeīdi saprot un tas viņus augstprātībā aizskar: kompleksi.
bjgcm
b
vizuāli ļoti neglīta nauda
mijējs- kaupēnam
m
Par vienu eiro būs jāmaksā 1 lats. Tātad tagad esošās naudas- latu- vērtība kritīsies par aptuveni 0,30 Ls uz 1 Ls.
kaupēns
k
Interesanti cik lati par 1 eiro būs jāmaksā?
Gebelss
G
Kad būs eiro, tad vispār neko nevarēs mopirkt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas