Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs iepazīstinās ar savu ēnu Ministru kabinetu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
joske
j
tak mūžīgi dirst uz galvas okupanti mums nevarēs. lai tik tiek pie siles. pusgada laikā tauta būs ielās. un netikai latvieši. mūs atbalstīs arī lojālie Latvijas cittautieši. atkārtosies ukrainas scenārijs, tikai ar labākām beigām. Urbanovič, nekaitini latviešus, te tev nav kirgiztāna, Osetija, Abhāzija.
Dr.xy
D
Visus cekistu kandidatus steidzigi uz Karatavu laukumu kamer ir vel brivas vietas.
ieva
i
Urbanovičs - kremļa kroplis
magda
m
Jāni, bīsties Dieva! Tā sods Tev būtu neizbēgams.
jupis
j
Pilnīga taisnība, jo jākaunās par valdību, ka tā nozaga Aigara Kalvīša solītos 7 treknos gadus, piedevām vēl nogāza attīstības garantu!
Vientulais vilks
V
LAI DIEVS MUMS PALIDZ,
John Doe
J
ohhh, labs, alkstu redzet to pasisto budzheta staditaju darbiba - tas bija tik jautrs "budzhets", ka turpinajums vienkarshi nevar nemaz but sliktaks :) ka ari loti gribas vairak dzirdet Strazdu - ja kadam shkjita, ka nothing special bija limenis, tad pagaidiet shito ;) p.s. autodidakti jebshu visu nozaru specialisti vienmer mums bijushi populari.
Jajā
J
Palasīju... Ak, vai... Cilēvičš, Aizpurs, Jirgensons... u.c. zvēri... Dievs, sargā!
Nenē
N
palasiet šodien IR, tur jau ir visi kandidāti
hmmm
h
Būtu labi, ja iepazīstinātu arī saviem pelēkajiem kardināliem.
Politpesimists
P
Līkops jau SC? Malacis! Labi iekārtojies! JL, ar "zelta roku" palīdzībvu, savā laikā izkārtoja VM valsts sekretāra amatu Līkopam. Beidzot latvieši, varbūt, būs sapratuši, kas par kadru ir tas U.Līkops. Atceraties šo uzvārdu! Viņam nav principu, pareizāk, ir gan viens princips - nauda nesmird.
kāds
k
M U R G S !
Balabolka
B
Jā, Līkopu noteikti jāpalaiž atpakaļ pie veselības siles, nu jau būs maķenīt nokrities svarā! Apbrīnojama ir šī cilvēka prasme vārīt mēslus, kāst valsts budžetu un atkal uzpeldēt kaut kādā citā kombinācijā!
kāds
k
Mīļie Latvieši visi kopā balsosim par Vienotību! Tagad ir redzams kas ir mūsu ienaidnieki: SC, visi šleseri un šķēles. TB/LNNK ir sevi diskreditējusi 20 gadu laikā neko izdarījusi. Mums Latviešiem jāturas kopā tagad nekā nekad, tāpēc vēlēsim par Lācīti - Dombrovski, viņš ir sakarīgs un izsvērts vīrs!
kāds
k
Urbanoviča elektorāts ir krievi un vairak viņš vietas izspiest nevar. Nekāds šķēle un šlesers saeimā nebūs. Pēc vēlēšanām premjers būs Dombrovskis. Bet ies laiks uz premjere vai tas patiks vai nē būs Ēlerte. Viņas laiks būs pagrieziena punkts Latvijai - kā to es nezinu pateikt, bet tā būs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas