Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vairums Saeimas deputātu neatklāj, vai kandidēs 10.Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a' propos
a
Kreisais, labais vai centriskais, vai krievs, latvietis, ebrejs vai "russkij nemec iz latishej", vai luterticigais, ortodoksalais vai ateists, vai bagatais, nabagais vai vidusslanis, vai latviesu skola, krievu skola, skola Rietumos vai vispar bez skolas, vai partija, vai no tas aizgajis, izstajies, vai skupsta karogu vai taja nosnaucas, vai Latvijas himnu dzied skali vai vardus vispar nezin- tas viss ir nesvarigi, kad jabalso par Saeimas deputatu algam, te nu ir ka PSRS Partijas pl'enuma- VIENBALSIGI!!!
XXL
X
Kāda jēga kandidēt, ja esi savārījis tādas ziepes..., tauta vienkārši izsvilps!!! Diemžēl uz tautu bieži vien ir ļoti attiecināma pūļa psiholoģija, ja to tā var nosaukt - pieaugot indivīdu skaitam, krītas kopējās apziņas (intelekta) līmenis. Tikai pašreiz, par laimi Latvijai, (par to, protams, ir pamats sūkstīties dažam labam politiķim) jau deviņas reizes "sistais vēlētājs" uz savas ādas ir izjutis reklāmtriku, psiholoģiskās ietekmēšanas (zombēšanas), uzmešanas, "kā gan var nesolīt", dažādu spēku medijos pārstāvētu "ruporu" vienkārša cilvēka apziņu apdullinošas akcijas un citu "jaukumu" sekas, IR IZDARĪTI ĻOTI BŪTISKI UN NEPĀREJOŠI SECINĀJUMI (arī par dažām personām)... Kādēļa gan deputāts D par to tik ļoti jūtas sāpināts? Pēc visu šo ziepju savārīšanas, analoģijās runājot, tad jau arī izvarotājam būtu pamats brīnīties, kādēļ gan pret viņu nav citu mīļuma arī pēc pastrādātajiem varas darbiem? LAI MAN KĀDS PASAKA, KA TAUTA NAV BURTISKI PIESMIETA. Tas viss tautai ir nācis kā auksta duša, kas atsvaidzina prātu, diemžēl ļoti vēlu, caur sāpēm, ciešanām, savu mīļo zaudējumiem. Arī Latvija kā valsts, ir zaudējusi uz neatgriešanos daudzus savus dēlus un meitas, kur gadu desmitus ir ieguldīti miljardi. Bet mēs jau esam bagāti... Mēs to varam atļauties... Varbūt oficiāli jāatzīst principu nomaiņa "Viens likums, viena taisnība..." uz "Štrunts par bitēm (tautu), ka tik medus..." Un tad jau laikam "jārullē " tādā pat garā uz priekšu... Ejot tuvredzīgo ceļu, kur mēs nonāksim? Mainot principus, varbūt katru reizi būtu arī jādod "varonīgo autoru" paraksts. Kā nekā, piemēram, citējot citus gara darbus, autora atšifrējums ir obligāts!!! POLITIĶIEM IR IESPĒJAS PIERĀDĪT, KA VIŅI IR SPĒJĪGI MAINĪTIES. Diemžēl tikai aklam nav redzams, ka bieži vien valda princips - savs krekls tuvāks...
Terorists
T
Ko tad Dobelītis tik kautrīgs? Nezinu,skatīšos,garstāvoklis un tālāks BĒ-BĒ-BĒ.Reiz tak plēzdams kreklu un ar kvēli ņirdzīdzīgu fizjanomiju paziņoja kad šamējo no Saeimas iznesīšot ar kājām par priekšu.Bet nu izskatās kad TB LNNK ir šo idiņu iznesusi no vēlēšanu sarakstiem ,un Saeimai nebūs jātērē nauda katafalka pakalpojumiem.
kaka
k
sanjeema un skaitiija. :D
a13
a
ko darīja ščebatiha palīgs, kamēr šis bija treniņnometnē? arī saņēma naudu?
volk tambovskij
v
jums meerkaķi laiks iet penzijaa , too esat sev daasnu izkaartojuši,man pusgadu jaarukaa mellu muti lai nopelniitu tik cik juus meenesii saņemat... bļ*ģ!
kaka
k
dzheki a ko juus tur dariisiet ja juus atkal ieveelees? es piemeeram par taadu golubovu pirmo rezi dzirdu. kantaane tik skaisti runaa no tribiines. slakteris - nothing special. tabuunam varbuut vajadzeetu apsveert opciju straadaat valsts un tautas labaa? nevis padoties lielajam frakcijas īkskjim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas