Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Valdības un Saeimas kuluāros runā par oligarhu tikšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
"Neoficiāli atsevišķi ar ZZS cieši saistīti avoti Dienai uzsver, ka ZZS negatavojas atbalstīt TP centienus šūpot vai gāzt V.Dombrovska valdību, jo «kāpēc gan mums būtu nepieciešams tagad stutēt grimstošu partiju»." === LABS!
juris
j
Ja Šķēle ir gudrāks ekonomists par Dombrovski, tad kāpēc veselus 5 gadus viņš neredzēja citu veidu kā glābt valsti kā tikai masveidā iztirgojot Latvijas uzņēmumu akciju sabiedrības, kamēr Dombrovskis 2002. gadā situāciju spēja stabilizēt dažu mēnešu laikā, neatdodot nevienu akciju sabiedrību, vienlaikus attīstot Latviju un ievedot to Eiropas Savienībā.
atā
a
Cik ilgi Latvijas tauta atbalstīs šo divu iespējamo "pļūtāžu" izdarības? Uz viņiem paskatoties jau vemt gribas, nevajag nemaz alkohols!
TV
T
Tātad Dienu ir nopircis viens no viņiem. Par daudz bieži tie purni parādās, bet nevienam viņi neinteresē un neviens viņus nepieprasa. Bet man jau vienkārši. Es to Dienu sen nepērku un varu arī internetā neskatīt.
TV
T
Abi vi;ni man pilnīgi vienaldzīgi, jo pēc viņiem skumst cietums. Tā kā tas ir tikai laika jautājums. Ja nē, tad nākošajās vēlēšanās latvieši ievēlēs ne tos un ja tā tad neko nevar darīt.
LVD
L
Kas nu Šķēle par oligarhu, hļupiks nožēlojams.. Oligarhs uz valsts naudas rēķina.. Eiropā par šādiem oligarhiem nu jau smejas vairāk nekā savulaik par mistera Bīna izgājieniem..
Dollija
D
Mīļā debess, kā man šie viepļi ir apriebušies! Likuši taču tai nabaga Latvijai mieru. Kā maitas putni uzklupuši un tik knābā. Vai vēl kaut kas ir palicis pāri?
filozofs
f
Šlesers nafv mafiozi bet siiks spekulantelis , ar sarausto naudu pakļaavis mantkaariigos maaciitaajus , ar kuru paliidziibu izdevaas tikt pie varas , šie divi ar viņu neko nedaliis...
Holms
H
Atkal dalīs Latviju! Pareizak sakot, to, kas vēl atlicis - Lattelekom, Latvenergo, Rīgas Ūdens, utt... Kur ta trešais tēva dēls Šlesers?!?
filozofs
f
par ģelaam ir jaavienojas , ja valstii buutu viena ģimene tad butu okē , bet mums ir divas , tagad vienosies , vai nekad, jo , vienu balsojumu jau teepisti zaudeeja , otrs buus par VID , kuraa ietekmi teepisti zaudeet nedriikst , ZZS ja nobalso par jeelajiem tad gadiem stuteetie Kakaans un Vaškevičs ir laukaa, tas vairs teepistie neder nemaz, tad labaak vienoties par valdiibas gaašanu , redzeesim ar ko tas teaatris beigsies, ja ZZS atbalstiis grimstošo zagļu partiju , tad arii pats aizies par burbuli.jo taalaak jo interesantaak.
Sadaliitaajs
S
Ai-jaaa-jaaaaaa...,tra-laaa-laaaaaaaaa...,Mulkju zemi...paardaliis!!:)))
valdis
v
te visi Lembergs ir noziedznieks ,kas ir viņu notiesāJIS ? TIESA? nAV KAS TAD POOLITISKIE PRETENIEKI VAI UZKURINĀTAIS PRESESS UN PŪLIS BŪTU YTIE TIESNEŠI KĀ KAUT KUR TUVEJOS AUSTRUMOS AR AKMEŅU NOMĒTAŠANU NU TADA KĀRTĪBA TE ITKA NEPASTĀV ,NU KO ŠO GRIMSTOŠO REPŠES -DOMBROVSKA BARU CELT GAISĀ KO TAD VIŅI IR TĀDU LABU IZDARIJUŠI NUNAV PAGAIDĀM NEKAS TIKKAI PIEŅEMTI NELIKUMĪGI UN PATVARIGI LIKUMI SVF UN SARUNAS SĀKA CITI UN ŠITIE JAU NEKO LABĀKU NAV PANĀKUSI ,BET SEV GRĀBJ 'TAPAT
bet protams
b
Divi bandīti uztaisa shotku un nu visai valstij jāpriecājās kā bērniem par bombonkām-galīgi sagājuši sviestā .Vismaz tagat skaidri redzams īstais dienas jaunais saimnieks kurš pucina savus oranžos kvekšķus!
skarba realitate
s
un ka sie abi (vai varbut visi tris ar A.S.) lems, ta ari dzivosim! Latvija - parodija par valsti
hi
h
bildes no serija "Policija meklē"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas