Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Vilemsons iesniedzis atlūgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zanzibāra
z
Tieši tā!
zanzibāra
z
Cik zinu, no Ventspils policijas aizgāja prom kaut kāds krievs, kurš nodarbojās ar krimināllietām. Vienkārši aizbrauca atpakaļ uz RUS. Gadiem ilgi viņiem bija jāsēž tajā avārijas stāvokļa ēkā, bet Hūte tik ņirdza. Tā ka tā attieksme ir tāda, ka neviens te nav vajadzīgs, kratās visi projām. Bet nu mans personīgais viedoklis ir tāds, ka tie poliči ir ļoti profesionāli, cik ir redzēts darbībā. Tā ka turās, vecie.
zinu,
z
ka masveidā policisti darbu atstāj arī citur un tas viss tikai nepārdomātās reformas dēļ, dramatiskā algu samazinājuma dēļ, kad izdzīvot ar 300 latiem policista ģimenei ir ļoti grūti. Interesanti, vai kādreiz sagaisīsim, kad Lindas darbības policijas faktiskā sabrukšānā tiks novērtētas objektīvi????
Justs
J
cienu Vilemsona kungu par viņa drosmi nostāties pretī Lembergam! Tas , acīmredzot, daudz ko izšķīra viņa turpmākā darbā! Lembergs ir ļoti ļaunatminīgs un nekad nepiedos, ka Vilemsona pakļautībā esošie darbinieki sadarbojās ar KNAB, prokuratūru, tāpēc domāju, ka Vilemsons nemaz Ventspilī, kur joprojām valda viens cars, nekādu darbu neatradīs. No sirds vēlu viņam veiksmi un varbūt pēc priekšnieka nomaiņas, arī dome atcerēsies, ka pilsētas teritorijā ir policijas iecirknis!
....
.
Policijā laikam ir totāls bardaks. Piemēram, Bauskas policijas iecirknī ir tādi priekšnieciņi - laulātais pāris, kas regulāri čakarē savus padotos, bet pašu visatļautībai nav robežu. Darba laikā braukā apkārt, kārto privātas lietas. Padotajām-sievietēm piedraud, lai tās i nedomā ņemt slimības lapu, kad bērns saslimis. Kad pašiem bērni slimi, tad mierīgi darba laikā sēž mājās - pusdienu viens, pusdienu otrs. Labi iekārtojušies. Regulāri čakarē savus padotos, pieprasa aizpildīt nejēdzīgas atskaites vairākas reizes dienā, kurās jāatskaitās par padarīto. Pie velna, pa kuru laiku lai strādā, ja visu laiku jāraksta atskaites?! Otra problēma - nakts dežūras. Biju šokā, kad uzzināju, kā tās lietas notiek. Par nakts darbu policistiem nemaksā, ja nav, ko ierakstīt atskaitē. Un tā var gadīties bieži, ka visas nakts darbs nav vainagojies ar rezultātu - aizbrauc tur, aizbrauc tur, runā pa telefonu, kārto to un kārto šo (tas darba laikā netiek ieskaitīts), bet aizturētais, piemēram, ārdās, atsakās parakstīt protokolu u.tml. Līdz ar to policistam atskaitē nav ko ierakstīt. Viņš taču nevar rakstīt - no tikiem līdz tikiem biju ceļā uz turieni un turieni, no tikiem līdz tikiem runāju pa telefonu, tik un tik stundas klausījos aizturētā aurošanu, tik un tik stundas mēģināju pierunāt parakstīt protokolu. Ja arī kādas stundas atskaitē tiek ierakstītas, pēc tam tevi izsauc "uz paklāju", un policistam sīki un smalki vēlreiz jāatskaitās un jātaisnojas, kāpēc bija tā un tā. Ņemot vērā visu šo, jābrīnās, ka policijā vispār kāds vēl strādā. Jo īpaši - Bauskas iecirknī.
fakts
f
Kurzemē, vismaz,ir profesionāla reģīona vadība , bet kas notiek Zemgalē ? Šeit valda uzkats , es esmu prikšnieks , un man vienmēr ir taisnība. Kā gribu , tā komandēju. Cilvēku neuzklausīšana , augstprātība , šeit ir normāla parādība .Liekam , tikai sev ,un pietuvinātājiem , priekšlaicīgi , pat divus gadus pirms noteiktā termiņa , kārtējās pakāpes Jautājums , tikai par kādiem nopelniem. Varbūt,tāpēc, ka tieši no Zemgales reģiona Tukuma iecirkņa divi policijas darbinieki izdarīja sevišķi smagu noziegumu Jēkabpilī .Rīgas reģiona priekšnieks , tieši par šo gadījumu , kur bija iesaistīti divi Rīgas reģiona policisti saņēma disciplinārsodu. Kur mums paliek teiciens- viens likums viena taisnība visiem.
jancis 19.05.2011 20:51
j
Vilemsons aizmirsa pateikt, ka poliči iet prom tieši dēļ viņa (un arī viņa vietnieka), jo algas zemas ir visā policijā, bet nekur citur nav tik slikti ar kadriem. Vilemsons prot tikai gaudot, bet reāli darīt neko nedara.
niks
n
Valsts policijas Ventspils policijas iecirkņa priekšnieks Didzis Vilemsons iesniedzis atlūgumu. Viņš savus pienākumus turpinās pildīt līdz 27.maijam, bet, kurš būs jaunais iecirkņa priekšnieks, pagaidām vēl nav zināms. =========================== Nu ta beidzot pats aizvācas! Šogad februārī Ventspils policijas iecirknis tika pie JAUNĀM telpām (Mūrnieces nopelns!), tomēr tas Vilemsona-prāt neglābjot drūmo situāciju policijā. Kurš būtu gaudojis, tikai ne šis ambālis!
PAREIZI DARA
P
ALGAS SAMAZINA KATRU GADU , BET KAMPEJCUKU SKAITS VALSTI PALIEK TIKAI LIELAKS !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas