Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Valdība vienojusies par budžeta konsolidācijas pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi-hi
h
Protams,ka negrib :) Vai tad savas algas vinji aiztiek? Luuk vislabaakaa ietaupiijuma vieta
Vita L.
V
Nevis paraksti ir jāvāc, tā ir tikai laika šķiešana, varturiem, jo īpaši "vienotībai" uz sabiedriskās aktivitātes izpausmēm ir pilnībā nospļauties, pašiem ir jāvācas, lai šos trekņus patriektu ratā! Lai lasās dombrovskis ar vilku uz savu saimnieku zemi pāri jūrai, tur varēs konsolidēt viens otru uz nebēdu, tik nez vai saviem saimniekiem būs vajadzīgi
pietiek zagt
p
iedzīvotājiem ir jāsāk vākt paraksti, lai beidzot tiek pieprasīta materiālā atbildība no amatpersonām, kas organizējušas apšaubāmus darījumus un izzagušas valsti, naudai jābūt atpakaļ valsts kasē, cik var ļaut par sevi ņirgāties valsts izzadzējiem maksājot izzagtās naudas iztrūkumu no savām kabatām mēs visi ?
Lelle
L
Tikko kā apsveicu visus siltumsūkņu īpašniekus, tagad sirsnīgs sveiciens gāzes lietot;ajiem un studentus!!! Toties Rīgas ierēdņu bandas tiek uz nebēdu taupītas joprojām. Ko nez viņi - nabadziņi darīs, kad tauta būs aizmukusi, bet aizdevēji vairs naudu nedos? Muļķu zeme.
antons
a
tauta maksā, treknie purni pampst.
Mazohists
M
man ir labi!
kovārnis
k
Tikai neaiztikt savas algas, prē3mijas un piemaksas - tāds ir jauno kungu motto.Pārējie var kaut vai mirt. Un kā nu sev mazinās? - kā tad nomaksās bankai procentus par savām villām, luksusauto, tūrēm uz Dienvidjūru salām? Nekad no viņiem nesagaidīt ko tādu vai progresīvo nodokli , ja viņiem to nepiesspiedīs ar varu. Viņi drīzāk slimajiem un vecajiem apgriezīs kaklu, ne ļaus ķerties pie sava biezā maka. Vai tas nav skaqidrs?
Jukums
J
Stulbība ir acīmredzama - to naudu, kas jau ir samaksāta par sadārdzināto apkuri, nevar vairs otru reizi samaksāt par sadārdzināto elektrību vai gāzi. Iedzīvotāju ienākumi samazinās. Mēneša algu līdz 200 latiem saņem 40,3% strādājošo. Tie ir šodienas oficiālie dati. Tad kā valdība šādā veidā plāno paaugstināt ieņēmumus? Arī ienākumu palielināšanās no vēl paaugstinātas alkohola un tabakas ir butaforiska. Kā to nesaprot Dombrovskis man nav skaidrs. Pēc šādiem lēmumiem drīzāk prātā nāk citi ieņēmumi - varbūt šādā veidā tiek forsēta mūsu valsts attīrīšana no iedzīvotājiem? Jo ir nokavēti kādam apsolīti termiņi un tauta izrādījusies izturīgāka kā domāts? Galu galā - ja jau reiz situācija ir tik katastrofāla, tad valdībai ir jābūt vismaz godīgai un jāizsludina krīzi un jāievieš krīzes laika likumus, kuriem sen jau bija jābūt izstrādātiem. Cita starpā - es ierosinātu izdarīt izmaiņas būvnormatīvos - visos jaunceļamajos un rekonstruējamos daudzdzīvokļu namos ir jāparedz iespēja atteikties no dārgās centrālās apkures un šādus namus ceļot, ir japaredz tehniska iespēja vajadzības gadījumā uzstādīt tās pašas vecās godmaņa krāsniņas.
cilvēks
c
VALDĪBA VIENOJĀS. CŪKAS. BET AR MANI KĀDS VIENOJĀS PAR TO SŪDA KONSOLIDĀCIJU, KO? MAN VIŅA NEPATĪK. SKAIDRS. JA VISAI VALSTIJ NAV NAUDAS TAD JŪS SŪDA MINISTRI VARIET ARĪ AR AUTOBUSU VAI ZAPOROŽECU BRAUKT UZ DARBU. NAHREN MAN IR JĀMAKSĀ NODOKĻI LAI JŪS VARĒTU AR KRUTIEM MERŠIEM UN AUDI BRAUKĀTIES KUR GRIBAS?
cilvēks
c
tikai palielināt. tikai atņemt. neko citu jau tie pamuļķi nevar izdomāt. cūkas. būtu vismaz kādu fabriku par pāris miljoniem uzcēluši.
cilveks
c
sāk jau pretīgi palikt uz viņa bildi skatoties. briest un briest tas viņa purns. drīz jau aiz sava svarīguma būs tā pārbriedis kā sumo cīkstonis.
zemnieks
z
Tie ir brutāli meli .Nevar būt ,ka nedēļu pēc SOLĪJUMA ,ka netiks VAIRĀK palielināti nodokļi ,atkal palielina .Vilka ,Valda kungi ,kā sanāk ,Jūs melojat vai kāds aiz Jūsu muguras dara nesmukas lietas .Te prasās IZSKAIDROJUMS.
nnn2
n
jautājums,šai fašistiskajai valdībai,kad viņi sāks taisīt nometnes,kur likt cilvēkus,kuri nevarēs samaksāt rēķinus un vēl paēst.....
Tikai pielaboju
T
Buržuji ir jāpadzen!
nn
n
kas ir stulbiiba ?? samazinatais pvn dabasgazei (100% imports) no ekonomkas viedokla ir tiesam pilniga stulbiiba.. alkohola, tabakas azartspelu nodoklis -- vai par to butu tik loti jasatraucas ?? man vairak ruup nevis so dazu nodoklu pacelsana, bet parvaldes reformu neveiksana.. ar nodoklu celsanu neizdosies iegut vajadzigos 250 miljonus nakam gada budzetaa.. un progresivais algas nodoklis ari neliidzees (kaut butu lietderigs)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas