Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ušakovs maldina par 80 tūkstošiem, kas samaksāti slidotavai

Rīgas mērs Nils Ušakovs maldinājis sabiedrību par 80 tūkstošiem, ko Rīgas dome samaksājusi  slidotavas ierīkotājiem SIA Ice Systems, svētdien informēja LTV raidījums de facto.


29.decembra raidījumā 100.pants Nils Ušakovs – vaicāts – vai 80 tūkstoši latu par slidotavas ierīkošanu pie Okupācijas muzeja – nav tomēr par dārgu – teica, ka visa nauda visticamāk nemaz netikšot samaksāta, jo Dome neesot apmierināta ar slidotavas kvalitāti: „80 tūkstoši – tas nav fakts, ka viņi to saņems, jo ir jautājumi par kvalitāti slidotavā. Saņems viņi visu pēc fakta – vai tas būs 20, 40 vai 80 tūkstoši – mēs redzēsim sezonas beigās, izejot no tā kā viņi strādās.”


De facto rīcībā nonākuši divi rēķini no slidotavas ierīkotajam SIA Ice Systems par kopējo summu – 80 tūkstošiem latu. Un abi rēķini decembra vidū jau samaksāti, par ko liecina RD Izglītības, kultūras un sporta departamenta Finanšu pārvaldes priekšnieka A.Pūpola un departamenta direktora G.Helmaņa vīzas „Apmaksāt” attiecīgi 7. un 16. decembrī.


Tātad uz to brīdi, kas Ušakovs publiski solījās nemaksāt SIA Ice Systems visus 80 tūkstošus kamēr nebūs atrasināti kvalitātes jautājumi, viss jau bija samaksāts.


Ušakovs intervijā de facto pauda pārsteigumu par notikušo un solīja lietu noskaidrot, jo viņam esot sniegta informācija – ka SIA Ice Systems vēl neesot samaksāti visi 80 tūkstoši.  Mērs uzdevis domes izglītības, kultūras un sporta departamenta direktoram Helmanim situāciju noskaidrot. Tiesa gan Uškova solītā slidotavas kvalitātes kontrole diez vai ir iespējama – jo līgums to neparedz. Vienīgais kritērijs – slidotavas darba laiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas