Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs aizskarts par Vienotības izteikumiem, piedāvājot izvēlēties premjera kandidātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Joņ,nu Latgolas! Izlasi savas partijas programmu un nebūs jāsašūt. Kāds sakars "Vienotībai "ar ieleni?Zinu,ka tev nav sveši "kreisie"solīši no sievas.Man pat ir foto! Ja par ieleni - 1)sex paKalpojumi par samaku,arī vīriešiem, 2)cilvēks,kas pašlabuma dēļ maina uzskatus,kļūst par nodevēju. Pieleca?!Tad jau tieši SC var būt par ieleni,jo nodod Latviju Kremlim.Ja tu JOŅ,līdz vēlēšanām sabruksi,kas tad notiks ar nabaga Latviju bez SC prokremliskā Premjera? МУЖАЙСЯ!!Iesaku ievērot diētu un nomest lieko svaru,jo ģīmis neiet manā vasarnicas TV. Latgaļi par tevi negrasās balsot,jo atceras vēl tavas izdarības no PSRS laikiem.Lai gan mainījies arī tagad neesi,tas pats Pirmais komsomola sekreters.
grieta
g
Pilnígi Jums piekrítu un nesaprotu, kas par (pareizák, jo atbilstosják)"nesaskanju centru" balso tajás aptaujás.Iznák, ka Rígas krievi,jo vai tad latviesji bútu tik dumi un báztu galvu cilpá?Tísjá práta?!
zxc
z
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskaņieši" nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem; Ušakovs sauc Kalpaka pieminekli par nenozīmīgu; Ušakovs nezina par ko balso Rīgas domes sēdē un rupji lamājās uz paša darbiniekiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
KRETIINS
K
AK,NABAKA ZIIDS ,AIZVAINOTS,BET KAD ZIIDI KARGINS UN KRASOVICKIS TEV DEVA KUKULI,TAD NEMAZ NEBIJI AIZVAINOTS-PIENEEMI.
ha..ha
h
..kur šamējs ''aizskarts''???..aiz ''vīrieša lepnuma''???
Sniper'sEye
S
Viens? No cik tai ēnu kabinetā? Statistiskā atbilstība vienam būtu, bet ko tas viens līdz šim spējis? Pastāsti, nekautrējies!
sencis
s
Man gribas teikt ka tā nav taisnība ZM ministra kandidāts ēnu kabinētā ir agronoms pēc profesijas ar stāžu virs 30 gadiem un visu laiku dzīve saistīta ar laukiem ,kas nav profesionālis
Patriot
P
J.Urbanoviču arī aizskāris apgalvotais, ka viņa svētki esot 9.maijs, bet Vienotības — 18.novembris. Valsts svētki esot arī viņa svētki. ----------------------------------- beidz muldēt taukmūli! tava partija pat Okupāciju NEATZĪST!
Jūras Mandarīns
J
Jā, arī Urbanovičam nav cienījamu speciālistu, profesionāļu, toties nav taču arī Vienotībai! JL lielākais parādnieks Repše, dot tam valsts finanses pārraudzīt vēlreiz?! Kas var būt stulbāks par šo?! Un kur ir Dombrovska progress? > 200 000 bez darba un nodoklis sēņu lasītājiem sēņu neražas gadā, tabakas akcīze, ko apnes pa krūmiem un vagoniem ar kaprona tīkliņiem? Ekonomikas ministrs Kampars, ko partija lieto kā formālo izkārtni, bet nevienu brīdi nevēlas ņemt vērā, izmantojot par sociālpsiholoģisko tamponu?
ess
e
Kā Urbanovič nesaprot, ka viņa sarakstā nav neviena normāla speciālista.. Populistu nevar laist pie varas! Un nav ko muldēt vēl pirms pašvaldību vēlēšanām bija youtubā pieejams video rullītis, kur urbanovičš ar ušakovu runāja par divvalodību u.c. jaukām lietām.. ne jau visiem latviešiem nav atmiņas! Ja ievēlēs Urbanoviču, tad Latviju varam norakstīt.. Stagnācija sitīs augstu vilni!
Jukums
J
Nu gan! Latvija jau ir bankrotējusi. Finito. Kaput! Parāds ir 4 mijardi. Iedzīvotāji izmirst! Lai labāk bērni neuzdod muķļigus jautājumus, bet maina tautību un mācās valodas ! Ar šo valsti ir cauri. Kā ēdiena atlieka klozetpodā! Laiks ūdeni noraut.- precīzāk gaismu lidostā nodzēst!!
Jukums
J
Nebiedē. Sliktāk jau vairs nebūs. VIss, ko varēja jau ar vienu valodu vai bez izzaga. Tagad dzīvojam savā vasltī nu katrs, ieskaitot zīdaini un pensionāru esam 2000 Ls parādā! Jādod vieta citiem. Latvieši zaga, pat tēvu zemes daļu -Abreni Kreivijai atdeva.Sliktāk vairs nebūs . Nav jau vairs kur zemak krist! Balsošu ar protestu- par Urbanoviču.
Andris
A
Atbalstu Dombrovski!
aarpraac
a
jaa, nu Urbanovics vienaa vaardaa saka, ka Vienotiba, citus apsaukaa un kritizee, bet pats nakosaja vaardaa nosauc Vienotibu par ieleni. Urbanovic, raadi paraugu pirmais, nevis uzvedies pats ka puiselis (apsaukajas ka puikas- tu mulkis, pats mulkis). To visu lasot, paliek skumji, jo SC citus kritizee par riicibu, kas pasiem piemit pirmaam kaartaam. Vispar SC saak uzvesties ka Kalviitis peec TP uzvaras velesanas. Tikai nevajag aizmirst, ka velesanas vel nav bijusas.... Vajag buut drusku pietzemetaakam, Urbanovic (krievi teiktu- skromneje nado ..)
Zaiga
Z
Urbanovič! Nav ko satraukties. Par Jūsu vērtībām viss ir skaidrs, pasargi Dievs no tādām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas