Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Uz Afganistānu pavadīs nākamo Latvijas kontingentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
un magonju laukus.
Guntis
G
dodas aizsargaat Latviju.
talibs
t
Afganistānu ir OKUPĒJUŠI tikai un vienīgi tālibu kaujinieki, kuri bez žēlastības slepkavo vietējos iedzīvotājus - indē skolās meitenes, sievietēm bez parandžām griež nost degunus, bet sievietēm skolotājām nogriež galvas. to pašu dara arī ar ārstiem, policistiem, karavīriem. ja Afganistānā ir kāds okupants, tad tas ir tālibans!
ha
h
ja kāds Afganistānā ir algotnis, tad tas ir īslama ekstrēmistu algots tālibana kaujinieks. tā, lūk!!! Afgaņu tauta grib beidzot mieru savā zemē un tādu dos tikai un vienīgi apmācīti viņu pašu drošības speķi, kuru apmācībā arī Latvijas karavīri pieliek savu roku! es ļoti ceru, ka visiem šiem tālibu algotņiem kāds arī nofgriezīs galvas par to, ka viņi ar bailēm dzen tautu postā!
afgānis
a
talibi saindē akas skolās, kur mācās bērni. vietējie narkobaroni un kriminālās autoritātes piespiež zemniekus audzēt narkotikas. tie paši talibi, nerēķinoties ne ar ko, uzspridzina automašīnas tirgus laukumos, kur iet bojā simtiem afgāņu, bērnues un sirmgalvjus ieskaitot. kā vārdā talibi terorizē šos cilvēkus? vai talibi ir kādi atbrīvotāji? nē, tie ir slepkavas, kas nav pat Afganistānas iedzīvotāji, bet gan dažādu ekstrēmisma pārņemtu organizāciju organizāciju nopirkti pasaules klaidoņi, kas bez jebkādiem sirdspaziņas pārmetumiem sievietie nogiež degunu, jo tā nenēsā parandžu un vēlās mācīties. ja vēl kāds grib saukt karavīrus par slepkavām, tad parēķiniet, cik nevainīgu cilvēku ir nogalinājuši talibi, narkobaroni un kriminālie purni, kas šo valsti izsūc kā dēli - vietējie afgāņi jau neko no heroīna utt. nedabū, tik vien kā verga darbu viņu plantācijās. vai jūs tā dzīvot gribētu? domāju, ka nē! tāpēc likumīgā valdība ir lūgusi ANO pēc palīdzības drošības stabilizēšanai. ANO, atkārtošu vēlreiz - ANO! vai talibiem ir šāds mandāts? varbūt tomēr pasaku grāmatām bībelēm un lai kā tās nesauc citās reliģijās beigisem sekot un cilvēkus vērtēt pēc to vēlmēm pēc pamattiesībām.
papucis
p
...tik nesaki,ka mums ""Dzimtene jāaizstāv""-sači ""Tēvzeme""!
paskaties kā Pabriks
p
puiks staigās uz afganistanu, naudas nav ko braukt ar lidmašinu.
pakausis
p
nez kaapeec neveeleeshanaas lai muusu puishi paliidz opija audzeeshanaa ar kuru tiek indeeti ljaudis pa visu pasauli - skaitaas nepatriotiski.. kopsh kaut kaada briizha kaut kaa tas ir taa samainiijies vietaam, ka sist plaukstinjas un priecaaties ka muusu puishi riskee ar dziiviibaam tik nelietiiga iemesla deelja vairs nav muusu puishu atbalstiishana, vairs nav patriotisms... nu ja taadas taas lietas.. tad varat mani nesaukt par "patriotu" :))))
Senais
S
Kolosāla ilustrācija, lai mēs saprastu cik grūts ceļš puišiem ejams. Vienīgi vajadzēja uzrakstīt kur tas fotografēts. Vai vēl Latvijā vai jau tālāk tikuši?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas