Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Valstij jāmaksā 3500 latu bijušajam BB prezidentam Freimanim par pārāk ilgu atrašanos apcietinājumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jupis
j
Kurš vienreiz pateiks cik tad īsti Freimaņonkulim ir jāmaksā apkrāptajiem bankas Baltija noguldītājiem?
Es
E
Nekad!
Ēriks
Ē
Cik redzēts, šie visi saslimst tiklīdz uzsāk krimināllietu un izveseļojas tiklīdz nolasīts spriedums. Gribētos jau arī redzēt, vai pārkāpumu, kur paredzēta mantas konfiskācija, apsūdzēto radnieki attaisnotiem vai sodu izcietušajiem par latu nopirktos īpašumsu pēc tam tikpat lēti pardod atpakaļ?
Ēriks
Ē
"nedomāju,ka latvietis,var būt tik nekaunīgs,tik daudz cilvēku apkrāpis, tagad pēc visa tā nekaunās prasīt kompensāciju?" Līdzīgi citiem komentāriem Tu jauc divas dažādas lietas. Tas vien, ka Freimanis atzīts par vainīgu nenozīmē, ka ir pieļaujami tiesību pārkāpumi. Mēs katrs notiekti esam pārkāpuši kādu valsts likumdošanu/noteikumus. Mūsu pārkāpumu (cerams ;p) bijuši daudz nenozīmīgāki, CSN pārkāpumi vai citi līdzīgi administratīvie pārkāpumi (pieņmsim). Ko Tu teiktu, ja pēc ātrumu pārsniegšanas Ceļu policija, papildus paredzētam sodam, tevi iekaustītu vai arī iespundētu vairākas stundas viņu mašīnā. Tad gan Tu bļautu par savām tiesībām! Tas pats ar Freimani. Viņš ir atzīts par vainīgu, ir saņēmis (arī manuprāt pilnīgi neadekvātu) sodu, bet pēc pastāvošās likumdošanas traktējuma ir izcietis lielāku sodu. Lai cik reizes lielāku sodu šim odiozam/pretīgam tipam vajadzēja saņemt, mūsuprāt, sodu viņam jāizcieš tikai tiesas uzliktā apmērā. Starp citu, par to ka mūsu pārkāpumi ir mazāki, cik no tiem kas te bļaustās pret Freimani ir veikuši krimināl sodāmas darbības, kaut vai piedalīšanās izvairīties no nodokļu nomaksas, kas ir jau smags noziegums pret valsti? Vai pts kādreiz esi saņ'mis algu aploksnē, vai nopircis ko bez čeka, zinot, ka tas darīts lai pārdevējs nmaksātu pinākušos nodokļus? Vai mums Tevi iespundēt bez tiesas, vai likt izciest lielāku sodu, nekā tiesa piespriestu?
Juhans
J
Ļoti bieži apcietināts. Pat pārāk.
:):):)
:
vai kāds ir papētijis kā šiem ar veselību tagad,vai vēl tagad pa slimnīcām,slimnīcām....
SOS
S
LABA NOVELE PAR TO , KA ZAGT IR LABI ... UZMEST VALSTI UN TAD PO .... NEXT PABALSTS KARGINAM UN KRASOVICKIM , PAR TO KO NESAKAMPA VISU !!!
Mja
M
"Patiesi, patologjiskais stulbums ir neārstējams!" Bet šitais Tev ir labs ! PARASTAIS STULBUMS ( normālais, tb ) tad tāds kā ārstējams būtu ? Caur iestāšanos kādā partijā ?
tā gluži nebija
t
šitie brikavi un podmaņi ar kompāniju STĀSTĪJA, ka būšot baigā jau inflācija un bankā nauda kaut cik, bet tomēr saglabāšoties ... NEVIENS TAK NESTĀSTĪJA, ka bezmaz vai VALSTS BANKU ( pēc klientiem spriežot ) NOBRUCINĀS, tas viens, un otrs tas, ka šitajā reizītē ar karginbanku vēl smukāk iztaisīja - duraku pulkus nemaz i neiesaistīja un smadzenes nepūderēja - paņēma smuki bez prasīšanas un labticīggajiem noguldītājiem :))) līdz pat mazbērniem parādu uz kakla uzkārā ...
Prātiņ nāc mājā
P
No pinokio klubiņa komentāriem slikti metas! Saguldīja (lasīt - atdeva) naudu "bankai", kas solīja 60 procentus gadā!!! Patiesi, patologjiskais stulbums ir neārstējams!
Z
Z
Ar izpratni jums tā švakāk, izglītojieties!
Buba
B
Sametam 7000 lai nosēž vēl trīs gadus par sevi , - un trīs par Laventu arī.
Adatiņa
A
Jā ,nedomāju,ka latvietis,var būt tik nekaunīgs,tik daudz cilvēku apkrāpis, tagad pēc visa tā nekaunās prasīt kompensāciju? Bet tādiem cilvēkiem, kauns ir svešs jēdziens! Tāpēc jau arī varēja cilvēkus aplaupīt! Murgs,bet lai viņš neaizmirst ,ka Dievs visu redz ! Un vis nāks atpakaļ pār viņa galvu! Nekaunība ,augstākā līmenī!
Pelēkais Vilks
P
Te nu gaiši redzama Latvijas penitenciārās zistēmas būtība. Cik gabaliem prastu zeku varētu uzlabot uzturēšanās apstākļus, ja piķis netiktu notriekts "mājas arestos"? Latvija (tāpat kā ārstniecības pakalpojumu gadījumā) varētu sniegt (specializējusies tak)eksluzīvieslodzījuma pakalpojumus ārzemju bagātajiem mafiozņikiem.
Pelēkais Vilks
P
Valstej nav advokātu, valstej ir prokurori (krimināllietās).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas