Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Vaškevičs Satversmes tiesu lūdz vērtēt viņa aizskartās tiesības uz lietas izskatīšanu tiesā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
naiva
n
kamdēļ, runājot par VV, tiek pieminēts AŠ?
Dainis&Gatis
D
jācer taču, ka Futbola de Sporta karjerai
klusais
k
Nu esot pa riktiigam, tikai nevaru ko vairaak staastiit.
Pepaneks
P
Tad, kad valstij vajadzēs izmaksāt kompensācijas, tad lūdzu atcerieties to varoņu uzvārdus, kuri pieņēma šādus lēmumus - nu nedrīkst notiesāt pirms tiesas.
jautājums
j
Padalies infā . Tas baikas par to AŠ slimību ir tādas ticamas ?
Dīzels
D
Tādi jau mums likumi zinām kad ir sakakājies un pamatīgi sakakājies . Bet nevaram neko izdarīt, tieši otrādi viņš vel vairāk visam kakā virsū. Jo tu vairāk esi sūdos , jo vairāk no valsts var izsūkt .
klusais
k
Lai kā nav solīdi rakstīt , bet ,ja slimība pieveiktu AŠ , tad Latvijas valstij viens akmens būtu nost no kakla.
ABC
A
Ak vai, tur nav, ko meklēt, atbilde ir skaidra, bet ko tas dod? Kamēr būs ēeļi, kas uzskatīs Šķēli par "politiķi", nevis par ģimenes bosu, tikmēr viss ripos pa iebrauktajām sliedēm.
Auverbachs
A
Vladimirs Vaškēvičs ir sia "Dienas mēdiji" īpašnieks.
klusais
k
Klau , man šodien viens informēts cilvēciņš uzdeva smuku retorisku jautājumu - vai tiešām var no pārtikas uzņēmumu privatizācijas uzsist tādu kapitālu kā AŠ ? Tad ir otrs jautājums ,kas bija un ir tā ģeniālā galva, kas kārto visas lietas ar robežu , fiktīviem PVN u.t.t. Atbildi vari meklēt pats.
klusais
k
Bija šajās dienās bija saruna tieši par Vaškeviča fenomenu un to , kapēc viņam ir svarīgi palikt sistēmā. VV spēks ir esot šajā sistēmā nevis ārpus tās , tapēc arī tāda cīņa. Domāju ,ka izlidošana no aprites var būt nāvējoša VV.
Derglis
D
Var būt aizskartas vienīgi viņa tiesības uz svinu vai striķi.
ABC
A
Tā paša gada 24.septembrī VID vadītājs Dzintars Jakāns Vaškeviču no ģenerāldirektora vietnieka vietas izpildītāja amata apstiprināja ģenerāldirektora vietnieka amatā un uzticēja viņam pārraudzīt VID Stratēģiskās attīstības pārvaldi un Iekšējā audita pārvaldi Es zinu, ka tā ir veltīga klavieres klabināšana, taču man nedod miera jautājums: Centrāltirgus , citi tirgi un veikali ir kabatzagļu pilni. Vai tiešām nebūtu bijis prātīgāk jebkuru no viņiem iecelt Iekšējā audita pārvaldnieka amatā un šī raksta "varoni"atcelt no amata sakarā ar totālu uzticības zaudēšanu??? Manuprāt - uzsveru MANUPRĀT, jebkurš Vasjka-Čemodāns vai Griška-Šustrihins iedveš nesalīdzināmi lielāku uzticību nekā, MANUPRĀT, VladimirsVaškevičs. Punkts.
dzeris
d
Nu, tas ir vecs triks, bet, Latvijā var arī iziet cauri - absolūti nekaunīga demagoģija un uzbrukums kā labākā aizsardzība. Kā arī Latvijas politiķu un ierēdņu princips - kamēr mani nav notiesājusi trešās instances tiesa, es jums visiem uzspļauju un skaitos nevain;īgs. Vārdu "ētika" te nepazīst.
ABC
A
Nez kad Gulbis iesniegs prasību pret Futbolu de Sportu par "klrimināllietas" safabricēšanu un morālā un fiziskā kaitējuma nodarīšanu??:…

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas