Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

TP ir vairākas iespējas atgūt popularitāti, ja būs motivācija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lno
l
:)
Ritasi
R
vai tad nav zinaams kas jaadara,jaapasola pensionaariem cilveeka cieniigas pensijas un visi penshi aizskries balsot par TP, pec tam jau redzees ,kaut kaa jau atrunaasies. Bet ar pensionaaru balsiim pietiks shameejiem ar atliektiem galiem.Ko gan veel vieglaak apmuljkjot kaa pensionaaru?
gm
g
Nu tas jau ir augst reitings TP. Ja buutu peec nopelniem, tad mees runaatu par 0,5 %.
Onjons
O
lai radītu laikmeta garšu :)
lno
l
kolchoznieku ___________________________ Esi rietumnieks: ch nelieto jau no p.g. 50to gadu pirmās puses jeb šoreiz to pielietoji kā makslinieciskās izteiksmes līdzekli?:)
dārzenis
d
nāc pie mums, jūtu tu esi mūsējais. sauksim tevi par ļoļiku...ok?
Onjons
O
arī augstprātīga attieksme pret sabiedrību, kas nāk roku rokā tiesisko nihilismu ir TP vizītkarte.. Tāpat novēlu patīkamu sabiedrību sevi izsmēlušu komponistu un ambiciozu un aprobežotu kolchoznieku sabiedrībā!
Jautris
J
Novēlu patīkamas sarunas ar gārlikiem un citiem dārzeņiem.
Onjons
O
iespējamās un principā vienīgās diskusiju tēmas, manuprāt - Kalniņš - par alvas zaldātiņiem, Lembergs - kā rafinēti sazagties, taisīt PR saimnijojot pilsetā un tad megināt veikli atmazgāties, Avotiņš, Kurmītis - plaša profila sarunu biedri.. Kalvīc - kā Saeimā nosnausties, lai nepieķer žurnālisti.. Godmanis - kur meklējami kursi, lai apgūtu tik izteiksmīgu pieres rakšanu un sejas šķobīšanas māku.. :)
lno
l
Bez komentāriem:))
Jautris
J
Mani domubiedri ir Imants Kalniņš, Viktors Avotiņš, Kurmītis, Aivars Lembergs un citi līdzīgi domājošie. Labprāt paklausos ko saka Gundars Bērziņš, arī Kalvītis nav muļķis. Arī ar Godmani intteresanti parunāt.. Bet viens no gudrākajiem un interesantākajiem sarunu biedriem ir Krištopāns. Žēl, ka tik reti sanāk.
Onjons
O
nevajag būt politologam, lai zinātu, ka iešana uz velēšanām reizi 4 gados nav vienīgais politiskās atbildības pieprasīšanas veids.. arī ne piketi un akcijas.. arī ne ķengāšanās forumus.. tomēr pēdejie nav sliktākie un ne peļamākie veidi, manuprāt!
lno
l
Vēlēšanās izdari atbildīgu izvēli un tā arī būs politiskā atbildība. _______________________________________________ _______ Tu mani pārsteidzi: poitiska atbidība ir vēlētājiem, bet nav ievēlētajiem?:)
lno
l
Doigralsja?:) Atbildi Onjons 11:35, kādi ir Tavi konstruktīvie priekšlikumi, kurus vienmēr pieprasi no citiem?:)
Jautris
J
Es jau atbildēju. Vēlēšanās izdari atbildīgu izvēli un tā arī būs politiskā atbildība. Oranžie sapinās vēlmē palikt pie tā saucamās siles un būt principiāli un rezultātā grūti iedomāties, ka viņi daudzmaz jēdzīgi izķepurosies. Par sapīšanos es domāju savu gļēvulīgo nostāju pērn Loskutova nomešanā. Piekāpāsn spiedienam un tagad gan ir pie siles, bet pilnīgi bez perespektīvām. Vajadzēja uzstādīt stingru prasību - vai nu Loskutovs vai mēs. Un, aiziet opozīcijā, ja koalīcija viņu neatbalstūut. Tagad, varētu no opoz'īcijas puses kritizēt visus jaulaicēnus un štokenbergus.. Bet negribējās zaudēt varas pozīcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas