Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Vēlas likvidēt Limbažu 3.vidusskolu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nesapraša
n
2011.gada janvāri 8 Limbažu novada visuvarenie ir ierakstījuši vēsturē-8 rociņas un vēl pāris "pelēkie kardināli" ir iznīcinājuši 20 gadu darbu un labu darbu-bērnus sadalot,telpas pievācot,bet skolas vadību un skolotājus ,izmetot mēslainē.
hi-hi
h
ES par likvidāciju skolas, jo nafig tautu dēliem un tautu meitām izglītība
pele
p
Sakarā ar tautas lielo protestu,izglītības pārvaldei ar domi, būtu stingri jāpārskata šis lēmums,ja jau riko Piketu,tad kaut kas tur nav kārtībā
xxx
x
+1
:))
:
".Un sākumskolā tiek sagatavoti mazie `proģimnāzisti`," pareizāk būtu teikt, ka sākumskolas skolēniem visiem ir iespēja tālāk mācīties proģimnāzijas klasēs, kas, cik noprotu būs no 7.-9. klasei, un tad, ja vēlas, var turpināt mācības Limbažu ģimnāzijā, kas paredzēta 10.-12. klases skolēniem. Nesaskatu problēmu.. Tikai to, ka ģimnāizju vajadzēja veidot jau pirms vairākiem gadiem, kad skolēnu skaits bija stabils, tāpatkā skolas līmenis bija vēl augstāks..
:))
:
Nodibināties nevarētu arī trešā skola normāli `ilgtermiņā`, jo visos Limbažos kopā mācās tik skolēnu, cik vienā Rīgas ģimnāzijā. Ģimnāziju ir iespējams izveidot zem vienas skolas vārda.. pirmā skola ir apliecinājusi, ka ir šī vārda cienīga.. tad kāpēc gan ne? Jo trīs/četras skolas Limbažos tiešām nav vajadzīgas. Un kāpēc gan nevarētu mazināt konkurenci jauniešu starpā? Būtu tikai patīkami, ja skolēni savā starpā nenaidotos un visi Limbažnieki varētu mācīties vienā līmenī turpmāk. Tas būtu, manuprāt, saprotami..tie `spilveni` būtu jebkurā gadījumā vajadzīgi, vai ģimnāzija tiktu veidota uz pirmās skolas bāzes vai trešās. Un paskatoties uz jaunāko skolēnu skaitu, var secināt, ka Limbažu vecāki uzticas Limbažu pirmajai vidusskolai, sūtot bērnus tieši uz pirmo vidusskolu un vēlas, lai ģimnāzija tiktu veidota arī uz pirmās skolas bāzes, kā nekā vecāki apzināti ir izvēlējušies, kuru skolu un kuri skolotāji skolos...Un sākumskolā tiek sagatavoti mazie `proģimnāzisti`, kuri pēc tam, ja ir vēlme, var kļūt par ģimnāzistiem.. Manuprāt, tas pat būtu vēlams, ka viss notiek tādējādi, jo visiem Limbažu skolēniem ir sniegta iespēja mācīties ģimnāzijā..
Zar
Z
Tātad Limbažos uz VIENAS ielas atrodas 3 gab. vidusskolas ... REFORMU vajag, bet ne jau tagad MĀCĪBU GADA VIDŪ tas jautājums jākārto ... Limbažos pavisam ir 1400 skolēnu. Katru gadu skolēnu skaits SAMAZINĀS par 100 skolēniem ... Jo. Ir zema bērnu dzimstība, daudzi vecāki ar bērniem dodas projām no Latvijas un tml.
dille
d
Atteikušies????? Es drīzāk teiktu piekāpušies,jo ja jau svarīgs ir fakts ,ka jāsaglabā vēsturiskais nosaukums,kurš pastāvējis nieka 4 gadus(1934. gadā Limbažu ģimnāzija likvidēta bērnu skaita trūkuma dēļ),tad lai jau pamēģina šoreiz vismaz tos pašus 4 izvilkt.Re,ka paši pat nodibināties nav spējīgi,citus vardarbīgi neizjaucot....
Kas?
K
Bet kā Jūs varat apgalvot un vispār kaut ko teikt par telpu izkārtojumu, ja tas vēl nav izlemts- telpu jautājums vēl ir jāizdomā.! Tāpēc nevajag tik knaši apgalvot, ka 2. skola nav piemērota, bet 1. skolai jāuzņem būtu 1-6. Un vispār @hol. Jūs ar šo komentāru pilnīgi apgāžat šisdienas notikušā piketa iemeslu. 3. skola redz pati ir mīļi un jauki atteikusies no ģimnāziajs statusa, laipni to psviedusi 1. vidusskolai un tagad vienkārši cīnās par pilnā komplekta Vidusskola no 1 līdz 12 klasei. Tāpēc komentāros jābūt ietvertai arī šīs skolas vēlmei!
X faili Limbažos
X
Šodien biju piketā un pirms tam sapulcēs, kurās tika skarti jautājumi par izglītības reformu. Šobrīd domnieki saka, ka par izglītības reformu atbildīga izglītības nodaļa, bet Gaļina Karpova apgalvo, ka par to atbildīgi deputāti. Man kā skolniekam liekas, ka deputātiem ar izglītības nodaļu vajadzētu vienoties kādu tad viedokli viņi pauž sabiedrībai, jo atbildes ir nepamatotas un atbildība tiek kratīta no sevis nost. Tātad, kā taiktu X failos-Patiesība ir tur ārā.
ld
l
Laba doma,vienīgi ģimnāzija uz 3.skolas bāzes varētu pastāvēt ilgtermiņā un kāda vai kādu ilgi lolotais sapnis par viegli prihvatizējamo moderno sporta kompleksu varētu nojukt.Bet laime taču tik tuvu-Lielezera tuvums,iecere blakus celt peldbaseinu.....Tad ne jau par bērniem vai pedagoģiskajām iestrādnēm k'ds domā,mani mīļie! Bet ģimnāziju visvecākajā,bet visdārgākajā ēkā-tas ir viena cilvēka nerealizējusies varas kāre....
hol
h
Reforma ir laba, un tas ir muļķīgi, ka satraucas par to ka nebūs skola no 1-12, tas pat ir ļoti labi,jo mazie nemaisīsies lielajiem un otrādi! 1. vsk telpās būtu jāveido šī skola no 1-6, bet ģimnāzijai vienīgā vietā ir 3.vsk, un 2.vsk ir piemērota vakara skolai, jo tur jau vairākus gadus šīs telpas ir iekārtotas tā, ka vakara skolas apmeklētāji, nesaskaras ar vidusskolniekiem, tātad idēālais variants būtu 1.vsk-1-6klases 2.vsk-vakara skola un 7-12 klases(kuri neiekļūst ģimnāzijā) 3.vsk-ģimnāzija 7-12, bet protams, tad šis variants ir izdevīgāks trešajai skolai, tapēc varbūt KĀDS vēlētos pārņemt 3.vsk vadību, un tad šādi viss varētu notikt, domāju, tie kas šobrīd plāno vadīt ģimnāziju, varbūt ir iespēja mainīt visu šādi, un pārņemt vadību pār 3. vidusskolu, būs gan labāk pašiem, gan pilsētai!
tyu
t
L1V tagadējā mājā būs no 1-6 klasei, un blakus dzeltenajā kur nav ne sporta zāles, ne ednīca (es domāju normālā stāvoklī) būs ģimnāzija!
Kas?
K
Es esmu ļoti, ļoti apmulsusi par pirmo rindkopu..." Domes lēmums paredz uz Limbažu 1. vidusskolas bāzes veidot pamatskolu, kur bērni mācītos no 1.līdz 7. klasei, toties uz Limbažu 3.vidusskolas bāzes, kurai plānots pievienot arī Limbažu 2.vidusskolu un Limbažu jauniešu un pieaugušo vakara (maiņu) vidusskolu, taptu daudzfunkcionāla vidusskola." - No ģimnāzijas ne miņas, tātad Limbažu 1. vidusskola vairs nav vidusskola, bet kas līdžigs pamatskolai tik līdz 7. klasei? nezinu vai ir īpaši objektīvi ievietot rakstus, kas jau ievaddaļā plīst vai pušu no dīvainas informācijas.....
učuks
u
Un kurš vēl tic Izglītības nodaļas vadītājai? :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas