Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

TV3 sasauc preses brīfingu par analogo apraidi; LTV un LNT draud ar konkurences uzraugiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edgars
E
Man maciņā nav lieki 50,- Ls, lai pabarotu lattelekomu un viņu padotos!!! Auni tādi uz nabagu pensionāru rēķina vien dzīvojās un nekur nespruksiet no likteņa, ka pašiem vien tas pats nemanot atnāks atpakaļ!!!
Marta
M
Noladetie zagli!! Tautas ienaidnieki!! Nepietiek ar to ka no valsts budzeta taja vieta lai palidzetu maznodrosinatajiem miljardu latu iztereja nolaida atejas poda ieviesot nevienam nevajadzigo digitalo TV, bet zagliem un tautas naidniekiem tas par maz!! Tie LOPI tagad santaze TV3 pedejo TV ko vareja skatities maznodrosinatie kam nav naudas dekoderu iegadei. Mesli Smerdeli Lopi jus degsiet elles ugunis!!!
laupitaji
l
APZAGTA VISA LATVIJA!!! VISUS LATVIJAS IEDZIVOTAJUS AR SANTAZAU IEBIEDESANU KA ATSLEGS TV PIESPIEDA PIRKT DEKODERUS!!! ATBALSTU TV 3 KAUT VAI TAPEC KA PRETOJAS MAFIJAI UN SANATZISTIEM!!
zika
z
Dārzu kooperatīīvos ceram,ka varēsim vismaz skatīties TV3.Kauns LNT un LTV,ka nedomā par cilvēkiem,bet tikai par savu izdevīgumu!
tetris
t
Cerams, ka iztiks bez juristiem. === Nepilnu četru miljonu latu sadārdzinājumu VK skaidro ar HD iesaistīšanu. No VK atzinuma izriet - ja HD vietā ciparu apraidi Rīgā un apkārtnē nodrošinātu VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC), izmaksas būtu lētākas. VK bažas par SM rīkotā konkursa godīgumu saistītas ar faktu, ka tā nolikums, iespējams, speciāli rakstīts tā, lai bez HD pakalpojumiem nevarētu iztikt. Proti, nolikums prasīja, lai uzvarētājs īsā laikā nodrošina ciparu TV apraidi Rīgā un tās apkārtnē. Firma, kas to varēja izdarīt, bija HD. Tādējādi SM izsludinātā konkursa uzvarētājs varēja būt dalībnieks, kuram ar HD ir vienošanās par sadarbību. Konkursa norises brīdī tāda bija "Lattelecom". === ES prasība bija, lai digitālā TV tiktu ieviesta līdz 2011.gada beigām, tātad - steigai nebija nekāda pamata. Un šī steiga izmaksāja 4 miljonus. Kāpēc tā un kur tie miljoni galu galā nonāca? Interesanti, kāpēc TV3 nevar vienoties ar Lattelecom, kas tur par problēmām? Par raidīšanu analogajā LVRTC prasīja vienu summu, tagad, kad TV3 piekrita, prasa jau lielāku. Kāpēc? Kas pēkšņi mainījās? Valdības apstiprinātie noteikumi paredz, ka pāreja no analogās apraides uz ciparu formātu jāpabeidz līdz nākamā gada decembrim. Gerhards paziņo, ka analogā apraide tiks atslēgta 1.jūnijā. Vai Gerhards ir kādā citā valdībā? Kas viņam ir par iemeslu valdības apstiprināto noteikumu mainīšanai?
kāmis
k
viasats kārtīgi dabūjis pa pakaļu konkurences cīņā. tv 3 pēdējais bastions ar ko noturēt kādu daļu satelit tv klientus . ar krieviem līguma nav, no patērētāju aizstāvjiem nelabvēlīgs lēmums - var atteikties no viņiem bez līgumsoda, dēļ tiem pašiem krieviem. nu un ja tv 3 rādīs lattelecom digitālajā, kam vispār tas viasats būs vajadzīgs?
@
@
Kā teiktu krievi, lAŠaras. Ir būtiski konstatēt, kas tie ir par dekoderiem un kas tie ir par oponentiem. Tiesa, TV3 mātes uzņēmums, ar miljardu lielu apgrozījumu, droši vien sagādās labus juristus,.
Netīra politika
N
LNT un TV5 ir Ēķa "labās" Latvijas un AŠ2 propagandas rupori - tas redzams katram. Diemžēl jau labu laiku arī LTV un LTV7 ir piebiedrojušās šai līnijai, pat neskatoties uz to, ka ir SABIEDRISKĀS televīzijas un šeit būtu vienmērīgi jāatspoguļo visi viedokļi. Tagad pat - atkal kāds oranžais ekrānā /100g kultūras Bīviņa runājas ar Demakovu/.
lno
l
Ēķim un Kotam jāpalīdz kampējiem iekļūt saeimā, bet nodokļu maksātājiem būs jāsedz no savas kabatas LV kārtējā zaudētā prāva Stokholmā.
onslavs
o
un vispār ja tā vēl godīgāk, tad pieskaiti pie tiem 700 000 notirgotos Lattelekom dekoderus par kuriem samaksā lauku tantiņas... varam pat neskaitīt neejošo remontēšanu un netverošo par jaunu pirktās. un tad lūdzu, pilnīgi godīgai sirdsapziņai, noziņo man šos ciparus.
kaka
k
interesanti kapeec eekjis taa uztraucaas par TV3? vai tik pasham neatlec kaads ielaaks kumoss no andra dekoderu partijas?
...
.
TV-3 ir vienīgais kanāls kurš cīnās par savu darba brīvību un kuram rūp savi skatītāji! Lai iet pie velna, tas LNT un LTV!!!
ssd
s
šķēles bļodlaižas ekis un kots patiešām satraukušies....biznesa plānu ar 10 miljoniem var izgāzt korumpantiem nepiekāpīgā TV3
dingo
d
es arī atbalstu TV3!!! ja man norubīs arī to - palikšu bez tv, jo naudas visādām bleķa grabažām nav!!!
Atbalstu TV3
A
Lai nu izmaksas paliek TV kompāniju ziņā, bet daudzi jo daudzi maznodrošinātie un trūcīgiem tos Šķēles dekoderus nopirkt nevar - tātad paliek bez TV vispār. Un tas no VALSTISKĀ viedokļa ir nepieņemami. Bet mūsu sabiedrībā valstiski neviens nedomā. Tāpēc būtu tikai apsveicami, ka šī ārzemju kompānija TV3 paliktu analogajā sistēmā vismaz vēl kādu laiku. Mani tiešām pārsteidz Kota un Ēķa iejaukšanās LVRTC un TV3 sarunās - kas viņiem devis tādas pilnvaras? Te nu skaidri redzams, ka visa tā afēra ar dekoderiem ir steigšus organizēta naudas noslaukšana no katra, kas vēlas skatīties TV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas