Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valdībai prasa rīcību, kritizē tās haotisko nodokļu politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Berta
B
Freimani, zini, ko? Es Tavā vietā tik klaji nedemonstrētu to, kā radās Tavs uzņēmums "Latvijas fakti", kuras personas Tev pasūta aptaujas, un kādiem jābūt rezultātiem. Tikai tās aptaujas ir tālu no patiesības, jo ir domātas konkrētu politisko spēku un pat atsevisķu personu viedokļu aizstāvībai. Par šo pat 1999. gadā smējās visa "Lattelekom" komunikāciju nodaļa, tajā skaitā Anita Leiškalne, kad viņai tā pavairāk iedzērušai uznāca lielā atklātības stunda. Tā ka nevajag tik atklāti sevi smērēt pa Andra Šķēles privātā biznesa kantora sienu, o.k.? Ja viņa dekoderus daudzi nevēlas pat par baltu velti, tad vainīgs ir viņš pats; un vienreiz tā stunda viņam sitīs, kad būs jābankrotē, kā arī jāatbild par visiem noziegumiem.
AD
A
Nav nekas vienkāršāk, kā stāvēt malā un kritizēt. Kādu sakarīgu "stratēģiju" var ieteikt Domburs, Šīns vai Līpiņa, par A. Freimani nemaz nerunājot?
Jukums
J
Neviens viņi nav nokrituši no mēness - visu laiku politikā ir bijuši. Un arī pašlaik ir pie varas.
t
t
"eksperti"! īpaši ķīlis un šīns kaut ko vē;l prot - izņemot gudri muldēt?
Jā,
J
Visvairak man "patīk" Ķīļa izteikumi. Vienmer sataisa pārgudru ģīmi un gvelž kaut ko, nepasakot neviena konkrēta un praktiski pielietojama priekšlikuma.
Tā, lūk!
T
Vienotība tikai aizvadītajā sestdienā nodibinājās. Par kādu "beidzot" ir runa?
lūriķis
l
Jā PSRS laikos visi bija vienādi un daži vienādāki par pārējiem,vēl varētu piesaukt bezbērnu nodokli kuru bija jāmaksā par to ,ka tev nav bērnu sākot no 18. līdz pensijai.
vurr vurr
v
Augstākā izglītība neko nepierāda. Šobrīd tā nav kvalitātes noteicējs, jo ir zināms, ka lielā skaitā jomu notika "speciālistu" pārprodukcija (ekonomisti, politologi, sociologi, PR speci, reklāmisti, menedžeri, dizaineri`, projektu vadītāji). Vēl pierēķinot, ka diplomus principā varēja bez leilas piepūles "nopirkt" īpašu darbu mācībās nepieliekot. Īstā vērtība- profesija, kas ražo un spēj ko radīt nebija treknajos un arī pirms tam gados- vērtība. Stāsts izklausās pēc samazināšanas valsts iestādē un "lielajā tīrīšanā", cik zinu, labākos nodarba neatlaida.... Tādēļ pirms rūkt uz valsti paskatīsimies, ko paši esam darījuši.
Jukums
J
Gaidu, kad beidzot Vienotība spēs piedāvāt kādas sakarīgas reformas nodokļu politikā, valsts parvaldē un citur. Bet nevaru sagaidīt - pacietība jau sen beigusies un ticības, ka tas vispār kādreiz notiks šo politiķu (bez)darbības rezultātā, nekādas.
Vīģe
V
Vienotībai jārevidē savi līderi un priekšplānā jāvirza Dombrovskim līdzvērtīgi. Ar Āboltiņām, Murniecēm, Jaunupiem un Kristovskiem neies cauri. Nemaz nerunājot par visādiem Kampariem Zaķiem un Reiriem. Izrunājiet šos uzvārdus! Vai ir kaut neliela asociācija ar valstvīriem un valstssievām? Nekādas! Ja nekas spicēs netiks mainīts, tauta jūs neatbalst'īs.
Nasing spešal
N
Eksperti??? Vairāk izskatās pēc cilvēkiem, kas nointervēti uz ielas. Strazds laikam ir vienīgais no šiem cilvēkiem, kas vispār kaut ko drīkst izteikties par ekonomikas jautājumiem.
Eksperts
E
Tīņi viņi ir savās ambīcijās, domāju, ka tas ir pilnīgi droši. Āboltiņai, Kristovskim - cik izskatās, galvenais ir slava, vara un zīmēšanās. Diemžēl ar paškritiku tā pašvakāk. jaunupam arī ir milzīgas ambīcijas, bet viņš nesmādē kori diriģēt arī tam stāvot aizmugurē. Kā redzams, tas labi sanāk.
tantuks
t
Krievu laikos nodoklus nemainija 30 gadus,visu laiku bija vienadi ,JA truka naudas driksteja tikai ar razosanu koriget-razot vairak.Visi zinaja,bija mierigi.tagad haoss-naudas nav sito nodoki pacelam,sito ari ,strunts par to ka neviens neperk,toties dziedasanas un hokeja priekiem naudas bus.Pensionaru savairojusies ka musas un grib pensiju,ka ta var but,ka nodoklis pensijam tagad 26%. Nodoklus nedrikst mainit ,jo nebus razosanas nu nekadas,jo katrs reikina ko darit.
Ērglis
Ē
Nedomāju gan. Ja viņi nav tīņi, tad ir sapratuši ka premjera krēsls Latvijā nu nav tas iekārojamākais, jo tas vienmēr tiks lamāts par visu valdības sastrādāto.
Eksperts
E
Ar Dombrovski kā cilvēku jau liekas, ka patiešām ir viss kārtībā. Viuņš ir viens no retajiem, kuru patiešām var nosaukt gandrīz vai par valstsvīru. Bēt paskataties, kāda šļura nāk viņam līdzi aiz muguras! Jaunups, ĀQboltiņa, Kristovskis. Vai mums var būt ilūzijas, ka šie cilvēki spēs apvaldīt savas nenormālās ambīcijas un ļaus tādam kā Dombrovskim strādāt? Jau tagad, domāju dažs labs no pieminētiem trijiem redz sevi premjera postenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas