Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ušakovs: KM spiež samazināt algas mūzikas un mākslas skolu pedagogiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gaismas pils
G
Nil,nepadodies!Nebūs,ko tūristiem rādīt!
Tauta
T
Impotents vaimanātājs Rīgas vadībā
ko klusē?
k
skaidro labāk -kur paliek uzkrātā remontdarbiem ēku nauda pēc apsaimniekotāju reorganizācijas.!
se
s
Nesapratu, t. i ka Usakovam vajadzeja apstiprinat KM noradijumus un lidz ar to faktiski aizdzit uz arzemem vel dazus latviesus? Vai tad jau nepietiek 20 gadus totala liberalisma ekonomikas novardzinatos soc slanus novardzinat vel? SC ir vieniga soc orienteta partija, protams, nav ideala, bet Dienvidu tilta izskjerdibu vinjiem uzlimet ar gluzi nav patiesi.
Ēriks
Ē
Trakākais, ka nevar pat izteikt minējumu, kurā pusē taisnība. Ļaunā laiku/Vienotības valdības tik tiešām nereti pārkāpja likumdošanu. No otras puses, nav manīts, ka Rīgas dome visos jautājumos būt korekta un nekorumpēta. Tik tiešām iespējams, ka Dombrovska valdība "konsolidācijas" vār'da grib pārkāpt/likt pārkāpt likumdošanu, tikpat iespējams, ka Ušakova administrācija meklē lielāku brīvību veicināt mahinācijas.
Dr.xy
D
Mazais cekista schmurgulit, parstaj nodarboties ar savu primitivo populismu,un netelo visu "apspiesto" aizstavi un glabeju! Vai tiesam kads tic vina primitivajiem meliem?!
aaa
a
reālā situācija ir tāda, ka šomēness nav izmaksātas algas dēļ šitā sviesta ! Paldies jums KUNGI !!!!!!!
gŗāvja kŗupis
g
Kas īsti ir Ušakovs, tad pat pamatskolniekam ir skaidrs! Piedevām vēl viens liels vaimanātājs...
točka
t
Jā... bet Ušakovan taču vajadzēs maksāt 1200 latu algu Amerika bērnu konsultantam un PLL ieliktenim Baštikam. Kaut kā taču viņam, nabagam, jātiek ārā no situācijas.
fui
f
vai tad taas muzhigi piekjezitaas lopkautuves spiegi ir tik dikti jareklame? dekolonizacija sho nenormalo situaciju dabiski noregules
...
.
Kad ir kaut kādi lieli svētki tā visādi Hujušakovi tēlo baigos varoņus, bet kad pašam vai vaiņa kucei būtu jāpastrādā par tādu naudu nebūt ne to vielgāko darbu, tad viņi nekad mūžā neparakstītos, jo būt ruksim un šiverēt pie siles tomēr ir tuvāk sirdij
Vienotības triumfs
V
Vai cik smuki! Kurmītis 20.01.2011 12:53 Vienīgi pie frāzes: +++Katrs darīja savu darbu – kailām rokām stāvēja uz barikādēm, vārīja tēju, filmēja notikumus, organizēja aizstāvju pulkus no reģioniem.+++ ... piebildīšu. Katrs. Bet ne visi. Tieši tajā paša laikā, kad dažs labs ar kailām rokām stāvēja uz barikādēm, citi kabinetos štukoja, kā labāk noprihvatizēt Dienu. Atmoda jau bija uzmesta, tai iedalītie Tautas Frontes resursi savākti un aktuāls bija jautājums, kā valsts uztaisīto laikrakstu tagad pataisīt par privātu. Un tieši šajās barikāžu dienās notika vēsturiskā „pirmā saruna” ar vēlakajiem sadarbības partneriem un Dienas īpašniekiem no Bonnier ... āuūūuuuū, ēlertes, kundze, jūs arī to svētku uzrunu klausāties? ... :)))
gnoom
g
Par Segliņa algu Ušakovs vēl nav dzirdējis, jeb ir dzirdējis un'valodu zaudējis
doloresa
d
Paga, paga, izskatās, ka KM vienkārši izčakarēja dēļ politiskās skaudības latviešu mecenāta Dombrovska celto Ziemļeblāzmu un VEF kult.pili, īpaši sarkastiski tas ir, ja atceramies, ka pašas partijas biedrs, taču pirms katrām vēlēšanām sola atjaunot VEF.
mason
m
Ir sajūta, ka Rīgas domei ir uzstādījums - regulāri uzbraukt Kultūras ministrijai. Ar ES naudām īsti nesanāca,jo paši dokumentus sagatavot nejēdz, tagad sākas cits topiks. Paši ar savām lietām varētu tikt galā. No Dienvidu tilta otkata varētu sagrabināt gan skolām, gan bērnudārziem, gan muzejiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas