Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vējonis: Zaļā partija startēs vēlēšanās kopā ar ZZS

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tā viš i...
t
Vējonis - Hūtes sulainis un rokas bučotājs, jo stipendijas ta atmet! Tiklīdz saimnieku iesēdinās, tā laidīsies kā žurkas no grimstoša kuģa.
naftalīns
n
Vējonis veca mēbele
U2
U
..pie tam NULLES vērtībā!!! no tā ''zaļuma'' tik vien kā tā zaļā šlipse!!!!!!!!!!!!! p.s. ieteiktu vēl valkāt ZAĻU HŪTĪTI (kā atpazīstamības zīmi )
  • 2
  • 0
Kormorāns
K
Mēs, zaļie, cīnīsimies par kormorāniem! Bet mēs pieņemsim arī stipendijas. Jo mums un kormorāniem ir jāēd.
Kauplus Gardene
K
Kāpēc tādā steigā cenšas pārcelt Katlakalna ģeoloģisko urbumu seržu glabātavu uz pagaidu novietni Garedenē? Vai tas nav saistīts ar vēlēšanām un ar kāda interesi uz paprāvo zemes gabalu?
Zirka
Z
Tās ir ne tikai politiķu, bet arī vēlētāju veltas cerības. Žēl gan, jo zaļie man tīri labi patīk, ko nevaru teikt par zemniekiem.
Vārds
V
Jautājums, vai Jums patīk Zaļie (kā partija), vai zaļā domāšana, idejas, dzīvesveids utt. ZZS veidolā Zaļie ir tikai nosaukums, jo tīri teorētiski abiem Z ir jābūt pretējās frontēs. Tas, ka viņi ir kopā, liecina tikai par to, ka ir nosaukums Zaļie un Zemnieki, bet idejas neatbilst ne vieniem, ne otriem. Lūdzu, man 1 piemēru, kur Zaļie ir cīnījušies par zaļo ideju vai vismaz izlikušies to darām. Toties ir reāli rezultāti - piedirstie mazie HES, kaut vai. Šim klonam ir tikai viens uzdevums - bīdīt papuča intereses.
  • 6
  • 0
Slikti
S
Bet likās jau, ka Zaļo partijai - lielajiem cīnītājiem par dabu - kauns palicis iet kopā ar Lembergu un viņa Rīgas zemniekiem. Laikam jau tās stipendijas rokas sasējušas. Vienreiz paņemtas - ko ta vairs...
alberts
a
Protams! Bez Lemberga stipendijām nekas nesanaks,tapec turamies "ka zoubs pie zouba".Un VISS būs!
traductrice
t
kazas un ēzeļa klons mēģinās vēl aizsteberēt līdz vēlēšanu starta līnijai... apbrīnojami dzīvelīgs veidojums, lai arī šķiet, ka aizvien vairāk sāk izpausties svešķermeņu atgrūšanās.
Zala partija vai mezu postitaju par
Z
Mezu masveidiga izcirsana un postisana ir nonakusi tiktal ka pat Arabu televizijas kanals rada sizetus ka Zala partija kopa ar Zemnieku savienibu kuri kontrole ir valsts uznemumu Latvija mezi masveidigi iznicina izcert Latvijas bagatibu mezus! Vai sada partija var saukties par zalo partiju?
borcinsh
b
...un tomer - zaglu un Zemnieku "savieniba"...
borcinsh > jk
b
... negribeju abizhotus abizhot - tur tachu ir kads no zemniekiem ari !
  • 0
  • 0
jk
j
Zagļu un zaimotāju savienība.
  • 2
  • 0
b2
b
Manis pec Zala partija ari var pazinot par paslikvidesanos, gribu redzet tos mulkus kas sajas velesanas balsos par valsts izzadzejiem oligarhu sulainiem zalzemniekiem. Skele izdarija pareizu lemumu par partijas paslikvidaciju tagad sadu lemumu japienem Lembergam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas