Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Valsts prezidenta kancelejas budžets Zatlera laikā samazinājies par 790 tūkstošiem latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija - vaira
V
Šādi komentāri norāda vien uz to, ka VVF personību Latvija vēl nebija pelnījusi! Tāpēc jau tāds kritiens atpakaļ, kas vēl smagāku padara mūsu valsts ekonomisko krīzi.
Vajadzētu gan!
V
Pašreiz runājam par prezidenta kanceleju! Tur jūtama tāda visatļautības demonstrēšana, kaut sabiedrība nekādu būtisku labumu no tās darbības nejūt. Pat bagātās valstīs šīs iestādes rāda labu kultūras līmeni bez ārējas pompozitātes un izrādīšanās, kas, diemžēl, vērojama pie mums.
vaira
v
vaira tik braukāja pa ārzemēm savu veco pakaļu sildīt.................
Nevajadzētu
N
satraukties par tēriņiem prezidenta kancelejā, tieši tur vajadzētu vairāk līdzekļu. Salīdzinājumam - Latvijas Tūrisma attīstības aģentūrai (TAVA) ir labāk apmaksāti ierēdņi un padomnikeu varza, komandējumi, labākas telpas un žurnālistu netraucēta mierīga dzīve. Var arī citus piemērus atrast iepretim prezidenta kancelejai.
naba
n
pagājušajā gadā veismane,pamanījās,nelikumigi,savam, "ģalmam "IZMAKSĀT !?! dāsnas prēmijas !? toties šogad...par tik ,arī samazināt,VK budžetu....
Человек
Ч
По мне, что есть правительство и президент, что их нет, я их присутствия никак не замечаю.
Prodavscica Dusja
P
Pomņiš,Ļiļita, kak mi v antikvariate na Ļeņinskoi vmesķe pahaļi, a ti seičas boļše ne zdorovaješsja! Ņehorošo, Ļiļita, ņehorošo!
Baibis
B
Ak, tu, nabaga, nabaga Lilita! Kaa shito vispar var pardzivot bez sirdstriekas?
Turists
T
VVF bija daudz, kas arzemes veicams, toties Zatleram arzemju braucieni ir tikai naudas izmesana ara! Tapec uz tiem nav ko naudu teret.
Bet
B
Bet tiek Prezidenta biroja budžets salīdzināts ar 2007.gadu, kad no valsts budžeta papildus Zatlera birojam piešķīra veselu 1 milionu Ls. Acimredzot Prezidenta preses dienests domā, ka tauta ir tik stulba, ka neko neatceras tāpēc samazinājumu salīdzina ar trekno 2007.gadu! Bet kādēļ ne ar 2006.gadu? 2007.gadā kad mainījās prezidenti un Vairai remontēja dārgo dzīvokli tad arī tērēja milzīgas summas, tagad nu samazina un tēlo taupīgos, lai gan Lilita tērē naudu 2008.gadā uz nebēdu!
Mildiņa
M
Tad jau iznāk, ka ņemot vērā, ka izlietotas milzīgas summas gan jūrmalas rezidences remontam, gan mēbeļu iegādei, vēl par daudz tam Zatlera kantorim nauda iedalīta no budžeta. 2007.gadā gan Zatleram ,TP esot pie varas, iedalīja vēl veselu 1 miljonu Ls papildus! Tā kā neko jau tas Zatlera kantoris nav ietaupījis vairāk nekā Vaira tērēja savā laikā!
Ofers
O
Noliktu Lilitu pie vietas, varētu vēl par apmēram tikpat samazināt Valsts prezidenta kancelejas budžetu. Jo kas gan cits, ja ne Lilita, prasa tos visus vājprātus. Sākot ar gāzes grillu un vīna skapi 140 pudelēm. Tā ka tādi alkoholiķi - kastēm vīnu viņiem vajag...
Emmai(Lilitai)
E
Klusē! Tavs Valdītis V.V.Freibergai pat ūdeni nevar pienest!
meli!
m
Bet remontiem ir tērēti miljoni! Par tiem klusē!!!!
Emma
E
Freiberga jau bija loti nekauniga Latvijas valsts iedzivotaju naudas teretaja, viena egoistiska, ciniska baba bija un ir Freiberga. Freibergas galvenais "devums" Latvijai ir, vinas izaukletais klepja kucens Sleseris, kurs siet ir pilniba pratu zaudejis, nepeitiek ka rej, savus sapuvusos zobus rada, bet katru dienu kaut kadu sluru leja ara no savas smirdigas rikles....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas