Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Urbanovičs: Zatlers sveic svētkos, kuru nav

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eugenie
E
Tu vismaz zini, kaapeec pareizticiigo Ziemassveetku datums atshkjiras no katolju/protestantu?
Eugenie
E
braucat uz savu krieviju svinet.... Es esmu latviete ar Latvijas pasi un nekaadas 'manas krievijas' neeksistee! Palikshu MAAJAAS un svineeshu, ko gribeeshu un kad gribeeshu! Pareizticiigie Latvijas teritorijaa dziivo kopsh Peetera I laikiem. Vajadzeetu taa kaa Latvijas veesturi dazham labam papeetiit.....
Šampēteris
Š
Jaņisa & Co vulgārs mē'ginājums politizēt ticigo svētkus.
Y
Y
Tev laikam vispār nav nekādas saprašanas par ko te runā. tev stāsta vienu, tu iegrozi to pavisam citās sliedēs. Nu tad paliec ar savu muļķīgo pārliecību, dumjam jau neko neieskaidrosi.
Paf
P
cara laikā latvieši pieņēma pareizticību, jo par to varēja saņemt zemi īpašumā, apsveicu, Tevi Grieta!
Grieta
G
kā saka mana māte - ja cilvēkam nav prāta, tad nav. tad nav ko satraukties par to, ka stulbs. es - pareizticīgā latviete nesākšu nevienam neko pierādīt un taisnoties. runāt var tikai ar tiem cilvēkiem, kas tā vērti, lai viņu domās ieklausītos. Priecīgus Ziemassvētkus :)) lai Dieva žēlastība ar Jums visiem, arī tiem, kas paši nesaprot, ko saka.
markello
m
Kur ir palicis čeloveks ar visiem saviem tautu saliedējošajiem komentāriem?!
dižkoku pielūdzējs
d
Sveiciens, mīļie krievi, jūsu gaišajos ziemassvētkos. Bet neceriet, ka rusisms savā pašreizējā paveidā - putlerismā - Latvijā gūs panākumus. Pakatieties uz rusisma aizstāvju vaibstiem - Ždanoka, Urbanovičs. Te viņiem nekas nespīd.
parsla
p
Latvija neviens nav aizliedzis cilvekiem svitnet svetkus kaut katru dienu...tikai komunistu izdzimteniem ir nemiers, jo nevar uzspiest kremla virskundzibu un paklaut latviesu tautu krievu okupantiem un vinu izdzimteniem pecteciem...
milemba enzelin
m
Dieva priekšā visi cilvēki vienādi --------------------------------------------------- --- Vai saskaņoji ar dievu šo izteikumu? Vai dievs tevi pilnvaroja paust viņa viedokli?
VVV
V
Kādi vēl svētki padomju padomju salašņām?! Lai brauc uz savu etnisko dzimteni un tur regulē satiksmi!
Bo
B
Un man agrāk likās, ka Petrenko ir inteliģents jaunietis. Tagad skaidrs, ka viņš ir tāds pats inteliģents kā Ušakovs.
Liva
L
"jautājums par to, ka pareizticīgajiem ir tiesības šos svētkus svinēt publiski" --- Nē, mēs liekam cietumā visus pareizticīgos. Saņemieties Petrenko kungs, padomājiet ko runājat.
Biete
B
Kāpēc Latvijai būtu jāsvin svētki, ko tā jau nosvinējusi. Būtu muļķīgi Kristus dzimšanas dienu svinēt 2 reizes gadā, tad jau loģiski vien būtu otreiz svinēt Jaungada atnākšanu, Lieldienas un vēl nezin ko. Ja pareizticīgo baznīca grib dzīvot pēc vecā stila, tās ir viņas problēmas. Vācijā neviens netaisās atzīt par svētkiem kādas tur turku svinamās dienas. Mēs dzīvojam Latvijā, tāpēc tiem, kas šeit vēlas dzīvot, jāciena tās tradīcijas. Neviens neliedz pareizticīgajiem iet uz baznīcu vai eglē sveces dedzināt, bet ne jau valstiskā mērogā.
Arvis
A
Visa mana ģimene ir pareizticīgie. Esam iztikuši un iztiksim bez svētku dienām. Grūtāk ar iztikšanu laikam ir deputātu kungiem, kuri cīnās par savām vietām Saeimā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas