Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TP dēļ vēl nevirzīs jaunā EM valsts sekretāra apstiprināšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai tas ir tas pats JL biedrs?
V
"Sociāldemokrātu savienība - SDS", Vidzemes apgabals Juris Pūce Dzimšanas gads - 1980, latvietis, neprecējies Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi - dzimtā Dzīves vieta - Rīga Darba vieta un amats - A/s "Būves un gruntsgabali", izpildirektors Izglītības un zinātnes ministrija Studiju programmu akreditācijas komisija, komisijas loceklis Latvijas Studentu apvienība, revīzijas komisijas priekšsēdētājs Latvijas Universitāte, senators Sociāldemokrātu savienība - SDS, domnieks Sociāldemokrātu savienība - SDS Rīgas organizācija, priekšsēdētāja biedrs Jaunatnes sociāldemokrātiskās savienība, Studentu kluba priekšsēdētājs Latvijas Universitāte Juridiskā fakultāte, maģistrants Pabeigtas šādas mācību iestādes Latvijas Universitāte, 2002, jurists Āgenskalna ģimnāzija, 1997, vidējā izglītība Īpašumi un kapitāla daļas - 50 daļas SIA "Kvanta AB" kopvērtība Ls 1000,-.
JL Gada bauma
J
Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) Studentu pašpārvalde (SP) izvirzījusi Juri Pūci, LU Plānošanas un attīstības departamenta projektu direktoru, Latvijas Studentu apvienības (LSA) izsludinātajā Gada balvai nominācijā «Gada bauma» par argumentiem, kas izmantoti cīņā par studiju maksu paaugstināšanu. «Uzskatījām, ka administrācijas pārstāvja arguments par studiju maksu paaugstināšanu pilnībā balstīts baumās un personīgos priekšstatos par studentu dzīvi,» pieņemtā lēmuma motivāciju skaidro LU SZF SP priekšsēdētājs Andris Saulītis. LU SZF SP saņemtajā vēstulē no J. Pūces viens no argumentiem, kāpēc var paaugstināt studiju maksas, skan šādi: «Reflektantu cenu pieņemšanas līmenis pēdējo gadu laikā ir stipri pieaudzis – ja pirms vēl tikai diviem gadiem reflektanti par «normālu» gada studiju maksu uzskatīja apmēram Ls 400, tad jau šogad tas ir apmēram Ls 600, nākamgad pieņemamās cenas līmenis kāps vēl.» Tikšanās laikā J. Pūce nespēja precīzi paskaidrot, kur iegūti šie dati un kas šo pētījumu veicis. «Juris Pūce centās paskaidrot, ka pētījums veikts reflektantu reģistrācijas laikā, taču nedz pētījuma metodi, nedz teorētisko pamatojumu parādīt mums nespēja, nemaz nerunājot par pētījuma autoriem,» par tikšanās laikā dzirdēto klāsta A. Saulītis, «Mums radās iespaids, ka tas ir paša Pūces kunga pieņēmums, kas balstīts personīgos iespaidos un gadījuma sarunās.»
He he...
H
Un JL arī šofera dēliņš.... nu forši!!!!!
J.Biotops
J
"...arī Latvijas Universitātes Stratēģijas nodaļas vadītājs..." Paldies, ar to vien jau pietiek. Ceļam droši amatā, parķija skazala - nāda, komsomol ovēķil - jesķ!
Ash
A
Juris Pūce ir Edgara Jaunupa draugs tāpēc tur arī izvirzīts. Pieredzes civildienestā kā ierēdnim nav. Pieredzes kā biznesa praktiķim - tik cik melns aiz naga. Pieredzes kā jebkādas institūcijas vai plašas cilvēku struktūras vadītājam - nav. Ekonomikas doktora grāda vai publikāciju - arī ne. Kas tad paliek, ja šāds cilvēks, kas nav ne ekononomikas teorētiķis, ne biznesa praktiķis, ne ierēdnis grib par augstāko ierēdni ekonomikas ministrijā? Draudzība ar Jaunā laika fīreru Jaunupu.
Rīdzinieks
R
Kāpēc TP bremzē Ekonomikas ministrijas darbu? Konkursa komisija laikam taču izvēlējās labāko. Tukšums tik nozīmīgā amatā ministrijas darba kvalitāti tikai pazemina, bet izskatās, ka TP torpedē jebkuru JL iniciatīvu. Interesanti, KĀDUS iebildumus viņi izvirza.
Mirttante
M
Jocīga izvēle, bet saka jau, ka uzvarējis konkursu...
lala
l
pūce ir jampampiņš. dodiet taču liepiņam darbu!
Uzņēmējs
U
Ar šo gājienu Kampars ir zaudējis visu cieņu manās acīs. Krīzes laikā likt Jaunupa drauģeli šādā atbildīgā amatā ir noziegums. Vai tiešām pietrūka vietas dažādās padomēs un valdēs, kurās vēl to varēja izdarīt? Bet TP arī gudri - liks Jakānu pret Pūci. Izskatās, ka mūs zog un lielos apmēros.
apollo
a
Varbūt ka JL kadru politika, ieliekot muļķi EM valsts sekretāra amatā, norausies?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas