Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Vēlēšanu faktiskā uzvarētāja ir Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1vieta vjenotiem,kura ir
1
tautas iznīcinātāju parttija
MACKABAC POKAC I^PAHATA
M
bija visa tā jezga
Oskars
O
TP arī plātījās un tagad BANKROTĒ - ZĀRKĀ. Domāju kad to pašu ceļu arī iet VIENOTIBA , tikai uz BANKROTU nolaidis un paķērs sev līdzi ari visu manu LATVIJU. Man kauns par tādām PARTIJĀM un tās locekļiem.
Mildiņa
M
Žetons
  • 0
  • 1
patiesība
p
Vienīgā partija, kas savu balsu skaitu faktiski dubultoja bija VL-TB/LNNK.
jautrais
j
.. manas domas, ka tas nav uz ilgu laiku... un tauta jau nav pilņīgi "aptaurēta"..kā arī Saeimā .. deputātu domas skraida no vienas galējības uz otru..
zuze
z
Protams, ka Vienotība uzvarēja, jo pārējiem vienkārši nebija kandidātu ministru kabinetam.Ar bļaušanu vien par maz, jāprot arī strādāt! Tikai Vienotība lai daudz nesapriecājas, jo būtībā Dombrovskis viņus iznesa un joprojām nes uz saviem pleciem.Lai viņam pietiek izturības!
Ludis
L
Tikai SC ir uzvarētājs šājās vēlēšanās,autoram jumts ir aizbraucis,nevajag liet melnus melus.
>> 3.klase
&
Nu jābeidz reiz muldēt par ceturto daļu vēlētāju. Uz vēlēšanām aizgāja 56% vēlētāju, no visiem balsstiesīgajiem tikai 16% nobalsoja par SC. 16% un ne kapeiku vairāk!!! Mums nav ne jausmas, par ko būtu balsojuši uz vēlēšanām neaizgājušie. Tomēr šķiet, ka cittautieši nekad nav aģitējuši pret piedalīšanos vēlēšanās - tas nozīmē, ka neaizgāja latvieši. No tā izriet, ka 16% ir maksimums, ko SC var saņemt.
  • 4
  • 1
nu gan...
n
Sadalītu viņus vairākās partijās -5% pāri netiktu!
  • 3
  • 0
3.klase
3
Ceturtā daļa ir tikai viena ceturtā daļa no viena vesela!
  • 6
  • 1
XYZ
X
Vienotība ar VILTU, MELIEM un NEGODĪGU SHĒMOŠANU!
marmelāde
m
...par SC - paklausaties ko saka pieredzējis politiķis G.Andrejevs! Viņiem no Maskavas dots uzdevums par katru cenu tikt valdībā, un tad 1941.gada notikumi atkārtosies, ka labprātīgi piekritīsim palīst zem lielā lāča.....
V.B.
V
1940.gadā un pēc tam nekas nebija "labprātīgs" -- līdz pat 1991.gadam.
  • 2
  • 0
sela
s
Intriganti un nodevēji nekad nebūs uzvarētāji. Skuju taka viņiem. Lai spēks un izturība Zatleram, tādi politiķi mums vajadzīgi.
tikai ta!
t
lidz pilnigai uzvarai! letiņus ara, musulmatizacijai but!
tikai ta!
t
lidz pilnigai uzvarai! okupantus ara,dekolonizacijai but!
ddt
d
"Vēl viena tāda uzvara - un mūsu vairs nebūs." Pirrs
1990
1
Man ir liels prieks ka sc netika pie valdīšanas, redzot kā tie ir izsšķērdējuši līdzekļus rīgā un salikuši meitas uzņēmumos savus krieveļus, kas pat īsti latviski nemāk runāt, kur nu vēl pilsonību dabjuši, man tiešām ir liels prieks ka tie naudas izšķērdētāji nav pie vadīšana, Lai V VEICAS...
1990
1
Piemirsu: man jau ļoti patīk, ka te Latvijā arvien mazāk paliek latviešu. Drīz varēšu ar Vienotības svētību ievest turkus un musulmaņus. Tad gan naudiņa būs.
  • 6
  • 14
He he...
H
Forši! 2011.10.29 09:39 Puaro Ziņas 28. oktobris (2011) 21:30 Āboltiņa: Ja cilvēki izies ielās, policista ierocis nešķiros pēc nacionalitātes (1) LETA Intervijā radio «Baltkom 93,9» sacīja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa (V). ____________________________ Redz kur mūsu Vienotības demokrātija !!!... he he... Ar 51 balsi ievēlētā (vai iebīdītā ar ārzemju naudu) draud jau pašu tautai????... hi hi... Vai opozīcijai nav laiks šo "demokrāti" atbrīvot no zaeimas posteņa, jo citādi patiešām aptrakušie jenoti uzpucinās politizētos orgānu durkļus uz mūsu tautu, kura nevar vairs paciest šo jenotu kliķi???? ha ha...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas