Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -1 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vējonis 13. Saeimas deputātiem: Jūs pārstāvat visu sabiedrību, nevis tikai savus vēlētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Edvīns
E
Pirmām kārtām jūs pārstāviet savus vēlētājus. Un neklausieties prezidentā kurs ir tik stulbs ka pat tās muļķības pats nespej izdomāt,kas te uzrakstītas.
Edvīns
E
Ko viņš te propogandē? Es vēlēju par vienu partiju un tās programmu, rezultātā sanāk, ka es vēleju par Latvijas krievu savienību??? Vai par Saskaņu, jo jāpārstav taču visas sabiedrības intereses???? Idiots ne perezidents.
Udo Ulbergs
U
Tas ir pareizi - parlamenta deputāti pārstāv visu tautu, valsts nāciju jeb, kā teikts konstitūcijā, Latvijas tautu. Bet vai to saprot Latvijas tauta? Vai to saprot deputāti? Par to ir milzīgas šaubas. To nesaprot ne Latvijas tauta, ne deputāti. Ja to saprastu Latvijas tauta, tad Latvijas tauta savam parlamentam neievēlētu daunus, pederastus un morāli intelektuāli, kastrētus primātus. Ja to saprastu deputāti, tad viņi nelīstu no ielas, no sūņu būdas, šarlatānisma akadēmiskajām miskastēm un citām mēslu bedrēm uz Bruņinieku namu, jo viņi saprastu, kur ir viņu īstā vieta dzīvē. Ja to saprastu arī Vējonis, tad viņš nelīstu uz politiskās skatuves un līdz mūža beigām paliktu lauku bioloģijas skolotājs. Un varbūt pat labs, bērnu mīlēts, skolotājs!
Pid-rik-ku-kū
P
Uz vēlētājiem tagad tiks mīzts virsū, jo viņi savu debīldarbu paveikuši perfekti un labo ļaužu sabiedrība priekš dižrukšu šņukuriem un pašu iestrēbieniem atkal būs smagi izģērbta. Savādāk uzreiz pa biksām, karoti pierē un no siles nost.
NEBALSOTĀJS
N
piemirsi pieminēt ka japiedāvā cilpa.
  • 1
  • 1
tas gan taisnība
t
Geji vēl nav visa sabiedrība.
Vienotība un ZZS Gruzijā vienojās
V
izmantot Citadeles bankas pārdošanu, lai apzagtu Latvijas valsti un tās iedzīvotājus. Tur bija arī Vējonis!
forever young
f
Bilde gan no jaunības laikiem.
Vējoņa kungs!
V
Tas attiecas arī uz Jums - Jūs pārstāvat visu sabiedrību, nevis tikai ZZS ziedotāju intereses, kuriem labvēlīgos likumu grozījumus Jūs labprāt parakstāt un nododat izsludināšanai.
redz
r
Uz Valsts Prezidentu tas noteikti attiecās, jo Prezidentu nevel sabiedrība....bet sabiedrības vēlēti pārstāvji. Uz Parlamenta deputātiem tas gan laikam neattiecas-te Prezidents kārtējo reizi kļūdās- jo ne tuvu ne visa sabiedrība balsoja par deputātiem...
  • 2
  • 0
ļuļa
ļ
nē, vējoni, deputāti pārstāv savus vēlētājus un to intereses. pretējā gadījumā vēlēšanām vispār zūd jebkāda jēga. cilvēks izvēlas un nobalso par partiju, kuras programma un uzstādītie mērķi ir vistuvākie viņam, un tie, kas nebalso, paši vainīgi, ka viņu intereses netiek pārstāvētas.
>ļuļā
&
Jums taisnība!
  • 3
  • 1
reptilis
r
Nu,nav viņam sapratnes par sistēmām:))))
  • 8
  • 2
Ivars
I
Mūsu deputāti pat nepārstāv savus vēlētājus, bet paši sevi un sev pietuvinātos
>Ivar
&
Tādus jūs ievēlējat paši, tāpēc te tagad varat paši par saviem darbiem nesūdzēties...
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas