Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Titavs: Mūrniece iedragājusi investoru viedokli par Latviju

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V), iekļaujot bijušo Maskavas mēru Juriju Lužkovu "melnajā sarakstā", iedragājusi investoru viedokli par Latviju, žurnālam "Otkritij Gorod" norādījis Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis, no partijas "Jaunais laiks" izslēgtais Dans Titavs.

Latvija devusi saviem nedaudzajiem potenciālajiem investoriem tik negatīvu signālu, ka viņi vēl ilgi ar līkumu ies apkārt mūsu valstij, brīdina Titavs.

"Esmu dziļi pārliecināts, ka likums par uzturēšanās atļauju izsniegšanu Latvijā tiem, kuri ieguldījuši līdzekļus vietējā nekustamajā īpašumā vai biznesā, pašreizējā tā veidā nerosina veikt tiešām izdevīgas un stabilas investīcijas mūsu ekonomikā," akcentē Latvijas Eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis. "Pat ja mēs grozīsim likumu un padarīsim to izdevīgu Latvijas ekonomikai, tagad, pēc gadījuma ar Lužkovu, diez vai atradīsies daudz nopietnu investoru, kuri būs gatavi uz savas ādas pārbaudīt, vai iekšlietu ministre viņiem simpatizē vai ne."

Ja Mūrniece izvirzījusi mērķi visus aizbaidīt, kāpēc Saeimai bija jāpieņem likums, kas paredz piešķirt ārvalstu investoriem uzturēšanās atļaujas, jautā Titavs.

"Taču, ja Mūrniece šādi gribēja atriebties politiskajiem oponentiem, kuri virzīja šo likumu, iznāca kā vecā anekdotē: izduršu sev aci, lai manai vīramātei vedekla būtu šķība," norāda Titavs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas