Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Uzrunas Vienotības kongresā. Āboltiņa: Kad es skatos uz šodienas Latviju, man sāp

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ezis
E
Kad skatos uz sabrauktu ezīti, man sāp...
Džonis
D
man šķiet ka viņi apvienojas tādēļ lai tie kas netiktu saeimā tiktu,bet tikai visi kopā
dfd
d
kad es skatos uz JL valdību man sāp.
besaraaps
b
Vienotiibas kritizeetaajiem: ja jau Vienotiiba buutu tuksha vieta, juus taa nepuuleetos. Bet ar to buus jaasamierinaas, ka kampshanas laiki tuvojas nobeigumam. Un kaapeec jums te jaabendee nervi, nabadzinjiem, lamaajot Vienotiibu. Satuseejiet savaa TP/LPP/LC/SC laucinjaa, un esiet laimiigi.
Čiko
Č
Ko nu muldi!Riebjas lasīt,izklausās pēc slima suņa murgiem.Vai viņus,tās augstās mājas kafejnīcā,nebaro ar radioaktīvām sēnēm?
Zapte
Z
Kas tas par stulbumu??? Kāpēc Dombrovskis par LĪDZŠINĒJO premjeru nosaukts? Vai tad viņa valdības vairs nav un Valdiņš vairs nav premjers? Tak jau pareizi būtu PAŠREIZĒJAIS.
lala
l
Ja Vienotības spice tikai nepārliecinoši runātu, to varētu piedot, bet viņi arī krīzes laikā nemākulīgi strādā un katru sikumu cenšas padarīt par valsts noslēpumu. Tad nu nekā.
zilā acs
z
Nevienam no šiem indīgajiem un necik gudrajiem komentētājiem nu nav tak par varas makti jābalso par vienotību-balsojiet par krievu,desu,makoņiem,buldozeriem un sazin vel par ko,vai izvēli neredzat??
bēdu manu lielu bēdu...
b
Kur ta Jaunā laika kasieris Jaunpups un Mēnessērdzīgais???
Susurs
S
Man arī sāp un pat ļoti sāp un bieži ir kauns par to ka esmu šīs valsts pilsonis.
Janis
J
A.Lembergu par premjeru,bet tu ievainotaa klukste ar vissu savu perdelu baru kas Lv. ir novedushi liidz tam kur mees esam,,,,"BEIDZ KLUKSTEET" !!!!!!
Kā tad
K
Mani uzrunāja Štokenberga kunga domas, ka bagātie maksā vairāk, lai palielinātu algas un pensijas un realizētu nodokļu izmaiņas. Pareizi, Štokenberga kungs, progresīvais nodoklis ir viens no ceļiem izejai no krīzes. Ceram, ka Štokenberga kungs nepaliks viens, ka to sapratīs arī JL un PS, tas ir, visa Vienotība. Bagātajiem jāmaksā vairāk nodokļos, ja grib Latviju izvilkt uz ceļa.
ga
g
Aboltiņas k- dze Jūs jau daudzus gadus esat pie valdīšanas, kāpēc Jūs esat pieļāvusi valsts iz zagšanu? Tāpat arī Kristovskis un Štokenbergs? Kāpēc? Un tagad Jūs gribat, lai par Jums balso.
jautājums
j
Bet varbūt nevajag pateikt paldies.... Jo nav par ko ! Vismaz ne latviešiem. Man un Jums ir atšķirīgs skatījums uz lietām. Jo esmu latvietis..Jūs ? Nē ! Kā Jūs mūs nosaucāt ? Aborigēni? Skaidrs , ka šīs valdības realizētā politika Jūs apmierina...Latvieši tiek piespiesti pamest savu vēsturisko teritoriju ! Vēl tik mazliet ....Un varēsiet otru Kaļiņiņgradu taisīt....
Čiko
Č
Melo,kā veci,smirdīgi āži.Un izskatās,ka paši tam tic.Āboltiņai vispār vajadzētu klusēt,jo viņai sāp tikai pašas kabata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas