Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Titavs: Zatlera izteikumu par tārpiem, visticamāk, ieteikuši viņa PR speciālisti

Eksprezidenta un Zatlera reformu partijas (ZRP) līdera Valda Zatlera neveiksmīgais izteikums par tārpiem, runājot par bezpartejiskā zemkopības ministra Jāņa Dūklava aicināšanu valdībā, visticamāk, saistāms ar Zatlera sabiedrisko attiecību speciālistu padomiem, uzskata polittehnologs Dans Titavs.

"Manuprāt, Zatlers ļoti neveiksmīgi izmantoja kāda sava sabiedrisko attiecību speciālista sagatavotu tekstu, nesaprazdams sekas saviem vārdiem. Šajā gadījumā, cik man zināms, Zatlera teiktais daudzus cilvēkus ir ļoti aizskāris. Dūklavs ir cienīts gan kā cilvēks, gan kā zemkopības ministrs, turklāt ir bezpartejisks. Viņš nav pelnījis tādus vārdus no bijušā prezidenta, kas, "mīksti" izsakoties, ir rupji," sacīja Titavs.

Titavs noraidīja bijušā Zemnieku saeimas priekšsēdētāja, uzņēmēja un zemnieku saimniecības Strazdi īpašnieka Valtera Brusa pieļāvumu, ka Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes (LOSP) un ZRP netiešo konfliktu, iespējams, inspirē Zaļo un zemnieku savienība (ZZS).

"Dūklavs arī pirms stāšanās zemkopības ministra amatā bija cienīts un daudz sasniedzis cilvēks. Viņš ir vecāks par Zatleru. Ja kungu ar sirmiem matiem nosauc tik rupji, citu reakciju būtu grūti gaidīt," piebilda Titavs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas