Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Valsts pārvaldē no darba atlaisti jau 3320 darbinieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aa
A
joprojām aktuāls ir jautājums -KUR PAZUDA VISA NAUDA? VISA ,VISIEM?? ja pat valstij jāaizņemas, lai būtuko algas izmaksāt???? KUR PALIEK NODOKĻU NAUDA??
zic
z
nekad ierēdņu nevar būt par maz. ta jums liekēži vajag! man patiess prieks jo jusu armijas priviliģetais stāvoklis arī ir viens no Latvijas eknomikas krīzes iemesliem
Aa
A
nu tik uzņēmējiem jāpriecājas- darbaspēks pats pienāca , nevajadzēja no uzbekijas vest .
A.P
A
Mēs zinam, ka atlaiž un slodzes samazina milzīgos daudzumos. Tikpat daudz ir to, kam jādara atlaisto kolēģu darbi, bet arī viņiem algu samazina. Interesanti būtu uzzināt, cik daudziem saglabājās viss līdzšinējais atalgojums, jo piemaksas tagad ir pieliktas pie algas un šie cilvēki dzīvoja un dzīvos cepures kuldami. šeit runa ir par valsts pārvaldes iestādēm.
0,6
0
Un vel - lielai dalai valsts darbinieku arī slodzes samazinātas. ieteiktu painteresēties. Jo arī tiem cilvēkiem ir kaut kā jādzīvo - krīzes laikā ar samazinātām algām:(
Exxlib
E
KO LAI ATLAIŽ ARODSKOLĀ??? Algas fonds jāsamazina par 30%!!!! Pat tad, ja atlaistu VISUS nepedagoģiskos (apkopējas, sētnieci, santehniķi, dežurantes kopmītnē un to slēdzot, minimizējot bibliotekāri un atlaižot VISUS vietniekus, atstājot tikai direktoru un grāmatvedi), nepietiek naudas pedagogu algām!!! Ko Koķes kantoris darīs pēc 01.09.09. ar pamatskolas beidzējiem???? uz vidusskolām nē - jāsamazina, uz arodskolām - nē - jāoptimizē?????
Mārrutks latviskais
M
Vēl jau jāatgādina varasvīriem nepalaist grožus, cīnoties ar ēnu ekonomiku - t.i., ķerstot tantiņas, kas tirgo pujenes un diļļu buntes pie tirgus vārtiem - šitās mafiozņicas reāli taisa baigo piķi! Nevar ne salīdzināt ar visām digitalizācijām, parexiem u.c. maznozīmīgām "kļūdām" ekonomikā!!!
****
*
Shēma absolūti pareiza. Pie tam "atlaišana" un līgumu slēgšana par turpmāko "apkalpošanu" darbojas ne tikai apkopēju un santehniķu, bet arī IT speciālistu līmenī. No manas pieredzes - kopš atlaida mūsu iestādes adminus un noslēdza līgumu ar kādu IT firmu, ja manam datoram kautkas notiek, tad mierīgi varu uzskatīt, ka darbadiena beigusies. Speciālisti nāks palīgā labi ja rītdien, pie tam ar lielu lūgšanos un neskaitāmiem e-mailiem.
suns
s
tumsonu bars! Eh, nesaprotu, kapec latviesi skiro latviesus, nevis atkritumus :(
hmm..
h
vai tiesam to 11 miljonu del ir verts atlaist cilvekus, kuri reali paliek bez darba???
Jaunietis
J
Es un lielākā daļa godīgo Latvijas pilsoņu esam sašutuši par Godmaņa valdības auklēšanos ar KNĀB. Šo iestādi vajadzēja likvidēt jau tad, kad atklājās tās īstenā būtība - valsts naudas izzagšanas shēmu organizēšana un piesegšana. Cik tālu tas var turpināties? Cik ilgi sabiedrība var klusēt par simtu tūkstošu valsts naudas nonākšanu KNĀB zagļu kabatās? Tauta protestē! Godmani, pietiek pakļauties sorosītiem, pietiek pievērt acis uz KNĀB zagļu darbībām! Rīkojies. Likvidē šo zagļu perēkli!
Mārrutks latviskais
M
Malacis! Tu visu esi sapratis pareizi! Pat padomju laiki šajā ziņa saglabāja pēctecību, kas nāk vēl no mērnieku laikiem, kuros varam lasīt, ka: ".. Mazos zagļus kar, bet lielos ceļ amatos.." Tā ka viss ir kā parasti... Diemžēl... :(
xyz
x
nav, skaidrs, kāpēc mani, lasot šo visu, nepamet sajūta, ka taupīts tiek uz vienkāršajiem darbiniekiem, un liekas, ka par tiem, kas tiešām ir ērti un labi iekārtojušies, parūpēsies jebkurā gadījumā
Mārrutks latviskais
M
Vai tad tevi nepārliecinājas ekonomikas domas giganta Slaktera atzinums par nasingu spešalu! Kas vēl neskaidrs? :)
xyz
x
nu, jā, tie 11 mlj pie vairāk kā 7 miljardu latu aizdevuma atdošanas.. šie 11 miljoni mūs izglābs? :( tiešām, kāpēc neko nedzird par ekonomikas stimulēšanu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI

Darba vietu likvidēšana ministriju resoros

Darba vietu samazināšana ministrijās

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas