Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valdība nākamā gada budžetu Saeimā plāno iesniegt 7.decembrī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
Kāpēc tik vēlu ?????? Man taču nav ko ēst.
valoda
v
paat nemaak ------------------- Pirms spriedelē par citiem, iemācies pats rakstīt latviešu valodā!
I.Gr.
I
Man rodaas iespaids, ka liela dalja no komentaaru rakstiitaajiem ir SC krievi. Dazhi paat nemaak latviski pareizi rakstiit.
.Sirmais
.
Ko tās ģimenes ir devušas, lai ko prasītu ?
bekons
b
jēziņ, vai tā būtu kaut kāda automātiska programma, kas ievada šo tekstu - katru reizi, kad rakstā parādās vārds Dombrovskis??? neticu, ka ir kāds tik šiofrēniski slims cilvēks, lai drukātu šo tekstu visos iespējamos medijos 100 reizes dienā.
zemnieks
z
Tauta mierā .Ir atbraukuši saimnieki .Netrakojat ,ja vēders gurgst no bada ,padziedat ,ja nepāriet padejojat .Griežat vienu vaigu ,tad otru ,ja pietrūks ,biksēs vēl divi .Tikai mieru ,saimnieki zinās ,cik Jums ēst ,ko mugurā vilkt utt .
Dīzels
D
Tev laikam iedeva lapiņu ar tekstu un lika rakstīt. Tā nu viņš ar raksta raksta vienu un to pašu jau 0.5 gadu.
stratēģis
s
Turam īkšķus! Lai veicās!
Ministry of Truth
M
Piekrītu tiem, kas uzteic Vienotības biedru piemērotību jebkuram amatam. Tas nudien ir vismaz 200 IQ punktu vērts. Bet valdībai es novēlu ātrāk - ātri - saprast, ka vienkārši nepopulāru lēmumu pieņemšanu par reformām uzdot vai reformu vietā iesmērēt ilgi vairs neizdosies. Sistēma ir izdzīvojusi, pateicoties SVF naudai, bet nekas cits noticis vēl nav. Ak, jā, tikai Bendrāte ir saņēmusi uzslavu par biznesa sakariem ar vienīgo "pareizo oligarhu", kuru Vienotība nemaz nekritizēja arī pirms vēlēšanām.
Puzes Aivars
P
Ventspils pilsētas domes opozīcijas deputāti apsveic partijas "Latvijai un Ventspilij" (VunL) valdi par uzdrīkstēšanos paust Latvijas valsts politiku attīrošus viedokļus. Deputāti cer, ka šodien ZZS valdes sēdē, izskatot jautājumu par Ģirta Valda Kristovska iespējamo atrašanos ārlietu ministra amatā, tiks izskatīts ne mazāk būtisks jautājums par Aivara Lemberga atrašanos Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja, Ventspils brīvostas valdes amatos, kā arī ZZS pārskatīs savu viedokli attiecībā uz Aivaru Lembergu, kā ZZS izvirzīto Latvijas Republikas Ministra prezidenta kandidātu. Deputāti atgādina, ka Aivars Lembergs atšķirībā no Ģirta Valda Kristovska ir smagos noziegumos apsūdzēts un tiek tiesāts par kukuļņemšanu sevišķi lielos apmēros, kas saistīta ar kukuļa izspiešanu, noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu lielā - gandrīz piecu miljonu latu - apmērā, par nepatiesa dokumenta sastādīšanu un iesniegšanu jeb dienesta viltojumu. Bez tam tiesājamajam Aivaram Lembergam jau ilglaicīgi ir piemērots drošības līdzeklis: policijas uzraudzība, noteiktas nodarbošanās aizliegums, liedzot apsūdzētajam Aivaram Lembergam pildīt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja un Ventspils Brīvostas pārvaldes priekšsēdētāja pienākumus.
Jukums
J
Domājot par visu to absolūti nebaudāmo politisko šļuru, kas te apkārt plosās visnepievilcīgākajās šī vārda nozīmēs, es atļaušos izteikt ierosinājumu. Atceros to tēlnieka Panteļejeva darbu ar čekas stūra mājas puspavērtajām durvīm. Varbūt varētu viņam (vai kādam citam tēlniekam) palūgt izveidot vēl vienu līdzīgu darbu, tikai šoreiz ne uz pagātni, bet gan vairāk uz tagadni un uz nākotni vēstu. Kā mākslas darbu izveidot simbolisku karātavu (vai ešefota) pieminekli deputātiem, ministriem, domniekiem u.c. un izvietot to tā lai, dodoties uz saeimu, ministriju, domi utt, minētie varas pārstāvji nevarētu tam paiet garām. Lai tas būtu viņiem par atgādinājumu un brīdinājumu, katru dienu dodoties garām uz darbu. Un pamatos ielikt vismaz vienu no bruģakmeņiem, kas janvārī ielidoja saeimas logā.
marcis
m
tests
Zagļu banda
Z
Dombrovska valdība apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes!
Vai, patika!
V
līvi » es 12:10 Bet ko lai dara, ka "Vienotībā" visi ir tik izglītoti un inteliģenti, ka var ieņemt praktiski jebkuru amatu. ________________ Paškritikas nu nekādas, jenotēn! Nupat jau krisssstoskis jau norāvās kā suns no ķēdes... Inteleģentiņš. Un kur tā baumu palaišana par VL!, vai tā arī ir inteleģences izrādīsana un profesionalitāte? Un Dāldera uzmešana arī ir augstas ētikas piemērs?
līvi
l
Bet ko lai dara, ka "Vienotībā" visi ir tik izglītoti un inteliģenti, ka var ieņemt praktiski jebkuru amatu. ne tā kā "Par Labu Latviju" kur pusei vidējā tehnikuma izglītība, otrai pusei vien 6 klases.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas