Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Urbanovičs: Zatlers rīkotos gudri, uzrunājot Saeimu un pēc tam atklājot debates

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ko
k
nav paveicis, to piemelos. PSRS skola.
abi taču
a
kalnbērza partija
Biškeka
B
Urabnovičam atkal pacēlusies balss, asinspiediens, cukurs un viss pārējais. Hitleram arī bij daudz dažadu slimīdu, tāpēc ļot gribējās būt par valsts vadoni. Pāri līķiem.
Barons
B
Vai mēs būtu bijuši akli un nebūtu redzējuši, ko dara Zatlers? Vai mums būtu vēl jāklausās Zatlera skaidrojumos un vīzijās? Pilnīgs nonsenss... Par padarītajiem darbiem liecina paši darbi, nevis darbu veicēja skaidrojums. Teiksim, es izslaucu govi vai uzaru lauku. Nevis spriedelēšu par piena veselīgumu vai labības audzēšanas procesu. Bet Zatlers jau darīs tieši to? Centīsies pierādīt, ka bija, ir un būs labākais Latvijas prezidents, kurš visžēlīgi atļausies vēl uz vienu termiņu pieņemt Rīgas pils un Jūrmalas rezidences atslēgas. Ka viņš šo amatu pieņems tikai tādēļ, ka viņam rūp, lai Latvijas tautai būtu kāds aizstāvis, kurš ir gatavs strādāt tautas labā tāpat kā līdz šim...
nu
n
aploksne kristīs Latviju, tie antikrisiti negrib izprast viņa rīcību, vēl nevis ubago, zog, nemaksā nodokļus
rex
r
Ja Valsts Prezidents piedāvātos ar savu redzējumu uzstāties Saeimas sēdē, tad izrādītos, ka visas sēdes jau ir saplānotas un saskaņotas līdz sekundes simtdaļai un turpmāko desmit gadu laikā nav iespējams atrast laiku Valsts Prezidenta uzklausīšanai.
kads kam ir interese
k
Ja Prezidents iepazīstinātu ar savu paveikto un nākamo 4 gadu darba plānu Saeimas deputātu brīvdienās - neviens no viņiem neatnāktu, jo ir taču brīvdienas :-). Ja Prezidents aicina cienītos tautas kalpus uz lekciju viņu darba nedēļā, tad taču ir vēl 1001 iemesls, kādēļ tur neiet. Nu augstprātība un absolūts intereses trūkums par valsts attīstību un vīziju jau nav nekas jauns Saeimas gudro vīru starpā. Tā ka var arī lieki nepūlēties un nemeklēt iemeslus. Es gan aiziešu paklausīties, jo man interesē PIRMĀ programma, kādu vispār kāds Prezidenta kandidāts būs papūlējies piedāvāt. Bet nu balsotājiem jau neinteresē saturs, to arī spilgti pierādīs deputātu apmeklējums. Ceru, ka kāds medijs saskaitīs tautas priekšstāvjus un parādīs kāda ir mūsu parlamenta patiesā seja.
dzeris
d
08:10 Maskavas pārstāvis pamāca Latvijas prezidentu? ...................................... Nezinu gan, kuru valsti šis kungs Pilī pārstāv, tāpēc vai nav vienalga , kurš viņu pamāca?
Troll
T
Vai Zatlers, prezidents būdams un pats cietis par "aploksnēm", savos 4 gados ir panācis šo visiem apkaunojošās "aplokšņu sistēmas" izskaušanu, - ir vai nav? Ja nav, tad par prezidentu neder.
Dr.xy
D
Iwan Iwanovic Urbi, visgudraka Zatlera kunga riciba butu,Tevi un visus parejos SC salasnas nosutit Austrumu virziena.
Maskavas pārstāvis pamāca Latvijas prezidentu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas