Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Uzsāk kriminālprocesu pret TP jauniešiem par valsts karodziņu izmešanu miskastē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
anna
a
Latvijā vārds PATRIOTS jau pasen apgānīts...Smalki mums izskalo smadzenes.
anna
a
Nu kur tad cilvēki citur glabā papīra karodziņus? Sekcijā aiz stikla? Un vēl sodu piespriež, smiekli nāk par to urķētāju tantuku ar visu Nekā personīga. Jaunalksne, kā prezidentes zaimotāja, par to vēl saņēma prēmiju 100.000 ls, bet te par papīra karodziņiem...uz cietumu. Jā, muļķu zemē dažs jau baļķi savā acī neredz.....
un
u
Aizej uz baznīcu, lai tev Dievs apskaidro prātu.
Человек
Ч
18 ноября я шел по набережной и мне дали флажок Латвии. Однако у меня не было времени и желания посещать парад, поэтому я покинул мероприятие. При этом флажок я выкинул. МОЖЕТ, МНЕ ТЕПЕРЬ НУЖНО ПОЙТИ СДАТЬСЯ ВЛАСТЯМ?
olis
o
Piespiedu darbus !Pie mājām ir skvērs (ĶEGUMĀ) ,netālu atkrit.konteiners,skvērā pulcējas skolu jaunatne,visu lieko met zemē,n-tos maisus mājas iedzīvotāji pašrocīgi ir pielasījuši un izmetuši konteinerā ,apjoms pieaug,atkritumu izvešanas cenas arī,-lūk ,darba lauks TP jaunatnei par valsts simbolu zaimošanu !
jautājums
j
quo vadis ? Viņķelis savā blogā skaidri norāda, ka "Finanšu un aizsardzības ministru funkcijas tiek apvienotas (pārnestā nozīmē). Cilvēki, kuri protestē ielās, tiek intensīvi pilsoniski izglītoti. Vaimanologi tiek atmaskoti". Šitie pasākumi laikam ir no šīs sērijas par intensīvi pilsoniski izglītotošanu un atmaskošanu... Tikai TP jaunatne ir latviešu jaunatne. Un mēs esam maza tauta...
jautājums
j
Tā ir klasiski politiska lieta čekistu labākajās tradīcijās. Labāk latviešiem vispār papīra karodziņus rokā neņemt, jo nav skaidri pateikts kā jātur , jāvicina vai drīkst nolikt uz galda, ja uz tā ir bulciņas vai pat desa.Par alus pudeli pat baidos ieminēties.. .Ak hokejs.. Un ja vēl sīkais zemē nomet ? Vecākiem krimināllieta ? Turpmāk svētkos labāk tikai māsim ar rokām.Ka tik kaut kas nenotiek. Drošāk.... Un kā ar to Dienā publicēto kolāžu, kur Latvijas karogs bija apdrukāts ar sirpi un āmuru ? Man šķita ārkārtīgi zaimojoši . Drošības policija ir ierosinājusi lietu ? Vai daži drīkst, bet daži nē ?
Dobelietis
D
Atcerieties, kā viņi TV ņirdzīgi smīkņāja, augstprātīgi vaibstījās. Visi tie čūskulēni salīduši siltās vietiņās un par Latviju, tās svētumiem, par Latvijas tautu viņiem dziļi nospļauties. Ja viņiem tagad nesados, kā nākas, izaugs izcili bezkauņas.
Lurike
L
Interesanti, ka karogu aizstāv tie, kas nemaz īpaši nav nodrošināti. Nav pieraduši pie frāzes- ... un izmet! Biezie nesaprot, kāpēc kaut kas būtu jāciena un jāsaudzē - bet pēc tam lasa un šausminās par lielo atkritumu daudzumu!!!
konomists
k
Te redzams, ka jaunieši nav dienējuši armijā un nav nācies aizstāvēt savu zemi. Nav devuši zvērestu un skūpstījuši karogu. Būs valsts iestādē strādājošiem vai partijās stājoties, tāds fakts jāievieš.Un jo ātrāk , jo labāk.
ivs
i
Kā vai tad Staļins augšamcēlies Latvijā?Kurš nolādēts maita gatavo Latvijā Staļina režiīma cienīgu kopiju,kad par pat vadoņa portreta nomešanu sūtīja uz Sibiriju.Kaut kas ļoti šeit SMIRD.
un
u
Kad pievienos pārāk daudz guberņu, Krievija pārplīsīs kā gāzes balons. Dabas likums. Kur paliks Arturs? Brauks uz Osetiju?
auu
a
Cik liela cieņa pret karogu tiek izrādīta fanojot par hokeju? Kāpēc tas nevienu neuztrauc?
arturs
a
kur tad likt tik daudz to karodzinju, taapat jau driiz latvija buus krievijas gubernja.
AD
A
Jā, iekšlietu Segliņa laikā viņam pakļautā DP noziegumu pārbaudīja VESELU PUSGADU. Cik ilgi tas turpināsies tieslietu Segliņa laikā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


DP gaida atzinumu, vai TP jauniešu izmantoto atribūtiku var uzskatīt par karogu


DP vērtēs lietu par karodziņu izmešanu miskastē

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas