Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Vai mēs ejam uz zināšanu ekonomiku?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jean
J
Laura, redzi Latvijā visu dalīja nevis skatoties uz to, cik katra sfēra ir svarīga, bet gan atkarībā no tā cik šīs sfēras ierēdnis ir tuvs un aktīvs partijas biedrs. Ja neesi aktīvs partijā, naudiņas nebūs. Tā arī ar raksta autoru. Par to arī viņu vainosim, ka nepieslējās nevienai partijai un neglāba valsti :)
tops-topinskijs
t
diez vai ko vairs vgar iesākt ar gaudeniem 1 mio vai 340 K Ls. Vilciens ir aizgājis. Pat Latvijas Bankas šefs to melns uz balta nupat uzrakstījis. Ja kādam ir galvā inovatīvi produkti, tad vienkārši jāpako čemodāns un jādodas uz valsti, kur to var dabūt gatavu. Mājāspalicēji varēs pirkt produktu vai pakalpojumu, ja nebūs naudas - izlīzēs vai iztiks bezšā. Dr.hab Latvijā ir mode noriet tos, kas nav pamanījušies padomju gados tikt pie zinātniska grāda, resp.piekariņa uz vizītkartes. Investoriem tas maz interesē, bet birokrātiem gan. Minētie TOP projekti nav nekas vairāk kā sīki topiņi, kur pastumda tēmas un mazas naudiņas no kreisās kabatas labajā un atpakaļ.
ab
a
Labs raksts, bet tas neko nedod ne tev ne man. Valdiibu arii nevar vainot, jo pashi ieveeleejaam shos muljkjus. Viss ir bijis, ir un buus katra pasha rokaas - tavaas un manaas, tikai kopaa mees varesesim kaut ko panaakt.
lasitaja
l
Pilnīgi piekrītu autoram. Nu kad reiz Latvija sāks ieguldīt naudu izglītībā un zinātnē? Igaunija to izdarīja jau sen. Rezultāti kā uz delnas.
Ginta
G
Naktssarga lomu valstij savulaik atvēlēja Kehris &Co.
Laura
L
Domāju, kur šis gudrītis bija visu laiku, kāpēc klusēja? Izrādās, jau no 1995. gada IZM-jā kūrē zinātni un inovācijas... Atkal diemžēl tikai kārtējais diagnostiķis, ne ārstētājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas