Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Uzmundrinot sabiedrību, Inguna Gulbe kopā Zatleru lies "lielo laimi"

Mārketinga padomes vadītāja Inguna Gulbe kopā ar Valsts prezidentu Valdi Zatleru gada beigās lies laimes. Laimes tiks lietas, kad V.Zatlers 23.decembrī tiksies ar preču zīmes Kvalitatīvs produkts Latvija uzņēmumiem un biedrības _Mārketinga padome _pārstāvjiem.

"Šajā laikā vēlamies uzmundrināt sabiedrību, noskaņot uz pozitīvas nots, lejot Laimes, kā tas latviešiem izsenis pieņemts un kopīgi skatīt, ko mums sola nākamais gads. Šajā Latvijas sabiedrībai sarežģītajā laikā ievērojami pasliktinājies ne tikai mūsu labklājības līmenis, bet mums visiem trūkst arī uzmundrinājuma un pozitīvu vēstījumu, kas viestu cerību gaišākai nākotnei. Tieši tāpēc ir īstais laiks izliet Latvijas Lielo Laimi! Praktiski, protams, laimes kalēji mēs esam paši, tomēr emocionāli mēs vēlamies, lai atnāk kāds stiprais no malas un pasaka, ka viss jau reiz būs labi. Tieši tāpēc laimes liešana kā simbolisks rituāls ir izvēlēta par Zaļās karotītes kampaņas noslēdzošo un kulminācijas pasākumu", stāsta I.Gulbe.

Viņa arī uzsver, ka Zaļā karotīte īpaši atbalsta vietējos produktu, lai "kopīgiem spēkiem drīzāk pārvarēt sarežģītos laikus". Tā skaidri parādot, ka iegādājoties pašmāju ražojumus, katrs šiem ražojumiem izdotais lats stiprina mūsu ražotājus, līdz ar to tas paliek Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas