Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Urbanovičs: koalīcija vairs nevar piesegties ar labo Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārkliņa
K
Sc , PLL un ZZs jau rudenī teica ka ļaus strādāt Vienotībai līdz pavasarim Laiks rit uz pavasara pusi un sākusies akcija pret Dombrovski . Pret Vienotību , tā ir viena no partijām kura nav zagusi ! Smagākais nu mums ir itkā aiz muguras un bijušie valsts izlaupītāji , atkal sasparojušies .Ceru ka tauta nebūs tik naiva un saprot ka pie valsts vadības grib tikt Šķēle , Šlesers , Lembergs , Brikmanis un no SC biedriem laužas pie varas .Ja tauta vēlas atgriest atpakaļ visus valsts bijušos izlaupītājus , var iziet uz ielām , bet es šajās akcijās NEPIEDALĪŠOS . Es gāju tad ,kad zināju , ka valsti izlaupa .Bet ko tad tagad ?
plānotājs
p
Tu neapgaismotu mani, kāds tad ir tas valdības plāns, ja tu saki, ka tāds ir. Pagaidām tas nav nevienam publiski tapis zināms, vai valdības plāns ir noslēpums? P.S. Precizējot definīcijas, veicināsim uzņēmējdarbību vai vedīsim uz saulaino tāli nav plāns, tās ir tikai vēlmes.
Fiksais
F
Vai Dombrovska algas palielināšana ir tā reforma? Piemēram šeit ir valsts ierēdņu algas. Vai tās nevajadzētu samazināt kādas 3-4 reizes? Vai kāds var nosaukt privāto biznesa sfēru, kur šodien maksā vairāk? Dombrovskis ar savu svītu ir izšķērdēšanas etalons! Cik var rīt!!! ALGAS Ministru prezidents – 1908 lati Ministrs – 1718 latu Valsts kontrolieris – 1908 lati FKTK maksimālā alga – 2331 lats Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas padomes priekšsēdētājs – 1870 latu Tiesībsargs – 1606 lati Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdētājs – 1196 lati Rajona (pilsētas) tiesas tiesnesis bez darba pieredzes – 1157 lati Augstākās tiesas priekšsēdētājs – 2655 lati Satversmes tiesas priekšsēdētājs – 3031 lats
dzeris - Jukums
d
Ne tikai par pensiju samazināšanu iet runa, bet, arī par izglītības sistēmu, reformām valsts administrācijā, ves. sistēmu. Skaidrs, ja viņi būtu spējīgi samazināt izdevumus valsts administrācijai kaut līdz Igaunijas līmenim - 6% no IKP (mums ir 8%, tas jau ļautu katru gadu ietaupīt ap 150 - 200 miļj., gadā, bet, tas ir acīmredzami, ka to nespēs un negribēs izdarīt neviena valdība, tās jau būtu tās str. reformas, ko pieprasa arī SVF. Bet par to tur, acīmredzot, valda vienprātība, jo tam klāt neķeras, un vairs to pat nepiemin, tāpēc, jāķeras pie pensijām, baidos, arī pie mazām, jo tādas ir 90%. Tāda ir realitāte, diemžēl, un, labāk lai samazina tās pensijas par kādiem 5% pēc progresīvās skalas, nekā pēc laika dabūs mazināt daudz vairāk, jo pensiju izmaksām nekāds SVF naudu neaizdos. Labāk, tomēr, darīt kaut ko, lai mazinātu izdevumus, nekā nedarīt neko, kā patreiz rīkojas ZZS.
lux
l
Breismīgāks par Urbanoviču-premjeru bija vienīgi Kalvītis. Lai Dievs atpestī Latviju no tādiem labvēļiem. Būtu gan šis pusmācītais tirliņš labāk devies mācīties publiskās runa spamatus. Nespēj divus vienkāršus nepaplašinātus tiekumus loģiski salikt kopā. Un sten un vaid kā dzemdētāja.
Oskars
O
Urbanovičs ir BANDĪTS un TĒMĒ par PREMJERU .....
cd
c
Высокопоставленная чиновница Рота Мурниеце (Rota Mūrniece), ныне судимая за дачу взятки и приговоренная Рижским окружным судом к лишению свободы, возглавила отдел коммуникаций АО «Рижский центральный рынок». Напомним, что и председатель правления АО «Рижский центральный рынок» Анатолий Абрамов, и исполнительный директор АО бывший полковник экономической полиции Иван Рощенков, — ставленники Центра согласия и мэра Риги Нила Ушакова.
cd
c
Banditu vadonim ir viedoklis! Центр согласия сделал мэром авторитета в определенных кругах (документ) ....По странному стечению обстоятельств, именно ей досталось по апелляции дело мэра Зилупе и члена партии «Центр согласия» Олега Агафонова, обвиняемого в уклонении от уплаты налогов в крупных размерах, ранее трижды судимого (пара «хулиганок», один грабёж) и уважаемого не только в ЦС, но и, будто бы, в определенных кругах, под кличкой «Афоня» и «Али». По данным нашего читателя, именно господин Агафонов является покровителем заключенных тюрьмы «Белый лебедь» города Даугавпилс. А именно в этой тюрьме и отбывает срок родной брат судьи Инты Марнауза, Ивар Марнауза, он же бывший офицер полиции и борец с оргпреступностью.
cd
c
Pretvalstiskas organizacijas liderim ari ir viedoklis!
Valdis
V
Kam Latvijā interesē kaut kāda tur, Urbanoviča viedoklis? Personīgi man, tas ir pie vienas vietas!
uh
u
voi tis ir tos Joņs, kura partija Saskaņas centrs ir tis dūšīgais tips, kas nerunā latviešu valodā, voi to ir tā partija, kas neatzīst okupāciju, ui,ui,ui. Dzanat tak šitus prum.
Jukums
J
Starp citu - pensiju apgriešana nav strukturālas reformas.
Jukums
J
Tātad, vienīgais ko ZZS reāli kavē ir pensiju apgriešana, bet jebkādi priekšlikumi par reformām un attīstības plāniem. Vienotība taču tādus nemaz nav piedāvājusi, tāpēc arī tos pat teorētiski nebija iespējams kavēt. Piekrītu tikai uz attiecībā uz lielo (un nopirkto) pensiju saņēmējiem, kuri iztukšo sociālo budžetu - šeit vajadzētu padomāt par samazināšanu vai pat Austrālijas varianta ieviešanu. Bet pensijas zem Ls 200 ir neaizskaramas! Bet arī tās faktiski jau tiek apgrieztas ar apkures tarifiem (+PVN), ar maksas TV ieviešanu, ar veselu rindu citu nodokļu celšanu. Pirms gadiem 10 cerēju, ka vismaz milzīgais izbraucēju skaits beidzot piespiedīs politiķus arī šeit ieviest normālu sociāli-ekonomisko politiku. Liekas, būšu kļūdījies, jo atkal vara ķeras pie nepareizā gala.
Mazais kretīns
M
Pavasaris jau pienācis - pagaidām neredz - kur katrs tirsis :) Nav arī Biškekas. Tātad arī pārējā tiršana ir garām.
LELB
L
Kas liedz urbjanovičam palikt LABAM - vai sātaniskā izcelsme?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas